Beoordelingen Autobedrijf W. Turenhout

8,9
29 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Petra uit Nieuw-Vennep

01-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service van hoge kwaliteit. Binnen een uur was de airco van mijn auto weer gemaakt en als extra service was ook mijn radio die stoorde gerepareerd. Een vakman met kennis van de nieuwste technische snufjes, maar ook van simpele problemen. Wat ik vooral waardeer, is dat er even gebeld wordt voordat een grote reparatie wordt aangegaan en je niet allerlei onnodige reparaties worden aangepraat. Mijn auto gaat nooit meer naar een ander!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Haarlem

05-01-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren een zeer tevreden klant. Diverse auto's ingeruild. Al tijd tot volle tevredenheid !!
Ook altijd eerlijk indien een reparatie ( vaak software reden) niet uitgevoerd kan worden en het raadzamer is om langs de specifieke dealer te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit haarlem

21-09-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zojuist een auto gekocht bij de heren. prima geholpen duidelijk en snel. voelde erg vertrouwd.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Heemstede

28-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin februari kocht ik een gebruikte Kia Picanto automaat, die af en toe storingen vertoonde. Het optreden daarvan was heel wisselend en het was niet te zeggen, wanneer wel en wanneer niet. Uitgebreid onderzoek leverde niets op en ook de dealer kon het niet vinden! Maar de heer Turenhout gaf het niet op en uiteindelijk vond hij het euvel , waar de officiële Kia vertegenwoordiger niet achter was gekomen.
Alle hulde voor de deskundigheid en het doorzettingsvermogen van de heren Turenhout. Hun vakbekwaamheid en servicegerichtheid en het directe persoonlijk contact maken garage Turenhout voor mij de ideale garage.


Ja, ik beveel dit aan

Regina uit Rosmalen

25-03-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte auto gekocht bij Garage Turenhout. Goed geholpen, de auto is zoals deze door de telefoon was besproken. Jammer dat ik niet dichter bij woon voor het onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Haarlem

13-03-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanmorgen zo fijn geholpen!
Naar piepgeluidje uit de auto weg..wat een rust.
Ramen weer soepeltjes open en dicht en radio probleem opgelost.
Viel eigenlijk niet meer onder garantie maar ik hoefde niets te betalen. Wat een service en lekker snel ook! Handig voor een drukke mama die de kids tussendoor moet halen!
Top garage met topeigenaren!

Hanneke


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Heemstede

05-02-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Circa 5 jaar geleden ben ik overgestapt van de (dure) dealer naar garage Turenhout, 5 minuten lopen van ons woonhuis. Wel zo makkelijk met brengen en halen van de auto. Nog belangrijker geen kosten voor receptie, koffiehoek, locatie, magazijn en rondlopend personeel, die niet aan het sleutelen zijn aan je auto. Bij garage Turenhout zijn wij verzekerd van 2 ervaren monteurs met in de loop van vele jaren vergaarde kennis en lopen niet meer het risico dat een beginnend monteur aan onze auto sleutelt (ook al is dat dan onder supervisie), maar waarvoor je wel de volle pond moet betalen. Eerst voor 1 auto een afspraak gemaakt en inmiddels zijn 4 auto's binnen de familie bij Turenhout in onderhoud. Al met al in de afgelopen jaren zo'n 10 keer langs geweest. Een verstandig besluit zo is gebleken, want onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en reparaties (ook soms desgevraagd door ons met goede demontage onderdelen) zijn alle keren uitstekend uitgevoerd en in goed overleg (je kan rechtstreeks met elkaar communiceren), zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Ook hebben we nog een keer als actie een gratis APK (echt 0 afrekenen) aangeboden gekregen. Kortom, wij vonden het tijd om dit te laten weten en bevelen dit bedrijf van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Velserbroek

26-01-2015
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 11-12-2015 een goede Toyota Starlet ingeruild .In middels al weer verkocht, zie review Mart uit Maarsenbroek.
Mooie Polo gekocht zonder garantie, APK zat er nog op.
Na 1 week accu dood, kan gebeuren.Auto verder even laten nakijken. Uitlaat lekt op 2 plaatsen , 2 draagarmrubbers liggen er bijna helemaal uit. Een auto verkopen met BESTAANDE mankementen. Die garages zijn er al genoeg! Zijn we niet gewend
bij Turenhout auto´s. Het is echt een top bedrijf! Maar vind dit niet kunnen,dat verwacht je niet voor €3000,00.Al met al ga ik er €200 op achteruit. Er is gezegd zo meenemen, oké maar niet met bestaande mankementen...voor dat geld.


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Maarssenbroek

14-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar weken geleden heb ik bij garage Turenhout een mooie Toyota Starlet gekocht. Ik heb er geen spijt van gehad. Het is een betrouwbare garage met een hardwerkende vader en zoon waarmee goed te onderhandelen was. Prima auto van een prima autobedrijf! :)


Ja, ik beveel dit aan

Jeanine uit amsterdam

03-12-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn altijd zeer tevreden over Turenhout.
Ze zijn altijd eerlijk en vriendelijk .


Ja, ik beveel dit aan