Beoordelingen Autobedrijf Wiersema en Van Wouwe B.V.

9,2
102 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 102 beoordelingen

Hans uit Amstelveen

07-05-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een zeer klantgericht bedrijf die je helpt je problemen op te lossen, kwalitatief uitstekend werkt en die je volledig kan vertrouwen dat ze jouw belangen goed op het oog hebben. Ik heb wel eens wat anders meegemaakt. Ik kan Wiersema en Van Wouwe zeer aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Amsterdam

02-04-2019
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aflevering schiet bij tweehands auto,s tekort
Op diveree punten slechte aandacht bij aflevering
Denk niet dat mijn nieuweauto hier gekocht wordt


Ja, ik beveel dit aan

Heike uit Hoofddorp

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed bedrijf met eerlijke en correcte mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Hoofddorp

31-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Warme ontvangst, en zomaar auto s mee om proef te rijden, no problem. Goede deal en extra dingen makkelijk bij te leveren ook. Prettige afhandeling en auto omwisseling. Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Haarlemmermeer

12-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jarenlang vaste klant! Super Service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Van harte aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoofddorp

07-06-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf met prettige mensen, die net even een paar stappen extra “lopen” voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

jacob uit den haag

07-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Amstelveen

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe Outlander gekocht en mijn 2 jaar oude Outlander doorverkocht aan mijn dochter.
Offerte gekregen zonder inruil waarbij Rick aanbood om te bemiddelen bij de verkoop van het oude autootje van mijn dochter, perfect! dat is nog eens meedenken.
Mijn oude Outlander laten voorzien van een trekhaak, zeer goed geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Zwanenburg

30-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf staat altijd direct voor je klaar om problemen op te lossen. Super!
Je bent hier geen nummer maar een klant.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Hoofddorp

18-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoudsbeurt netjes en prima geregeld ook een vraag nadat ik de auto al had opgehaald werd keurig en duidelijk besproken.
Je wordt serieus genomen en ze weten wie je bent.
Dit geeft vertrouwen en voelt goed aan.


Ja, ik beveel dit aan