Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,5
1322 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1322 beoordelingen

Henk uit Veghel

15-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn fiat 500x daar gekocht, het hele proces van bezichtiging proefrit en waardeschatting inruil auto ging vriendelijk vlot en eerlijk.
Uiterst tevreden dus. We hebben een half jaar garantie dus komen zeker nog een keer terug voor de uitkeuring


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit IJsselmuiden

10-08-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al vele jaren hele goede ervaringen met dit bedrijf; zelf geef ik opdracht voor een reparatie; achteraf bleek dit niet nodig; mijn eigen schuld maar desondanks wordt de nota uit coulance gehalveerd. Klasse jongens, dat is SERVICE in HOOFDLETTERS


Ja, ik beveel dit aan

Resie uit Venray

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het contact als zeer prettig ervaren.
Geen " verkooppraatjes" maar een open en eerlijk gesprek.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Hilversum

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb recent een BMW 326 Touring gekocht bij Autobedrijf Wijnne. Inmiddels heb ik 4000 kilometer met deze auto gereden, naar volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

ans uit Beuningen gelderland

05-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Sint-oedenrode

05-08-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb vast gestaan in Duitsland tegen Berlijn aan. Ik had nog Bovag garantie. De garage heeft goed mee gedacht en geprobeerd mij te helpen ook voor een leen auto omdat de auto in Duitsland stond 2 weken, maar deze had ik niet nodig.
Ik ben goed geholpen en het was een fijne ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Dieren

05-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Persoonlijke, vriendelijke behandeling,
Correcte afhandeling garantie afloopcheck.
Prettig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nijmegen

02-08-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ervaring is prima. Kleine teleurstelling omdat de gepolijste koplampen niet helemaal helder zijn geworden terwijl dit op dit site die bemiddeld en waar de garage op heeft 'ingeschreven' dit wel beloofd! Daarop afgaande valt het resultaat wat tegen


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Arnhem

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

fred uit biddinghuizen

29-07-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan