Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1673 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1531 t/m 1540 van 1673 beoordelingen

Bram uit Ermelo

23-09-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een uitstekende ervaring


Ja, ik beveel dit aan

leny uit nijmegen

21-09-2012
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Zeist

29-08-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In oktober 2010 kocht ik na een zoektocht van een half jaar mijn Mercedes Benz E 240 bij de familie Wijnne. Zeer prettig en vakkundig geholpen. No nonsens en eerlijk. Dat sprak mij zeer aan.
Voor een grote beurt in augustus 2012 moesten de remschijven en - blokken vervangen worden. Uiteraard was dit niet goedkoop. Maar ... de familie leefde mee en ik kreeg op de materiaalkosten 20% korting en ik hoefde de huur van de leenauto niet te betalen, want anders werd de rekening zo hoog. Kijk dat is nu klantenbinding. Ik ben vol lof over dit autobedrijf en ik rijd daar graag 70 km voor naar de garage.


Ja, ik beveel dit aan

Manuel uit Rijnsbug (ZH)

13-08-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand een auto willen kopen en eerst via email wat details uitgewerkt. Reacties in email lekker snel en adequaat. Hierna de showroom bezocht en de details uitgewerkt. Punten die opvallen zijn de inspanningen die genomen werden om de auto naar wens aan te passen en mee te buigen met de klant. Ook bemerkte ik een sportieve houding toen bleek dat zaken anders liepen dan gepland.
Al met al een prima ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Baexem

13-08-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Autobedrijf Wijnne heeft mij enorm goed geholpen bij de reparatie van mijn recent gekochte occassion (ook bij Wijnne). De flexibiliteit en het meedenkend vermogen schrijf ik hoog aan!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Nunspeet

06-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanmiddag bijna 4 uur bij jullie gezeten voor een apk kleine beurt en storing zoeken! Er is mij geen bak koffie aangeboden maar als er kopers komen die word hun gelijk gevraagd,KOFFIE? Al het kantoorpersoneel en inclusief directie pakken allemaal koffie terwijl ik daar met een droge bek zit en dat een kleine 4 uur lang! Ik vind dit zeer maar dan ook zeer klantonvriendelijk!!! Jammer dat het zo moet blijkbaar heden ten dage met garagebedrijven die het wel voor de wind gaat! Maar ik kan mij als klant daar behoorlijk aan storen! Op de reparaties heb ik geen opmerkingen over want dit gebeurd altijd goed en naar behoren! Maar autobedrijf Wijnne houd de kleine dingen ook in de gaten!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Huizen

09-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettige ongedwonge sfeer, wij kopen hier beslist weer 'n auto.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Velserbroek

27-06-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Internet bij dit bedrijf terecht gekomen. Deskundig advies, duidelijke afspraken en goede garantie regeling. En uiteindelijk een zeer betrouwbare auto aangeschaft. Het is zeer prettig zaken doen bij dit familiebedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Nijmegen

25-06-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Over het algemeen goed.


Ja, ik beveel dit aan

Jantine uit 't Harde

25-06-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan