Beoordelingen Autobedrijf Wemmenhove

8,1
31 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,7
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Harry uit Hoogezand

28-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch wat een service


Ja, ik beveel dit aan

evert uit ruinen

06-02-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: gemoedelijk en op de klant gericht
afspraak verliep vlot en komen goed afspraken na
doen wat ze zeggen, en geen verassingen
daar hou ik van
ik raad het iedereen aan


Ja, ik beveel dit aan

Jur uit Vorden

03-02-2016
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima, lekker dorps, goed sfeer!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zuidwolde

16-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dik voor mekaar
Goede service , prijsopgave vooraf, en de factuur viel ook nog
We komen er graag , want het is altijd gezellig .
Je staat hier als klant nog ouderwets op de eerste plek !


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-01-2013
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Interesse getoond in een occasion via aanvraagformulier op website ivm reisafstand tot het bedrijf. Helaas neemt men de moeite niet hier op in te gaan, blijkbaar gaat het te goed bij Wemmenhove om reacties via internet ongemoeid te laten. Gemiste kans!


Freddy

24-12-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Plezierige sfeer , de klant staat hier zeker voorop, en ze brengen je netjes vooraf op de hoogte van de kosten.
En altijd staat er een gratis vervangende auto voor ons klaar als we de auto brengen voor reparatie
Gewoon top, goed bezig jongens!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit zuidwolde

24-12-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John

23-12-2012
2,0

Reden bezoek: Andere reden


Tinus uit Heerenveen

26-04-2012
6,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Even een klein ritje doordeweeks en opeens lekt de radiator. Toevallig stopten we vlakbij deze garage. Na een korte inspectie was het duidelijk. de radiator wss vermoedelijk door een drempel omhoog gedrukt en was de vin in de radiator geschoten. De koelvloeistof spoot eruit. De auto kon de volgende dag gemaakt worden ivm levering nieuwe radiator. Geen punt. Tijdelijk even een andere auto te leen. We konden onze tocht met moeders gewoon voortzetten en even gezellig nazitten bij van der Valk in Spier.
De volgende dag de eigen auto weer opgehaald. Alles weer kant en klaar. Mijn complimenten voor de wijze waarop we gelijk werden geholpen. Een klein taartje was wel op zijn plaats. Bedankt voor de snelle en prettige service.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Lierop

25-03-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een advertentie ben ik bij Autobedrijf Wemmenhove terecht gekomen.
Afspraak gemaakt en na telefonisch contact kon ik de auto op zaterdag komen bekijken. Zeer vriendelijk te woord gestaan en na een kop koffie kon ik een proef-rit gaan maken in een Peugeot 307.
Totaal geen vreemde dingen kunnen opmerken. De koop was al snel rond en kon mijn vorige auto ook bij hem inruilen.

Autobedrijf Wemmenhove was erg meegaand toen ik de financiƫn niet op tijd rond kon krijgen. Het was geen probleem om de auto even voor me vast te houden wat tot mijn ergernis een maand duurde.

Na het lange wachten is de auto heel netjes afgeleverd met 4 nieuwe banden, een complete distributie set en een grote beurt.
Wat me erg opviel is dat ze zeer nauwkeurig werken. Zelfs de touwtjes van de hoedenplank werden nieuw besteld en dit zijn de kleine dingen waar ik blij van word. Ook kreeg ik een setje met lak stiftjes er gratis bij.

De auto kreeg na een paar weekjes wat startproblemen maar na het plaatsen van een nieuwe accu ging dat weer als een speer. De rekening heb ik onder garantie netjes terugbetaald gekregen.

Verder bleek 1 fusee kogel versleten te zijn en ook deze is keurig gerepareerd en uiteraard ook onder garantie.

De auto rijdt nog steeds super en ben uiterst tevreden ! Dus voor mij krijgt Rutger een dikke 10 ! en ik hoop dat meerdere auto bedrijven hier een voorbeeld aan kunnen nemen.
Pros:Heel erg klantgericht en top service met betrekking op garantie.
Negs:geen


Ja, ik beveel dit aan