Beoordelingen Autobedrijf Weterings B.V.

8,8
74 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

lau uit Bladel

18-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gebruikte Auto gekocht erg tevreden auto netjes afgeleverd, prima
Alleen heb ik op 1 juli een mail gestuurde betreft witte kenteken plaat, helaas heb ik daar nog geen reactie op
mogen ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Tilburg

23-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zoekt je een goede opel garage dan is dit nummer 1 van brabant echt top en vakkundig personeel
Ik kan het iedereen aanraden👍


Ja, ik beveel dit aan

Wies en Jack uit Rijen

17-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: September 2018 kochten wij een gebruikte Opel Agila bij Weterings. Prettig en duidelijk geholpen door een niet opdringerige en ter zake kundige heer van Baal. De inruilprijs voor onze oude auto was niet super maar wel reëel. Aangezien de vraagprijs voor de Agila ook heel reëel was besloten wij tot aankoop.
Service? Afgesproken bij de aankoop was dat de voorbanden vervangen zouden worden. Bij aflevering bleek de auto van vier nieuwe banden te zijn voorzien. “U heeft net een andere auto gekocht, het is niet prettig als U dan over een half jaar weer nieuwe banden moet gaan kopen” werd gezegd.
Een kleine met een kwastje bijgewerkte lakschade waar wij verder geen moeite hadden bleek bij aflevering toch nog maar met de verfspuit bijgewerkt te zijn. “Dat ziet er toch veel beter uit” was de opmerking.

De auto voldoet prima en net voor de afloop van de BOVAG-garantieperiode zijn we nog even terug geweest in Gilze omdat de achterklep niet goed open bleef staan en een achterdeur niet helemaal recht hing.
Daar werd meteen en zonder zeuren een afspraak voor gemaakt. Een week later waren de gasveren van de achterklep vernieuwd en hing de achterdeur weer zoals hij moest hangen. Een kapotte sleutel, die wij zelf hadden laten vallen, werd ook meteen gerepareerd. Kosten? “Niets meneer, dat hoort bij onze service!”.


Wij zijn erg blij met die SERVICE en kunnen de firma Weterings van harte aanbevelen.

PS Later hoorden wij van kennissen dat dit soort zaken helemaal niet onder BOVAG-garantie valt, des te opvallender dus dat garagebedrijf Weterings hier geen enkel probleem van maakte!


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Elst gld

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week onze nieuwe corsa opgehaald echt perfect ontvangen. Erg klantvriendelijk en niet te opdringerig. Perfect ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Tilburg

28-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hallo ik ben hier voor de eerste keer geweest
Met mij auto,En werdt gelijk goed en vriendelijk ontvangen goede service echt top
Ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Heerlen

16-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Felix uit Vught

21-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Heidi uit Tilburg

11-05-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Waardeloze service en onbeschofte behandeling!

Op 23-04-18 heb ik bij garage Weterings een afspraak gemaakt om mijn winterbanden te laten verwisselen en een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Deze werkzaamheden zouden op 04-05-18 worden uitgevoerd. In overleg heb ik afgesproken dat ik mijn auto op donderdag 03-05-18 zou komen brengen en dat ik de beschikking zou hebben over een leenauto.

Toen ik donderdag 03-05-18 bij garage Weterings mijn auto kwam afleveren werd mij door Toine Weterings op ronduit onbeschofte manier medegedeeld dat er geen leenauto beschikbaar was en dat hij niets voor mij kon betekenen. Ik had gewoon pech en dat er afspraken waren gemaakt interesseerde hem helemaal niets.

Toine wilde niet in oplossingen denken en dat terwijl de fout te wijten is aan de slechte interne communicatie bij garage Weterings. Ik moest maar naar een andere garage gaan. Kortom Toine maakte van zijn probleem mijn probleem.

Ik ben maar naar buiten gelopen om e.e.a. te laten bezinken en ben daarna opnieuw naar binnen gelopen omdat ik de reactie van Toine niet goed kon begrijpen. Ik heb hem nogmaals gevraagd of het voor hem normaal is om klanten op deze manier te behandelen. Zijn reactie was nog steeds hetzelfde “ik kan niets voor je doen”. Hij zei dit zonder blikken of blozen. Dat ik hierdoor mijn eigen afspraken moest verzetten en annuleren interesseerde hem helemaal niets.

Tja stel je eens voor dat je als garagehouder iemand netjes te woord moet staan en kan meedenken in oplossingen. Het ergste van alles was nog dat hij er totaal niets om gaf hoe ik mijzelf voelde. Hoe hard en gevoelloos ben je dan.

Ik ben klant bij garage Weterings geweest en heb diverse reparaties en onderhoudsbeurten aan mijn auto laten uitvoeren maar mij zien ze hier nooit meer terug.

Voor service-, klant-, en oplossingsgerichtheid zul je toch echt naar een andere garage moeten gaan.


Huub uit Breda

06-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorig jaar een nieuwe Karl gekocht. Correct en deskundig geholpen, ook met inruil van onze auto. Tot op heden heel veel lof over de service. We hopen er nog lang te komen.


Ja, ik beveel dit aan