Beoordelingen Autobedrijf Wiersema en Van Wouwe B.V.

9,3
99 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Cees uit Hoofddorp

31-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Warme ontvangst, en zomaar auto s mee om proef te rijden, no problem. Goede deal en extra dingen makkelijk bij te leveren ook. Prettige afhandeling en auto omwisseling. Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Haarlemmermeer

12-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jarenlang vaste klant! Super Service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Van harte aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoofddorp

07-06-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf met prettige mensen, die net even een paar stappen extra “lopen” voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

jacob uit den haag

07-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Amstelveen

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe Outlander gekocht en mijn 2 jaar oude Outlander doorverkocht aan mijn dochter.
Offerte gekregen zonder inruil waarbij Rick aanbood om te bemiddelen bij de verkoop van het oude autootje van mijn dochter, perfect! dat is nog eens meedenken.
Mijn oude Outlander laten voorzien van een trekhaak, zeer goed geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Zwanenburg

30-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf staat altijd direct voor je klaar om problemen op te lossen. Super!
Je bent hier geen nummer maar een klant.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Hoofddorp

18-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoudsbeurt netjes en prima geregeld ook een vraag nadat ik de auto al had opgehaald werd keurig en duidelijk besproken.
Je wordt serieus genomen en ze weten wie je bent.
Dit geeft vertrouwen en voelt goed aan.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hoofddorp

20-10-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: (H)eerlijke en nuchtere benadering van een vervelende ABS klacht met de Mitsubishi Lancer. Geen veronderstellingen of andere loze beloftes, maar eerst uitlezen en dan een aanbod van een plan van aanpak.

Duidelijke prijs afspraak, het nakomen van beloftes en de goede kwaliteit zorgen ervoor dat Wiersema en Van Wouwe er weer een tevreden klant bij hebben.

De klacht is nu opgelost (ABS pomp) en de auto is weer een plezier om mee te rijden. Top!


Ja, ik beveel dit aan

At uit Nieuw Vennep

17-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd klantvriendelijk en zeer service gericht.
Dit geldt voor het totale bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Uithoorn

08-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan