Beoordelingen Autobedrijf Weterings B.V.

8,8
62 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Ton uit Tilburg

05-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een erg warm gevoel krijg je als je daar binnen loopt. Gemoedelijkheid, vriendelijk, behulpzaam. Niets is teveel. Een niet DWINGENDE verkoper.
Ik wil het tot nog toe aan merken als perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vlaardingen

04-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel erg tevreden dhr van baal nogmaals heel hartelijk dank voor de goede service


Ja, ik beveel dit aan

Lambert uit OVERLOON

02-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een opel mokka gekocht en ben op een vriendelijke en deskundige manier geholpen . Ook de afspraak van levering zijn goed nagekomen.Al met al een keurig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Alphen NB

03-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben superblij met mijn Opel Karl.
Toine: Dank je wel voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit Gilze

29-07-2016
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: ik bestelde een antenne maar de prijs wisten ze niet precies.Maar als het hoger was dan 20 euro zouden ze bellen.toen ik hem ging halen was hij idd 19,35.vond het achteraf vrij prijzig en nu keek ik op internet en inderdaad elders veel goedkoper,dus noit meer heen.ik had verwacht dat mij dan wel een ander advies was gegeven en bij thuiskomst blijkt dat ik de voet ook nog moet vervangen dus dubbel balen.


Roy uit Wijchen

05-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, een nette afhandeling en bereid om net dat stapje extra te zetten om de klanten met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan ben zeer tevreden en zal ook niet de laatste keer zijn dat ik hier ben geweest echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

amanda uit tilburg

17-05-2016
3,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hallo nou weet niet waar die 10 en vandaan komen ik rij met mijn opel corsa naar weterings opel garage mijn claxon deed het niet ze hadden even gekeken en ja dat koste me 145 euro om te laten maken vondt dat veel geld kom ik bij een beunhaas terecht moest 20 euro betalen 3 minuten en de claxon was gemaakt dus voelde me goed genaaid zullen we maar zeggen


Dirk uit Wijchen

12-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ivm met de aanschaf van een ruime gezinsauto hebben we het internet afgestruind en onze keuze laten vallen op de Opel Insignia. Gezien het feit dat we er weer jaren mee vooruit willen hadden we besloten dat de auto aan een aantal specifieke voorwaarden moest voldoen. Enkele voorwaarden waren een relatief lage kilometerstand, eerste eigenaar, weinig gebruikersporen, dealer onderhouden en niet ouder dan vijf jaar. Tevens moest de auto een caravan van 1400kg kunnen trekken en voorzien zijn van stoelverwarming en xenonverlichting.

Door onze voorwaarden viel de keuze op de Opel Insignia Sport tourer Cosmo. Het aanbod werd door onze voorwaarden beperkter, maar toch hadden twee Opeldealers er een staan. Autobedrijf Weterings was er een van. Het bedrijf heeft goede reviews, goede uitstraling en de advertentie liet aan duidelijkheid niets te wensen over. Derhalve telefonisch contact opgenomen en afgesproken om foto's van onze inruilauto op te sturen. We wilde namelijk eerst weten of de inruilprijs ruimte biedt voor een goede onderhandeling. Na enkele mails heen en weer een afspraak gemaakt voor de proefrit.

Op de dag van de proefrit stond onze auto echter met pech aan de airco bij de hondadealer. Dit van te voren telefonisch aangegeven en het was geen probleem. In Gilze een proefrit gemaakt en een goede deal gesloten! Het bedrijf en zowel eigenaar Toine Weterings als medewerker Bernard van Baal stralen betrouwbaarheid uit. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je wensen geluisterd. Zeker gezien het feit dat we een auto bij een bedrijf op afstand kopen is vertrouwen heel belangrijk. Dit vertrouwen is niet beschaamd. Op de dag van levering werd aangegeven dat ze de schijfremmen en blokken van de voorwielen bij de afleverbeurt hadden vervangen, want deze waren bijna aan vervanging toe. Kijk dat noemen we nu echte service!

Zie je een mooie occasion bij dit bedrijf dan raden we je echt aan om te gaan kijken!


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Eygelshoven

12-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben per toeval bij Opel Weterings terechtgekomen door een Insignia die er te koop stond. Het is een kleine Opeldealer waar de mensen nog werken met hart voor het bedrijf. Dit veel liever dan een dealer waar 10 van die stropdassen rondlopen. Auto's die er stonden zagen er allemaal goed uit voor geen verkeerde prijs. Ik zou zeggen.....TOP.....ga zo door ! Voor het afleveren van mijn auto werd ruim de tijd genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Gilze

27-01-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een geweldig klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan