Beoordelingen Autobedrijf Weterings B.V.

8,8
65 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Huub uit Breda

06-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar een nieuwe Karl gekocht. Correct en deskundig geholpen, ook met inruil van onze auto. Tot op heden heel veel lof over de service. We hopen er nog lang te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Zevenbergen

19-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: keurig bedrijf en afspraak is afspraak
Alles correct volgens afspraak uitgevoerd
Er wordt alle tijd genomen, veel info gegeven en gelegenheid voor vragen, proefrit etc
Aardige mensen, bekwaam en prachtige auto; waar voor m'n geld
Kon merken dat de verkoper zeer bekwaam/deskundig was en geen verkooppraatje hield
Echt een prima ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Eml de visser uit zoutelande

18-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een nette correcte verkoper, die alle vragen uit zijn hoofd wist te beantwoorden ook de hele lastige !
deze kende tevens de gehele bediening van de boord computer uit zijn hoofd! en liet ons dus het gemiddeld gebruik van de auto zo zien.
Ook de vragen via de telefoon werden netjes beantwoord, we kwamen van ver en deze mensen hebben ons keurig geholpen oa met het aanvragen van deel 3 en verkoop nummer van onze ingeruilde auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Tilburg

05-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een erg warm gevoel krijg je als je daar binnen loopt. Gemoedelijkheid, vriendelijk, behulpzaam. Niets is teveel. Een niet DWINGENDE verkoper.
Ik wil het tot nog toe aan merken als perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vlaardingen

04-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel erg tevreden dhr van baal nogmaals heel hartelijk dank voor de goede service


Ja, ik beveel dit aan

Lambert uit OVERLOON

02-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een opel mokka gekocht en ben op een vriendelijke en deskundige manier geholpen . Ook de afspraak van levering zijn goed nagekomen.Al met al een keurig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Alphen NB

03-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben superblij met mijn Opel Karl.
Toine: Dank je wel voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit Gilze

29-07-2016
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: ik bestelde een antenne maar de prijs wisten ze niet precies.Maar als het hoger was dan 20 euro zouden ze bellen.toen ik hem ging halen was hij idd 19,35.vond het achteraf vrij prijzig en nu keek ik op internet en inderdaad elders veel goedkoper,dus noit meer heen.ik had verwacht dat mij dan wel een ander advies was gegeven en bij thuiskomst blijkt dat ik de voet ook nog moet vervangen dus dubbel balen.


Roy uit Wijchen

05-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, een nette afhandeling en bereid om net dat stapje extra te zetten om de klanten met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan ben zeer tevreden en zal ook niet de laatste keer zijn dat ik hier ben geweest echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

amanda uit tilburg

17-05-2016
3,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hallo nou weet niet waar die 10 en vandaan komen ik rij met mijn opel corsa naar weterings opel garage mijn claxon deed het niet ze hadden even gekeken en ja dat koste me 145 euro om te laten maken vondt dat veel geld kom ik bij een beunhaas terecht moest 20 euro betalen 3 minuten en de claxon was gemaakt dus voelde me goed genaaid zullen we maar zeggen