Beoordelingen Autobedrijf Weerheim vof

8,9
1148 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 1148 beoordelingen

Mary uit Rijswijk

22-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanmorgen langs met kapotte buitenspiegel, was al bij Toyota geweest maar vond hun p.o vrij hoog.

Kon vanmiddag al terugkomen spiegel was al binnen en de prijs was de helft van wat Toyota rekende .
Heel prettig geholpen en ook nog eens supersnel en voordelig.

Kom hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

N.C.L /Nico uit Wassenaaar. Binnenweg 24

21-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Leidschendam

21-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: zeer servicegericht. eerlijk advies. transparantie over uit te voeren werkzaamheden en kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Den Haag

20-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren het vertrouwde en betrouwbare adres voor zowel de prive auto als het bedrijfswagenpark.

Super vriendelijke service, heldere communicatie en prima kwaliteit . Nooit onverwachtte verrassingen/ kosten .

Eric van Ruijven , namens Buitengoed Dorrepaal


Ja, ik beveel dit aan

wilma uit delft

19-02-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Pech hulp . Hele goede en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

NE uit Ridderkerk

17-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels al jaren klant, ondanks dat we 35km verderop wonen. Reden: betrouwbaarheid. Onderhoud, service of een occasion, alles is op orde en even professioneel. Elke keer als we uit nood even elders terecht moesten, werden we onaangenaam verrast. Gaat hier niet gebeuren. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Erik

06-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vooraf duidelijke afspraken. Bellen altijd mbt kosten en alternatieve oplossingen. Denken vanuit klant.
Als er een goedkopere oplossing mogelijk is dan stellen ze dat ook altijd voor.
En: gewoon aardige vakkundige mensen!
Volgende keer ook zelf geen fiets meer mee in de achterbak want die krijg ik gratis mee... nou ja!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: aardige mensen, denken mee en vakbekwaam tegen een redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Rijswijk

27-01-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kon meteen terecht en kreeg ook voordelig een leenauto mee. Fijne ruimte boven om te wachten en kindvriendelijk personeel. Fijn als je je niet weggekeken voelt terwijl je met twee jonge kids een uur moet wachten. (Dat uur was service trouwens: men had me ook gewoon kunnen zeggen dat er geen leenauto meer beschikbaar was terwijl iemand er aan het eind van de dag nog eentje kwam brengen).
Ik kreeg dit bedrijf aanbevolen door mijn vader die er al jaren komt en ik zou hen na deze ervaring ook aanbevelen aan mijn kennissen.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Rijswijk

26-01-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed vriendelijk en personeel en weet waar ze jet over hebben.


Ja, ik beveel dit aan