Beoordelingen Autobedrijf Wagenaar

9,2
147 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 147 beoordelingen

Jan Andries uit Opende

19-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De distributieriem (complete set) laten wisselen en de APK uit laten voeren. Zoals afgesproken stond er een leenauto klaar, werden de werkzaamheden uitgevoerd tegen de afgesproken prijs en stond de auto keurig op tijd weer klaar. Niet alleen een vertrouwd adres voor de aanschaf van een auto, maar ook voor onderhoud is Autobedrijf Wagenaar een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

wopke uit GARYP

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Fedde uit De Knipe

02-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: onze ervaring met Auto Wagenaar is :
een heel plezierig bedrijf om heen te gaan met veel kennis van zaken , deskundig en zeer mens vriendelijk.
laagdrempelig wat heel prettig binnenkomen is en de koffie altijd klaar staat.
met altijd een zeer mooi aanbod van gebruikte auto's


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-01-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Utrecht

07-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer goed geholpen door Douwe Wagenaar. Direct bij binnenkomst kregen we een goed gevoel, had hij antwoord op onze vragen en nam de tijd om alles uit te leggen. We hebben hier uiteindelijk onze auto gekocht en zijn na 4 maanden nog altijd enorm tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-01-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Heerhugowaard

15-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toyota Avensis uit 2006 aangekocht in maart 2018 met garantie. in de garantieperiode werd de accu bij mijn woonplaats Heerhugowaard en de dynamo door de ANWB vervangen. Beide rekeningen werden keurig door Autobedrijf Wagenaar betaald. Nu 9 maanden later zijn er geen mankementen meer opgetreden. Goeie auto. Kopen op afstand kan prima bij Autobedrijf Wagenaar.





Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Drachten

14-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Ureterp

27-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit -

27-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijke, betrouwbare service, zowel in aankoop, garantie als onderhoud van auto. Doen net even een stapje extra voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan