Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1843 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1541 t/m 1550 van 1843 beoordelingen

Karina uit Elburg

05-11-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen. Behulpzaam en staan altijd voor je klaar. Mijn auto kan altijd snel terecht voor keuring of beurt.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Nunspeet

04-11-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ariene uit Elburg

04-11-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Dronten

04-11-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Receptie en technisch personeel zijn bekwaam en klantgericht. Werkplaats is goed geoutilleerd, schoon en netjes.

Als "doe het zelver" kan ik met mijn technische vragen over preventief onderhoud, reparaties en soms bijzondere wensen, goed terecht.
Ook is er een goede verdeling van werkzaamheden in overleg mogelijk: Wat doe ik zelf... en wat doen zij.
Prijsopgave voor de uit te voeren werkzaamheden vooraf is altijd mogelijk. Voor zover door mij te beoordelen zijn de uurtarieven in vergelijk met de merkdealer zeker gunstiger.

Herstel van kleine schades aan plaatwerk (restylen) wordt snel, vakkundig en niet duur uitgevoerd. Met grotere schade's heb ik gelukkig geen ervaring, maar ik heb er alle vertrouwen in dat de specialisten van garage Wijnne hier ook vakwerk leveren.

Mijn woonplaats is Dronten maar ik heb er graag de rit naar "de Hoge Enk" voor over omdat ik weet dat ik goed wordt geholpen. Voor het onderhoud aan 3 in het gezin auto's blijf ik graag klant bij Autobedrijf Wijnne.
Ook zal ik tzt voor vervanging van onze auto's zeker bij Wijnne mijn wensen bekend maken en zien of zij een passend aanbod kunnen doen.

Vriendelijk grot,

Jan Koel Dronten


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-11-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

marco uit oldebroek

02-11-2013
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit 't Harde

02-11-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Nunspeet

02-11-2013
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had mijn winterbanden opgeslagen bij Wijnne deze heb ik laten wisselen.Ik kom thuis ik schrok mij rot mijn velgen waren één en al roest.Ik weet zeker dat ik mijn velgen schoon heb ingeleverd.Men zegt bij Wijnne dit komt door de pekel.Ik heb dit nog nooit eerder gehad.Dus ik houd mijn twijffels


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit "t Loo Oldebroek

02-11-2013
5,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Marten uit Oldebroek

02-11-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan