Beoordelingen Autobedrijf Wijma BV

8,9
130 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
111 t/m 120 van 130 beoordelingen

Tom uit Leeuwarden

11-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat er ook is, jouw auto gaat weer aan de praat.


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Leeuwarden

10-09-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto was toe aan een kleine beurt.

Kon wachten terwijl de werkzaamheden uitgevoerd werden. Auto was ook nog gewassen/uitgezogen.

Service is dus prima in orde.


Ja, ik beveel dit aan

Elias

15-08-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Leeuwarden

20-07-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zoekend naar een andere garage nu ik sinds een jaar een andere auto heb, gekeken op de website, omdat deze garage voor mij zeer dichtbij is. De andere dichtbijzijnde garages spraken me minder aan. Wist eerder niet dat alle merken hier in onderhoud kunnen. Eerste ervaring is goed. Prettige ontvangst. Van te voren inzicht in de te verwachten kosten, gecalculeerd nav de geschiedenis van de auto. Geen verrassingen achteraf dus, dat is al heel wat!


Ja, ik beveel dit aan

fokko uit leeuwarden

14-07-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig ontvangst. Klantvriendlijke medewerkers, en gemaakte afspraken worden goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

jurjen uit leeuwarden

28-06-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: naar hele tevreden heid


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Harligen

23-06-2012
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb naar tevredenheid de 4e auto van auto Wijma.Ben nu in het bezit van een Lancia thesis !!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Harligen

23-06-2012
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb naar tevredenheid de 4e auto van auto Wijma.Ben nu in het bezit van een Lancia thesis !!


Ja, ik beveel dit aan

Rody uit Leeuwarden

01-06-2012
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Doet wat de klant vraagt, openheid en eerlijkheid komt tot z'n recht!


Ja, ik beveel dit aan

Minke uit leeuwarden

25-04-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbare mensen en goede kwaliteit. We hebben 3 jaar geleden hier een mazda gekocht, zijn hierin uitstekend geholpen en hebben een fijne auto die goed onderhouden wordt door Auto Wijma.


Ja, ik beveel dit aan