Beoordelingen Autobedrijf W. Turenhout

8,9
43 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

G uit Santpoort

02-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vakkundig en betrouwbaar.
Goed advies.
Klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Santpoort Noord

02-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ervaren monteurs en vriendelijke en prettige sfeer
Wij komen er graag


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Santpoort

02-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantgericht en klantvriendelijk
Deskundig personeel
Werken volgens afspraak.
Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Hoofddorp

02-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Is betrouwbaar, klantgericht en deskundig. De garage is recent nog opgeknapt en ziet er erg netjes uit!


Ja, ik beveel dit aan

Lindy uit Haarlem

02-05-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Professionele en prettige garage. Het ziet er netjes uit, de monteurs hebben veel kennis en denken graag met je mee


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit heemstede

02-05-2019
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Belde op voor olie verversen en een lekke band (dat laatste kost €15 bij ze, want al eerder een lekke band gehad). Haalde hem op en hij vertelde me doodleuk dat ze een kleine beurt hadden uitgevoerd. Of ik even €234 wilde afrekenen. Toen ik vertelde dat ik daar geen opdracht voor heb gegeven bleef hij erbij dat olie verversen hetzelfde is als een kleine beurt. En dat dit standaard is bij ze. "Dan had je maar van te voren moeten bellen hoeveel het zou gaan kosten" Dat je het even weet als je hier heen gaat.


Ruben uit Amsterdam

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Eemnes

15-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

T uit Haarlem

22-06-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijk betrouwvare garage. Inmiddels 3 auto's in onderhoud gehad autos uit hoger segment.
Kan zeggen minstens even goed als een merkdealer, enigste verschil bij verlaten garage zit er nog geld in me portemonnee bij de merkdealer is ie leeg.
Kortom gewoon eerlijke service en normale en eerlijke prijzen.

AANRADER!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen oktober een Peugeot 308sw gekocht bij Turenhout nadat ik mijn wensen had doorgegeven welke auto ik zocht. Turenhout heeft de auto voor me gevonden. Aanvankelijk reed de auto super, maar na 2000km toch een kleine storing in de motor. Turenhout heeft met fantastische service de storing verholpen (viel ook nog binnen de BOVAG). Ik zou deze garage zeker aanraden, zeer betrouwbare vakman!


Ja, ik beveel dit aan