Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,5
1021 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1021 beoordelingen

Jan uit Laag Zuthem

21-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf met kennis en vriendelijke medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Ermelo

21-11-2017
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede ervaring en ben prima geholpen ik werd er op gewezen dat mijn garantie verliep en de garage nog een check wilde uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Dronten

21-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk. Meedenkend. Flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Nunspeet

21-11-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk en beleefd ontvangen door Henny Koffie ontvangen! Volgens de afspraak alles tot volle tevredenheid ge regeld


Ja, ik beveel dit aan

Jorgen uit Arnhem

18-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een leuke auto gekocht bij Wijnen in Doornspijk. Doordat ik niet uit de buurt kon, mocht ik de auto na betaling meenemen direct. En bij de vestiging in Nijmegen de service beurt laten doen. Leuk en vriendelijk geholpen, eerlijk open. Zeker een aanrader, prijs en kwaliteit van de auto zeker goed. Rond gekeken voor dezelfde auto, en kwam bij Wijnne uit, prijs en kwaliteit zeer interessant.


Ja, ik beveel dit aan

WAJ uit Loenen

16-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht en later winterbanden laten monteren. Uitstekend geïnformeerd en te woord gestaan. Alles netjes afgehandeld en afspraken nagekomen. Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nijmegen

10-11-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zoals gewwonlijk weer vriendelijk behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Dronten

03-11-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: hele goede ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Nijmegen

02-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar bij aankoop 2e hands auto zeer klantvriendelijk geholpen. Ik zocht een betrouwbare auto. Zeer prettige en transparante onderhandeling. Naast dat ze een aantal onderdelen vervangen c.q. gerepareerd hebben (zonder extra kosten) zelfs ook nog extra garantie gekregen bij aankoop. Binnen garantietermijn bleven nieuwe remblokken piepen. Monteur van Wijnne heeft het probleem kosteloos uitvoerig onderzocht en er uiteindelijk een ander type remblokken ingezet. Uitstekende en zeer betrouwbare service! Rij sinds die tijd probleemloos en heb erg veel plezier van m'n auto. Bij de aankoop zaten zomer- en winterbanden. Mijn banden bewaren ze (kosteloos) in hun "bandenhotel". Heb net een afspraak gemaakt om ze te wisselen en dan worden ze tegen kleine vergoeding meteen uitgelijnd/gebalanceerd. Super service! Vriendelijke groet, Iris Doting, Nijmegen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-10-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan