Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1963 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1551 t/m 1560 van 1963 beoordelingen

Klaas uit Elburg

24-11-2014
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt altijd heel vriendelijk ontvangen door de familie. Ze bieden altijd koffie/thee aan. Ook is men veelal voor rede vatbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Nijmegen

24-11-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De afspraak kon snel worden ingepland, Autobedrijf Wijnne hield zich keurig aan de gemaakte afspraak en een dag later kon ik de auto weer ophalen.


Ja, ik beveel dit aan

Stefanie uit Biddinghuizen

22-11-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben altijd tevreden met dit bedrijf. Ik ga ook nog wel is een keer alleen, maar dat doe ik alleen als ik bijvoorbeeld mijn banden moet laten vervangen. Anders ga ik toch samen met mijn vader. Ik vind dat ik altijd deskundig en vriendelijk word geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zwolle

20-11-2014
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik was altijd zeer tevreden over autobedrijf Wijnne maar mijn laatste bezoek was een dieptepunt. Ik zou de auto brengen voor een kleine beurt en wisseling van de zomerbanden naar de winterbanden. Ik had via de mail een bevestiging van deze afspraak maar toe ik de auto bracht was er geen kaart van de afspraak. Door ingrijpen van Hennie Wijnne ging men toch met auto bezig maar werden de winterbanden niet geplaatst. Dat is later alsnog gebeurd maar al met al kreeg ik de indruk dat het een beetje een zooitje begint te worden bij deze garage.


Jan uit Zwolle

20-11-2014
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Er was toegezegd dat het wisselen van de zomerbanden naar de winterbanden 30 minuten zou duren. Uiteindelijk duurde het een uur.


chris uit NIJMEGEN

20-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Nicolette uit Nijmegen

19-11-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bouke uit Biddinghuizen

15-11-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige ontvangst, geen directe "verkooppraatjes", goede prijs voor onze eigen auto en een prima verkoopprijs tov andere bedrijven. Oftewel een heel goed gevoel over gehouden en een perfecte service na die tijd, toen bleek dat de airco lekte: perfect en onder garantie opgelost.
Na 2 maanden toch er achter gekomen dat we teveel kilometers maakten voor de benzine uitvoering. Wijnne dacht mee en we konden via een prima deal de benzine auto omruilen tegen een diesel uitvoering van hetzelfde merk/model. Met wederom een geweldige service. Een 11,0 wat ons betreft. Onze volgende auto gaan we weer zeker daar aanschaffen. Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Nijmegen

13-11-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer vriendelijke ontvangst. Zeer deskundige monteurs. Snelle Service


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Hoge Enk

13-11-2014
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het is niet goedkoop. Maar wat wel irritant is dat je elke keer terug moet komen.. en dan ook bij hoog en laag volhouden dat het logisch is dat een nieuwe accu in een oud autootje na 4 weken leeg is.. Frustrerend!