Beoordelingen Autobedrijf Weterings B.V.

8,7
70 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Arjan uit Tilburg

28-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hallo ik ben hier voor de eerste keer geweest
Met mij auto,En werdt gelijk goed en vriendelijk ontvangen goede service echt top
Ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Heerlen

16-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Felix uit Vught

21-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Heidi uit Tilburg

11-05-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Waardeloze service en onbeschofte behandeling!

Op 23-04-18 heb ik bij garage Weterings een afspraak gemaakt om mijn winterbanden te laten verwisselen en een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Deze werkzaamheden zouden op 04-05-18 worden uitgevoerd. In overleg heb ik afgesproken dat ik mijn auto op donderdag 03-05-18 zou komen brengen en dat ik de beschikking zou hebben over een leenauto.

Toen ik donderdag 03-05-18 bij garage Weterings mijn auto kwam afleveren werd mij door Toine Weterings op ronduit onbeschofte manier medegedeeld dat er geen leenauto beschikbaar was en dat hij niets voor mij kon betekenen. Ik had gewoon pech en dat er afspraken waren gemaakt interesseerde hem helemaal niets.

Toine wilde niet in oplossingen denken en dat terwijl de fout te wijten is aan de slechte interne communicatie bij garage Weterings. Ik moest maar naar een andere garage gaan. Kortom Toine maakte van zijn probleem mijn probleem.

Ik ben maar naar buiten gelopen om e.e.a. te laten bezinken en ben daarna opnieuw naar binnen gelopen omdat ik de reactie van Toine niet goed kon begrijpen. Ik heb hem nogmaals gevraagd of het voor hem normaal is om klanten op deze manier te behandelen. Zijn reactie was nog steeds hetzelfde “ik kan niets voor je doen”. Hij zei dit zonder blikken of blozen. Dat ik hierdoor mijn eigen afspraken moest verzetten en annuleren interesseerde hem helemaal niets.

Tja stel je eens voor dat je als garagehouder iemand netjes te woord moet staan en kan meedenken in oplossingen. Het ergste van alles was nog dat hij er totaal niets om gaf hoe ik mijzelf voelde. Hoe hard en gevoelloos ben je dan.

Ik ben klant bij garage Weterings geweest en heb diverse reparaties en onderhoudsbeurten aan mijn auto laten uitvoeren maar mij zien ze hier nooit meer terug.

Voor service-, klant-, en oplossingsgerichtheid zul je toch echt naar een andere garage moeten gaan.


Huub uit Breda

06-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar een nieuwe Karl gekocht. Correct en deskundig geholpen, ook met inruil van onze auto. Tot op heden heel veel lof over de service. We hopen er nog lang te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Zevenbergen

19-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: keurig bedrijf en afspraak is afspraak
Alles correct volgens afspraak uitgevoerd
Er wordt alle tijd genomen, veel info gegeven en gelegenheid voor vragen, proefrit etc
Aardige mensen, bekwaam en prachtige auto; waar voor m'n geld
Kon merken dat de verkoper zeer bekwaam/deskundig was en geen verkooppraatje hield
Echt een prima ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Eml de visser uit zoutelande

18-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een nette correcte verkoper, die alle vragen uit zijn hoofd wist te beantwoorden ook de hele lastige !
deze kende tevens de gehele bediening van de boord computer uit zijn hoofd! en liet ons dus het gemiddeld gebruik van de auto zo zien.
Ook de vragen via de telefoon werden netjes beantwoord, we kwamen van ver en deze mensen hebben ons keurig geholpen oa met het aanvragen van deel 3 en verkoop nummer van onze ingeruilde auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Tilburg

05-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een erg warm gevoel krijg je als je daar binnen loopt. Gemoedelijkheid, vriendelijk, behulpzaam. Niets is teveel. Een niet DWINGENDE verkoper.
Ik wil het tot nog toe aan merken als perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vlaardingen

04-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel erg tevreden dhr van baal nogmaals heel hartelijk dank voor de goede service


Ja, ik beveel dit aan