Beoordelingen Autobedrijf Webbink

9,2
13 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Martin uit Hengelo ov

15-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recentelijk een gebruikte auto bij Webbink aangeschaft. Prima zaken kunnen doen met Berthil. Snelle aflevering na aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hengelo

26-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 20 jaar een tevreden klant! Na corolla van Webbink een Avensis wagon van Webbink. En nu na 15 jaar een jongere Avensis. Prima geregeld aankoop en levering!


Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit Vroomshoop

24-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantgericht en klantvriendelijk. Nemen tijd voor je en beantwoorden alle vragen die je hebt op een rustige en goede wijze.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Vroomshoop

30-03-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jannita uit Ommen

19-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Emmen

18-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 17_03-2017
Het toeval wil dat we hier weer terecht zijn gekomen voor een auto voor de tweede keer.Prima garage,vriendelijke mensen en eerlijke eigenaar die gewoon zegt waar het op staat.Aanmerkingen heb ik niet een echte goede betrouwbare garage.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Vroomshoop

07-10-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een top bedrijf je hier terecht met alle auto"s mijn Volkswagen heeft weer onderhoudsbeurt gehad. Ook is er prima overleg geweest met de extra werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Enschede

23-06-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Vroomshoop

18-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb een auto van de zaak die geleverd en in onderhoud is bij Autobedrijf Webbink. De Avensis is probleemloos en ook over de medewerkers niks dan lof. Ik probeer iets kritisch te verzinnen, maar dat lukt domweg niet. Chapeau mensen !!


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Hardenberg

14-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen met Webbink.
Goede service en de juiste prijs.


Ja, ik beveel dit aan