Beoordelingen Autobedrijf W. Turenhout

9,0
35 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

T uit Haarlem

22-06-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijk betrouwvare garage. Inmiddels 3 auto's in onderhoud gehad autos uit hoger segment.
Kan zeggen minstens even goed als een merkdealer, enigste verschil bij verlaten garage zit er nog geld in me portemonnee bij de merkdealer is ie leeg.
Kortom gewoon eerlijke service en normale en eerlijke prijzen.

AANRADER!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen oktober een Peugeot 308sw gekocht bij Turenhout nadat ik mijn wensen had doorgegeven welke auto ik zocht. Turenhout heeft de auto voor me gevonden. Aanvankelijk reed de auto super, maar na 2000km toch een kleine storing in de motor. Turenhout heeft met fantastische service de storing verholpen (viel ook nog binnen de BOVAG). Ik zou deze garage zeker aanraden, zeer betrouwbare vakman!


Ja, ik beveel dit aan

rob uit Voorhout

26-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: perfecte service en klant vriendelijke instelling


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Heemstede

11-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service. Is al bijna twintig jaar mijn vakgarage. Kan altijd geholpen worden tussendoor, uitstekende kwaliteit, snelle behandeling, niet duur.


Ja, ik beveel dit aan

erick uit HAARLEM

11-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Groningen/Heemstede

20-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf, doen wat ze beloven op hun website, voorbeeldfunctie voor velen!


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Nieuw-Vennep

01-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service van hoge kwaliteit. Binnen een uur was de airco van mijn auto weer gemaakt en als extra service was ook mijn radio die stoorde gerepareerd. Een vakman met kennis van de nieuwste technische snufjes, maar ook van simpele problemen. Wat ik vooral waardeer, is dat er even gebeld wordt voordat een grote reparatie wordt aangegaan en je niet allerlei onnodige reparaties worden aangepraat. Mijn auto gaat nooit meer naar een ander!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Haarlem

05-01-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren een zeer tevreden klant. Diverse auto's ingeruild. Al tijd tot volle tevredenheid !!
Ook altijd eerlijk indien een reparatie ( vaak software reden) niet uitgevoerd kan worden en het raadzamer is om langs de specifieke dealer te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit haarlem

21-09-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zojuist een auto gekocht bij de heren. prima geholpen duidelijk en snel. voelde erg vertrouwd.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Heemstede

28-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin februari kocht ik een gebruikte Kia Picanto automaat, die af en toe storingen vertoonde. Het optreden daarvan was heel wisselend en het was niet te zeggen, wanneer wel en wanneer niet. Uitgebreid onderzoek leverde niets op en ook de dealer kon het niet vinden! Maar de heer Turenhout gaf het niet op en uiteindelijk vond hij het euvel , waar de officiƫle Kia vertegenwoordiger niet achter was gekomen.
Alle hulde voor de deskundigheid en het doorzettingsvermogen van de heren Turenhout. Hun vakbekwaamheid en servicegerichtheid en het directe persoonlijk contact maken garage Turenhout voor mij de ideale garage.


Ja, ik beveel dit aan