Beoordelingen Autobedrijf Wiefferink BV

8,4
632 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 632 beoordelingen

Anoniem

02-04-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit bedrijf komt goed en betrouwbaar over.


Ja, ik beveel dit aan

Engbert uit De Lutte

29-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Enschede

29-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne verkoper. Goed advies. Heb een heel goed gevoel bij deze zaak. Wil ik graag aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

stephan uit wierden

28-03-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Losser

22-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldige deskundigheid en service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit HARDENBERG

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij onvoorziene reparatie tijdens garantie zeer goede communicatie en deskundigheid. Euvel naar behoren verholpen.Topteam


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Zuidbroek

05-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Allard uit EMST

05-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zaterdag 23februari de Ford Focus 4maanden jong opgehaald,men was vergeten de achtermatten bij te leveren,maar middels correcte nalevering per post alsnog
de zaak goed opgelost, zelfs bij aflevering niet moeilijk gedaan over lakstift op kleur. Welk bedrijf doet deze service nog? Kortom hier komen wij graag terug!!
Ik hoop jaren tevreden te kunnen rijden,waarbij de fabrieksgarantie doorloopt tot 5jaar bij maximaal 150000km


Ja, ik beveel dit aan

Margo uit enschede

05-03-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: netjes behandelend , snelle service
tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Trijnie uit Oude Pekela

01-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan