Beoordelingen Autobedrijf Wijma BV

8,9
130 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
121 t/m 130 van 130 beoordelingen

Anoniem

01-04-2012
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Twee jaar geleden 2e hands auto gekocht.
Voldoet prima. Sindsdien auto in onderhoud. We zijn zeer tevreden.
Offerte en Voorraad weet ik niet vandaar een 1


Ja, ik beveel dit aan

johannes uit leeuwarden

28-03-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-03-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed, snelle afhandeling, je moet wel betalen maar krijgt waar voor je geld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2012
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hylke

13-02-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geschikte mensen bij AutoWijma. Ik kreeg goed advies en werd vriendelijk geholpen. Oh ja en de koffie is er top.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Leeuwarden

13-02-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 25 jaar klant en 8 auto's bij dit bedrijf gekocht te hebben kan ik alleen maar zeggen PETJE AF!!!
Altijd eerlijk adviesbij aankoop en reparaties.
Na al die jaren nog steeds een tevreden klant van dit echte Leeuwarder autobedrijf. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Leeuwarden

13-01-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik werd vriendelijk ontvangen. Ze zijn zeer behulpzaam en denken met je mee. Ook houden ze je goed op de hoogte van wat er moet gebeuren en wat de kosten eventueel zouden zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Liselotte uit Leeuwarden

16-12-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijke, vriendelijke service met oog voor detail. Geen vraag is te gek en er wordt altijd gezocht naar een oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

freddy uit leeuwarden

12-12-2011
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

luce uit leeuwarden

09-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service staan direct klaar zijn klantvriendelijk helder in uitleg en tegen een redelijke prijs


Ja, ik beveel dit aan