Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1696 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1551 t/m 1560 van 1696 beoordelingen

Alex uit maarssen

05-12-2012
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ze geven goede service tot dat er een groot probleem is net als bij mij. Ik ben uit gemaakt dat ik moeilijk ben en dat het aan mij licht. Ik kocht een Opel corsa uit 2008.

2x terug voor ketting
2x terug voor airco
Terug om motorkap te laten spuiten na de winter zat hij onder krakele scheuren.
Fluit toon in de voorkant van de auto 2 X geweest 2X gemaakt volgens hun. Gehaald en nog steeds niet gemaakt. Ik heb bijna slaande ruzie gehad omdat hij de bloed onder je nagels vandaan haalt.

Bleek defrencieel te zijn reparatie 2300 € wilde hij niet maken.
Ik ben toen naar Opel geweest om hem na te laten kijken en op papier laten zetten of het onder garantie valt. En ja dat was het geval en nog niet willen maken.
Hij kwam met twee opties wat nergens opsloeg.
Uit eindelijk heb ik 750 € minder terug gekregen dus weer bestolen van 750 €. Ik zal daar nooit meereen auto kopen.


Wilco uit Deventer

28-11-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke auto op het zicht, kon hem pas na twee weken ophalen dit was verder geen probleem. Verder een storing gehad en dit is zeer netjes afgehandeld. Bedrijf communiceert goed met de klant.
Al met al een prima garage en zal zekers voor een volgende auto daar weer gaan kijken!


Ja, ik beveel dit aan

david uit Nijmegen

04-11-2012
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Ermelo

23-09-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een uitstekende ervaring


Ja, ik beveel dit aan

leny uit nijmegen

21-09-2012
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Zeist

29-08-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In oktober 2010 kocht ik na een zoektocht van een half jaar mijn Mercedes Benz E 240 bij de familie Wijnne. Zeer prettig en vakkundig geholpen. No nonsens en eerlijk. Dat sprak mij zeer aan.
Voor een grote beurt in augustus 2012 moesten de remschijven en - blokken vervangen worden. Uiteraard was dit niet goedkoop. Maar ... de familie leefde mee en ik kreeg op de materiaalkosten 20% korting en ik hoefde de huur van de leenauto niet te betalen, want anders werd de rekening zo hoog. Kijk dat is nu klantenbinding. Ik ben vol lof over dit autobedrijf en ik rijd daar graag 70 km voor naar de garage.


Ja, ik beveel dit aan

Manuel uit Rijnsbug (ZH)

13-08-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand een auto willen kopen en eerst via email wat details uitgewerkt. Reacties in email lekker snel en adequaat. Hierna de showroom bezocht en de details uitgewerkt. Punten die opvallen zijn de inspanningen die genomen werden om de auto naar wens aan te passen en mee te buigen met de klant. Ook bemerkte ik een sportieve houding toen bleek dat zaken anders liepen dan gepland.
Al met al een prima ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Baexem

13-08-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Autobedrijf Wijnne heeft mij enorm goed geholpen bij de reparatie van mijn recent gekochte occassion (ook bij Wijnne). De flexibiliteit en het meedenkend vermogen schrijf ik hoog aan!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Nunspeet

06-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanmiddag bijna 4 uur bij jullie gezeten voor een apk kleine beurt en storing zoeken! Er is mij geen bak koffie aangeboden maar als er kopers komen die word hun gelijk gevraagd,KOFFIE? Al het kantoorpersoneel en inclusief directie pakken allemaal koffie terwijl ik daar met een droge bek zit en dat een kleine 4 uur lang! Ik vind dit zeer maar dan ook zeer klantonvriendelijk!!! Jammer dat het zo moet blijkbaar heden ten dage met garagebedrijven die het wel voor de wind gaat! Maar ik kan mij als klant daar behoorlijk aan storen! Op de reparaties heb ik geen opmerkingen over want dit gebeurd altijd goed en naar behoren! Maar autobedrijf Wijnne houd de kleine dingen ook in de gaten!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Huizen

09-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettige ongedwonge sfeer, wij kopen hier beslist weer 'n auto.


Ja, ik beveel dit aan