Beoordelingen Autobedrijf Wiersema en Van Wouwe B.V.

9,2
86 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Ron uit Zwanenburg

30-01-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sharida uit Zoetermeer

23-01-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom al jaren bij Autobedrijf Wiersema en Van Wouwe. Ik was altijd al tevreden over mijn vaste dealer, maar de afgelopen keer was het wel heel erg bijzonder. Met een lekke band kon ik echt niet verder, dus meteen met de garage gebeld. Mijn auto werd de dag zelf thuis opgehaald. Een fijne service, zoals ik altijd al gewend ben van Van Wouwe. De band werd de volgende dag al gerepareerd en was weer klaar voor gebruik. Maar ja, ik woon best een eind van de garage vandaan, dus onhandig met OV. Een telefoontje van Iris dat mijn auto klaar was en ook de melding dat ik zou worden opgehaald! Stel je voor, auto gemaakt en prinsheerlijk opgehaald en naar Hoofddorp gebracht. Nog snel een lekkere koffie getapt en ik kon weer met mijn eigen auto de weg op. Execellente zorg & service! Ik was daar echt blij mee, mijn complimenten!


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Nieuw Vennep

19-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wiersema en Van Wouwe overtreft mijn verwachtingen weer eens.
Onlangs had ik een bullbar met verstralers op mijn Outlander PHEV laten zetten; alles super geregeld en prachtig gemonteerd. Vandaag, daags voor vetrek naar de Alpen voor een week ballonvaren in de sneeuw, bleek één van de verstralers gescheurd te zijn. In verband ons aanstaande vertrek werd alles op alles gezet om een reparatie mogelijk te maken. Hoe ze het onmogelijke mogelijk gemaakt hebben weet ik niet, maar minder dan een uur later reed ik weer weg met een nieuwe unit op de bullbar. Team WvW super bedankt, you're the best!!


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Amersfoort

16-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een occasion Mitsubishi Outlander gekocht. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over dit bedrijf. Ik kreeg alle tijd om een proefrit te maken. Verkoop ging zeer vrijblijvend, geen verkoop praatjes. Aanbod gekregen, daarmee naar huis gegaan. Even rustig over nagedacht. telefonisch tegenvoorstel gedaan. Verkoper was ondertussen in gesprek met klanten. Geen probleem. half uurtje gewacht. Opnieuw tel. voorstel van hun en akkoord. Auto bevalt ook goed trouwens.


Ja, ik beveel dit aan

Carl uit Hoofddorp

09-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas reed ik lek en moest ik mijn auto een nachtje langs de weg laten staan. De volgende dag heeft Wiersema en van Wouwe de auto opgehaald en de band vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

leen en gerda uit velser broek

04-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 8 maanden geleden een gebruikte mitsubishi asx gekocht een kanjer van een auto dit willen wij even kwijt , leen en gerda Noordzij


Ja, ik beveel dit aan

R uit Anne Franklaan 43

02-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze alweer 4e auto afgeleverd gekregen bij Wiersema & van Wouwe.
Dit is weer een feest keurig geholpen en duidelijke uitleg ook als je belt na aflevering wordt je keurig te woord gestaan.
Vaste verkopers die relatie bouwers zijn, je enkele jaren later nog herkennen en dit geeft vertrouwen wat je niet vaak meer tegenkomt.
Ook zag ik vele vertrouwde gezichten in de werkplaats en receptie!
Kortom een aanrader om hier een auto te kopen! 100% goed!


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Alphen aan den Rijn

17-11-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fiat 500 gekocht, helemaal in de wolken. Helaas vrij snel een mankement, maar dit is super opgelost. Hij is snel gehaald, er is meegedacht en vervolgens zelfs op mijn werk in Rijswijk afgeleverd. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Lennart uit Ouderkerk aan de Amstel

03-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jarenlang Opel gereden maar 18 maanden geleden tweedehands Outlander aangeschaft. Prima advies en service tijdens het verkooptraject en geen garantie tot de deur maar een uitstekende after sales service. Bedrijf en medewerkers zijn zeer service gericht, soepel, flexibel, deskundig en betrouwbaar. Klasse !!


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Haarlem

27-10-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende service!

Niet alleen werden geen kosten gerekend voor werkzaamheden die eigenlijk hadden moeten worden opgelost door de leverende dealer maar ook een gratis leenauto (niet gereserveerd maar toch geregeld) en een zeer professionele afhandeling van een aantal garantiezaken.

Daarnaast vooral complimenten voor de plezierige en klantgerichte communicatie!


Ja, ik beveel dit aan