Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1808 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1671 t/m 1680 van 1808 beoordelingen

Hans uit Nunspeet

06-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanmiddag bijna 4 uur bij jullie gezeten voor een apk kleine beurt en storing zoeken! Er is mij geen bak koffie aangeboden maar als er kopers komen die word hun gelijk gevraagd,KOFFIE? Al het kantoorpersoneel en inclusief directie pakken allemaal koffie terwijl ik daar met een droge bek zit en dat een kleine 4 uur lang! Ik vind dit zeer maar dan ook zeer klantonvriendelijk!!! Jammer dat het zo moet blijkbaar heden ten dage met garagebedrijven die het wel voor de wind gaat! Maar ik kan mij als klant daar behoorlijk aan storen! Op de reparaties heb ik geen opmerkingen over want dit gebeurd altijd goed en naar behoren! Maar autobedrijf Wijnne houd de kleine dingen ook in de gaten!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Huizen

09-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettige ongedwonge sfeer, wij kopen hier beslist weer 'n auto.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Velserbroek

27-06-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Internet bij dit bedrijf terecht gekomen. Deskundig advies, duidelijke afspraken en goede garantie regeling. En uiteindelijk een zeer betrouwbare auto aangeschaft. Het is zeer prettig zaken doen bij dit familiebedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Nijmegen

25-06-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over het algemeen goed.


Ja, ik beveel dit aan

Jantine uit 't Harde

25-06-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

ROBERT uit BEVERWIJK

24-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: IK BEN DAAR VIA INTERNET TERECHT GEKOMEN,EN VRIENDELIJK ONTVANGEN EN GEHOLPEN.ALLE AFSPRAKEN DIE GEMAAKT ZIJN BIJ DE AANSCHAF VAN DE AUTO,ZIJN DOOR HET AUTOBEDRIJF WIJNNE NAGEKOMEN.IK HOOP NOG LANG PLEZIER VAN DEZE AUTO TE HEBBEN. MET VRIENDELIJK GROET.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-06-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

G.H. uit Elburg

23-06-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto (2de hands) gekocht. O.i. wat geluid bij de remmen.
kosteloos schoongemaakt --> niet verholpen. "Veertjes" van remblokken vervangen (garantie. Euvel verholpen.Veertjes waren niet voorradig --> thuisgebracht ! 's Middags auto gerepareerd ook THUISGEBRACHT ! Dank voor goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Nunspeet

22-06-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn prettig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Nijmegen

22-06-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ervaring zowel in voortraject als in afhandeling. Goede service ook met zeker ook eens tukje persoonlijke touch erin. Dat voelt goed.


Ja, ik beveel dit aan