Beoordelingen Autobedrijf Wiersema en Van Wouwe B.V.

9,3
92 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

Marcel uit Hoofddorp

20-10-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: (H)eerlijke en nuchtere benadering van een vervelende ABS klacht met de Mitsubishi Lancer. Geen veronderstellingen of andere loze beloftes, maar eerst uitlezen en dan een aanbod van een plan van aanpak.

Duidelijke prijs afspraak, het nakomen van beloftes en de goede kwaliteit zorgen ervoor dat Wiersema en Van Wouwe er weer een tevreden klant bij hebben.

De klacht is nu opgelost (ABS pomp) en de auto is weer een plezier om mee te rijden. Top!


Ja, ik beveel dit aan

At uit Nieuw Vennep

17-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd klantvriendelijk en zeer service gericht.
Dit geldt voor het totale bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Uithoorn

08-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

L uit Haarlem

24-07-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Jaar geleden occasion gekocht en zeer goed geholpen. Alle tekortkomingen werden netjes opgelost/gemaakt en de auto rijdt heerlijk.

Nu hoorde ik, 1 jaar later, een vreemd geluid tijdens het rijden bij de banden. Toen nagekeken op vast zittende steentjes in het profiel van de banden, maar niks kunnen opmerken. Dezelfde dag dat ik belde nog langs kunnen komen om het te laten controleren. De monteur heeft een ritje gemaakt en niks kunnen horen, ook op de brug niks gezien. Uiteindelijk lijkt het geluid ook niet meer aanwezig te zijn en vermoedelijk toch een steentje geweest.

Dat dit dezelfde dag nog voor mij naar gekeken kon worden vind ik echt top service! Ik raad deze dealer dan ook zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Uithoorn

16-06-2017
9,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig geholpen door Ronald, neemt de tijd voor je.
Er heerst een ongedwongen sfeer.
Uiteindelijk onze auto ingeruild na een goed bod. En na 34 jaar Opel de uitdaging aangegaan van Japanse kwaliteit en de indruk van deze dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Simone

09-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zowel service voor auto en fiets,waar vindt je dit nog !!!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Zwanenburg

30-01-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sharida uit Zoetermeer

23-01-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom al jaren bij Autobedrijf Wiersema en Van Wouwe. Ik was altijd al tevreden over mijn vaste dealer, maar de afgelopen keer was het wel heel erg bijzonder. Met een lekke band kon ik echt niet verder, dus meteen met de garage gebeld. Mijn auto werd de dag zelf thuis opgehaald. Een fijne service, zoals ik altijd al gewend ben van Van Wouwe. De band werd de volgende dag al gerepareerd en was weer klaar voor gebruik. Maar ja, ik woon best een eind van de garage vandaan, dus onhandig met OV. Een telefoontje van Iris dat mijn auto klaar was en ook de melding dat ik zou worden opgehaald! Stel je voor, auto gemaakt en prinsheerlijk opgehaald en naar Hoofddorp gebracht. Nog snel een lekkere koffie getapt en ik kon weer met mijn eigen auto de weg op. Execellente zorg & service! Ik was daar echt blij mee, mijn complimenten!


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Nieuw Vennep

19-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wiersema en Van Wouwe overtreft mijn verwachtingen weer eens.
Onlangs had ik een bullbar met verstralers op mijn Outlander PHEV laten zetten; alles super geregeld en prachtig gemonteerd. Vandaag, daags voor vetrek naar de Alpen voor een week ballonvaren in de sneeuw, bleek één van de verstralers gescheurd te zijn. In verband ons aanstaande vertrek werd alles op alles gezet om een reparatie mogelijk te maken. Hoe ze het onmogelijke mogelijk gemaakt hebben weet ik niet, maar minder dan een uur later reed ik weer weg met een nieuwe unit op de bullbar. Team WvW super bedankt, you're the best!!


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Amersfoort

16-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een occasion Mitsubishi Outlander gekocht. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over dit bedrijf. Ik kreeg alle tijd om een proefrit te maken. Verkoop ging zeer vrijblijvend, geen verkoop praatjes. Aanbod gekregen, daarmee naar huis gegaan. Even rustig over nagedacht. telefonisch tegenvoorstel gedaan. Verkoper was ondertussen in gesprek met klanten. Geen probleem. half uurtje gewacht. Opnieuw tel. voorstel van hun en akkoord. Auto bevalt ook goed trouwens.


Ja, ik beveel dit aan