Beoordelingen Autobedrijf Wijma BV

8,9
83 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Ruud uit lekkum

24-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Heerenveen

24-03-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Correct geholpen, prijs volgens afspraak en kostenloze leenauto was heel fijn.


Ja, ik beveel dit aan

lieuwe uit STIENS

22-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Trekhaak laten monteren, afspraak gemaakt en alles
was keurig op tijd geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Yde uit Kollum

10-03-2017
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goedduidelijk


Ja, ik beveel dit aan

Sytze uit Wijns

08-03-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

fokko uit Leeuwarden

02-03-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Munein

13-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Telefonisch afspraak vlot geeegeld
Vlotte montage
Vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

G uit Goutum

09-12-2016
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer tevreden over het gehele traject. Goede ontvangst, de avond ervoor de auto gebracht en deze werd binnen gezet. De volgende dag de auto opgehaald en was ook nog gewassen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Leeuwarden

10-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Auto Wijma is zeker goed bevallen.
Het bedrijf is mij al jaren bekend, daar ik ook in Leeuwarden woonachtig ben, alleen nog nooit een auto hier aangeschaft.

Verstand van alle merken maar echt gespecialiseerd in de Italiaanse merken en dat merk je zeker in het advies dat ze geven en hoe ze over de auto's praten.
Heerlijke koffie trouwens, ook niet onbelangrijk vindt ik zelf.
Vorige week mijn aangeschafte Alfa Romeo 159 opgehaald alles tot in de puntjes netjes, van binnen schoon en van buiten mooi gepoetst.

Kan merken dat hier de klant hoog in het vaandel staat.

Kort om een fijn bedrijf om binnen te stappen.

De werkplaats ziet er goed uit en ik zal zeker een afspraak maken als de auto aan een onderhoudsbeurt toe is.


Ja, ik beveel dit aan

rob uit Enschede

08-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een mooie 2e hands Alfa Romeo occassion kwamen wij via een Marktplaats advertentie bij Auto Wijma. Wagen was net binnen en werd voor ons apart gehouden voor een proefrit.

We zijn perfect geholpen door Jan Wijma. Alsof we nieuw kochten. Zeer gedegen, eerlijke informatie en geen gladde verkooppraatjes waardoor je snel denkt: wat valt er te verbergen of wordt juist niet verteld?

De hele zaak straalt liefde voor Italiaanse wagens uit. Enige schroom om tweedehands te kopen was bij ons snel verdwenen.

Auto zag er zeer goed uit voor de leeftijd / KM's en reed bijzonder prettig (onze eerste Italiaanse wagen). Remmen piepte iets en een klein rammeltje in de linkerdeur. Dat zouden ze als vanzelfsprekend verhelpen, samen met een onderhoudsbeurt, airco bijvullen, nwe APK en poetsen.

Wij wonen in Enschede, anders zouden wij onze wagen 100% zeker hier in onderhoud zetten. Fijn om zo geholpen te worden. Het kan nog steeds blijkbaar!


Ja, ik beveel dit aan