Beoordelingen Autobedrijf Wijma BV

8,9
84 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 84 beoordelingen

Gerben uit Goutum

01-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik heb een trekhaak laten plaatsen bij Wijma en ben erg tevreden over de service die ze leveren. Het maken van een afspraak was makkelijk en Wijma is flexibel. Een kleine aanpassing na afloop van het werk werd ook zonder gedoe uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit lekkum

24-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Heerenveen

24-03-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Correct geholpen, prijs volgens afspraak en kostenloze leenauto was heel fijn.


Ja, ik beveel dit aan

lieuwe uit STIENS

22-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Trekhaak laten monteren, afspraak gemaakt en alles
was keurig op tijd geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Yde uit Kollum

10-03-2017
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goedduidelijk


Ja, ik beveel dit aan

Sytze uit Wijns

08-03-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

fokko uit Leeuwarden

02-03-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Munein

13-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Telefonisch afspraak vlot geeegeld
Vlotte montage
Vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

G uit Goutum

09-12-2016
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer tevreden over het gehele traject. Goede ontvangst, de avond ervoor de auto gebracht en deze werd binnen gezet. De volgende dag de auto opgehaald en was ook nog gewassen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Leeuwarden

10-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Auto Wijma is zeker goed bevallen.
Het bedrijf is mij al jaren bekend, daar ik ook in Leeuwarden woonachtig ben, alleen nog nooit een auto hier aangeschaft.

Verstand van alle merken maar echt gespecialiseerd in de Italiaanse merken en dat merk je zeker in het advies dat ze geven en hoe ze over de auto's praten.
Heerlijke koffie trouwens, ook niet onbelangrijk vindt ik zelf.
Vorige week mijn aangeschafte Alfa Romeo 159 opgehaald alles tot in de puntjes netjes, van binnen schoon en van buiten mooi gepoetst.

Kan merken dat hier de klant hoog in het vaandel staat.

Kort om een fijn bedrijf om binnen te stappen.

De werkplaats ziet er goed uit en ik zal zeker een afspraak maken als de auto aan een onderhoudsbeurt toe is.


Ja, ik beveel dit aan