Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,5
989 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 989 beoordelingen

Henny

25-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nijmegen

20-07-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg klantvriendelijk, goede prijzen


Ja, ik beveel dit aan

william uit nijmegen

19-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn skoda citygo was toe aan een grote beurt, voor het vernieuwen van de bougies was er een speciale tooltje nodig die hadden ze zelf niet in huis, we zijn netjes gebeld 2 dagen later, ze hadden deze tootje aangeschaft zo dat ze zonder problemen en onnodige reparaties deze bougies konden vervangen,Super geholpen ga zo door we blijven komen.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Nijmegen

12-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anry uit Wezep

12-07-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Nijmegen

11-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd prima service. Al jaren klant en altijd goede ervaringen.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Nijmegen

10-07-2017
3,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beste Anneke Wijnne,
Ik zie dat dat u met mijn naam gereageerd hebt op een reactie van iemand anders, niet netjes!!
Maar het verhaal wat u ophangt klopt ten dele. Ja u hebt 3,5 uur langer tijd gehad volgens de geklokte tijd. Maar het ging om een vastzittende brandstofpomp in het waterpomphuis. Uw monteur wilde niet warm stoken om beschadiging te voorkomen, dus ingespoten met een smeermiddel. Dit middel moet zijn werk kunnen doen en dat kost tijd. Uw monteur heeft in die tijd de klok op deze klus kunnen stoppen. Dat de totale tijd de door u geschatte en geoffreerde tijd overschrijd is een bedrijfsrisico. Als professional had u dit moeten accepteren en niet de schriftelijk geoffreerde prijs verhogen met handjeklap spelen.
Als men mij een schriftelijke en mondelinge offerte doet, ga ik er vanuit dat dit de eindprijs is. Wanneer u met deze offerte de plank zover misslaat, is dat toch echt uw eigen risico.
Ik ga er verder vanuit dat de werkzaamheden vakkundig gedaan zijn.


B uit Oostendorp

10-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

JPH uit Nijmegen

09-07-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Komen gemaakte afspraken niet na, proberen op slinkse wijze meer aan je te verdienen dan vooraf afgesproken. Personeel wordt boos en onvriendelijk. Denk na voordat je met dit bedrijf in zee gaat, het zijn gladde oplichters


Bas uit Roosendaal

07-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een mooie auto aangeschaft. Geen poespas, duidelijkheid, recht door zee en een goede deal. Kortom, de moeite waard om eens te gaan kijken voor een jong gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan