Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1388 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1388 beoordelingen

Mevr uit THarde

20-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf zin er al jaren klant fijn personeel top


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig telefonisch contact. Heldere uitgleg waarbij ook alternatieven worden besproken. Vooraf accurate inschatting van kosten zonder vervelende achteraf kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Lea uit Nijmegen

16-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zoals al jaren tevreden, terugkomende klant.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Nunspeet

16-10-2018
9,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Er werd alle tijd genomen om mij met twee kleinigheden ( vervanging van batterijen in de contactsleutels en bandenspanningswaarschuwingslichtje) te helpen. Zo was een ritje Nunspeet - doornspijk alleszins de moeite waard. Correct geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Epe

16-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

w uit tharde

16-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas waren er diverse problemen met de auto maar deze zijn naar volle tevredenheid opgelost! Ben hier zeer positief over!


Ja, ik beveel dit aan

H uit T Harde

16-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit ZEIST

12-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf. Eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Ondanks de grote afstand vanuit mijn woonplaats heb ik er graag een uur rijden voor over om mijn 2de bij hun gekochte Mercedes in onderhoud te hebben.


Ja, ik beveel dit aan

B uit ELBURG

11-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit 't Harde

11-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe(re) Citroen Berlingo. Gerrit Wijnne heeft ons goed geínformeerd en alles prima geregeld. Wij hopen met deze Berlingo weer vele jaren rijplezier te hebben. Voor het onderhoud komen wij vanzelfsprekend weer naar Autobedrijf Wijnne. Hier is onze vorige Berlingo ook altijd goed onderhouden. Aardige medewerkers, goede service!


Ja, ik beveel dit aan