Beoordelingen Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

9,1
509 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,7
491 t/m 500 van 509 beoordelingen

Antoinette uit Sneek

12-11-2013
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vriendelijke ontvangst en goede uitleg over een aantal zaken!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Menaam

11-11-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Leeuwarden

22-10-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had startproblemen met de auto. Gebeld met Wassenaar en kwam gelijk om probleem op te lossen. Bleek om een kapotte accu te gaan. Geweldige service en probleem direct verholpen in garage met nieuwe accu. Toppie!!!


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Enschede

17-10-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettige Friese nuchterheid en navenante auto's.glashelder en zonder gezeur, een voorbeeld voor vele autobedrijven,wars van kletsverhalen , kundige en gepassioneerd Saab en Volvo liefhebbers.
Compliment.


Ja, ik beveel dit aan

J.F.E. Frits uit Amstelveen

04-10-2013
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Mijn broer, onze overleden vader en mijn persoon hebben al een jarenlange band en vertrouwen met dit familie bedrijf ! Wij alle drie techneuten : mijn jongere broer eerst, nu gepensioneerd orthopedisch chirurg maar vanwege veiligheid al jaren SAAB rijder, heeft onze vader ook warm gekregen voor dit merk en ondergetekende architect vanwege veiligheid en vorm jaren SAAB fan.Jaren gaan wij al, behoudens mijn broer, die in Leeuwarden woont, vanuit Amsterdam, Amstelveen naar dit gespecialiseerde familie bedrijf, waar wij uitstekend, meedenkend en vakbekwaam geholpen wordt ! Gelukkig heeft de jongere generatie zich ook aangemeld om dit karaktervolle bedrijf in deze moeilijke tijd voort te kunnen zetten.
Wij blijven zo lang als het kan een afspraak met Autobedrijf Wassenaar te maken voor ons geliefde automerk SAAB


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Leeuwarden

25-09-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Familiebedrijf waar de klant nog gekend wordt. Kom er al vele jaren tot grote tevredenheid. Men staat altijd voor je klaar en helpt je verder op weg.
prima zo! en ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit St.Annaparochie

29-08-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima ervaringen,onmiddellijk geholpen met pech.Duidelijke uitleg en overleg over mogelijke reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

ger uit purmerend

28-08-2013
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Epeus uit Drachten

27-08-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed en betrouwbaar adres;zorgvuldig in afspraken


Ja, ik beveel dit aan

Hielke uit Leeuwarden

09-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan