Beoordelingen Autobedrijf Wagenaar

9,2
153 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 153 beoordelingen

J.A. uit Ureterp

24-04-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

tineke uit ureterp

12-04-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant. Afspraken worden keurig nagekomen.
2 auto`s gekocht en in onderhoud. Zij deskundig. Mijn man en ik zijn erg tevreden. Beveel dit autobedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Purmerend

12-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wauw wat een fijn bedrijf. Je voelt je daar nog echt klant. Kochten een auto via de mail. De prijs was de auto zo meenemen. Maar bij het inruilen van de oude auto heeft de auto nog een beurt gehad is gewassen krijgen nog een bos bloemen een sleutelhoesje en een pasjesportomonee. Krijgen nog een bakje koffie en worden uitgezwaaid wanneer we daar wegrijden. Wat een top autobedijf en was niet eens auto van hun eigen merk.


Ja, ik beveel dit aan

Aukje uit DRACHTEN

07-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Houten

12-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin december 2017 kocht ik hier een VW Polo.
Ik aarzelde eerst vanwege de grote reisafstand (ik kom uit omgeving Utrecht). Maar per email werden vooraf al mijn vragen keurig beantwoord door Douwe Wagenaar. En de prijs was scherp, dus nam ik de gok.
De ontvangst voelde als een warm bad. De proefrit deden we samen, zonder formulieren.
Ik was meteen verliefd, op de Polo ;-). Die werd later keurig bij mij thuis voor de deur afgeleverd, met 6 mnd. garantie.
Helaas trad er vrij snel een kleine, maar lastig op te lossen storing op, in de electronica. In goed overleg met (en voor rekening van) Wagenaar is die opgelost door mijn lokale Bovag-dealer.
Aan autobedrijf Wagenaar zouden vele, vele andere bedrijven een voorbeeld kunnen nemen!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Gorredijk

04-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dé topper in het noorden! 100% betrouwbaar en transparant. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Inmiddels 2e auto bij Wagenaar gekocht. Uitstekende service. Mensen die gewoon meedenken en niet een korte termijn-winst koesteren... Klant staat centraal, 100% tevreden !


Ja, ik beveel dit aan

Jan Andries uit Opende

19-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De distributieriem (complete set) laten wisselen en de APK uit laten voeren. Zoals afgesproken stond er een leenauto klaar, werden de werkzaamheden uitgevoerd tegen de afgesproken prijs en stond de auto keurig op tijd weer klaar. Niet alleen een vertrouwd adres voor de aanschaf van een auto, maar ook voor onderhoud is Autobedrijf Wagenaar een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

wopke uit GARYP

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Fedde uit De Knipe

02-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: onze ervaring met Auto Wagenaar is :
een heel plezierig bedrijf om heen te gaan met veel kennis van zaken , deskundig en zeer mens vriendelijk.
laagdrempelig wat heel prettig binnenkomen is en de koffie altijd klaar staat.
met altijd een zeer mooi aanbod van gebruikte auto's


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-01-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan