Beoordelingen Autobedrijf Weerheim vof

8,9
1409 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1371 t/m 1380 van 1409 beoordelingen

Edwin uit Zoetermeer

25-12-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Topbedrijf.
Klein bedrijfje, maar wel met hart voor de klant.
Heel servicegericht.
Zo zie je ze niet veel meer.


Ja, ik beveel dit aan

Stephanie & Joost uit Delft

22-12-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, goede service, denken met je mee, zijn bereid om tijd en data van het verlenen van service op ons schema aan te passen, en vertellen vanaf de voordeur over eventuele gebreken en/of vervangingen die in de toekomst gedaan zullen moeten worden.
Ga zo door, en prettige feestdagen!


Ja, ik beveel dit aan

Erskin uit delft

07-12-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Den Haag

28-11-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer een goede ervaring bij Autobedrijf Weerheim. Op hun advies heb ik onder garantie mijn bobines laten vervangen en mijn ANWB accu onder garantie laten vervangen

Goede service is wat waard. Mijn complimenten.

Groeten Jeroen


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Zoetermeer

25-11-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben voor APK, winterbanden en een storing in de motor geweest, vervangend vervoer geregeld en 2 dagen later was alles weer in orde.
Bedankt hiervoor


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Leidschendam

01-11-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg klantgericht en behulpzaam. Bedankt voor jullie service!!


Ja, ik beveel dit aan

Hans

20-10-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Rijswijk Zuid

19-10-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen zaterdag 13 oktober hadden wij een probleem met onze Twingo, die, hoewel oud, altijd dealer onderhouden was. Hij liep hoogtoerig stationair en even later startte hij niet meer. Weerheim is voor ons de dichtsbijzijnde Renault specialist. Zij hebben de auto een paar dagen gehad. Uivoerig getest en proefgereden. Er was niets te vinden en ik moest maar blijven rijden. Heden vrijdag 19 oktober standde mijn vrouw met de Twingo, niet ver van garage Weerheim. Men bleek bereid er even naar toe te gaan en kreeg hem ook weer aan de praat. Met aan zekerheid grenze waarschijnlijkheid kon men zeggen, dat het een bewuste sensor was. Men had die in voorrrad. Als ik even naar de garage reed, zou men de sensor vervangen. Het is natuurlijk niet te zeggen of de problemen hiermede verholpen zijn, maar de wijze waarop men ons ter wille en ten dienste was, was echt top. Zo lang we nog met dit autootje rijden gaat hij daar in onderhoud.
Prima bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Truus uit Rijswijk

04-09-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren kom ik hier voor de APK en onderhoudsbeurten. Een fantastisch team en vandaag had ik binnen een kwartier een gerepareerde band! Fantastisch. Van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Tjeerd uit Leidschendam

30-07-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan