Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1843 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1843 beoordelingen

David uit Rheden

16-10-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede uitleg en service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-10-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gastvrij, vriendelijk en binnen de afgesproken tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Apeldoorn

15-10-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk personeel en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jannes uit Tollebeek

15-10-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Lengel

14-10-2019
6,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Doorgaans goede ervaringen. Deze keer niet tevreden over de gang van zaken. Tijdens onderhoudsbeurt tevens APK op 25/9 bleek kentekenverlichting niet te functioneren. De bevestiging van de handgreep van de achterklep bleek kapot te zijn, waardoor deze vervangen moest worden. Onderdeel niet voorradig, zelf naar Ford dealer in Apeldoorn gereden en informatie ingewonnen. Er bleken 2 mogelijkheden:
A. met chroom strip of B. in de carrosseriekleur, prijsverschil € 100,00 in het voordeel van B. Beide uitvoeringen bleken niet voorradig.
Vanwege het prijsverschil voor optie B. gekozen.
Na afspraak op 1/10 naar garage. Bij aankomst bleek dat de handgreep in grondverf was uitgevoerd. Meerkosten voor spuiten in de carrosseriekleur
€ 100,00. Daarom van optie B. afgezien en voor optie A. gekozen. Na afspraak op 3/10 naar garage. Bij (de)montage van de handgreep bleek dat het oude Ford logo niet onbeschadigd kon worden overgezet. Nieuw logo was niet meegeleverd. Nieuw logo moest besteld worden. Meerprijs € 36,53. Na afspraak op 11/10 opnieuw naar Dieren gereden voor plaatsen Ford logo op de handgreep van de achterklep. Alle kosten zijn doorberekend. Totaalbedrag € 405,31 incl. BTW.
Daarvoor in totaal wel 4 keer van Lengel naar Dieren (35 km. enkele reis) moeten rijden. Nog afgezien van de tijd die daarmee is gemoeid, is het ronduit teleurstellend dat het niet leveren van de juiste onderdelen eerst blijkt tijdens het garagebezoek.
Als dit vooraf gecontroleerd was, had minimaal 1 rit, maar wellicht 2 onnodige ritten kunnen worden voorkomen.
Bijkomende factor was dat ik vanwege een operatie in die periode niet mobiel was. Echtgenote was daarom genoodzaakt naar Dieren te rijden. En kwam twee keer van de "koude kermis" en danig teleurgesteld thuis.

Op grond van onze jarenlange relatie met deze garage en doorgaans goede service, zijn wij daarom juist nu erg ontevreden over deze gang van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Arnhem

14-10-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Dieren

14-10-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed bedrijf super kwaliteit
En betaalbaar


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Dronten

11-10-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit dieren

11-10-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen. Zeer behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Dries

11-10-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed tevreden


Ja, ik beveel dit aan