Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1790 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1621 t/m 1630 van 1790 beoordelingen

Marianne uit Dronten

18-04-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Toin uit Nijmegen

16-04-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben al een aantal jaren klant en ik heb geen enkele negatieve ervaring met Wijnne. De service is uitstekend, men is zeer klantvriendelijk en de reparaties zijn altijd naar alle tevredenheid. In tegenstelling tot autobedrijven waar ik in het verleden ben geweest is de communicatie met Wijnne zeer goed! Bij de aanschaf van een andere auto zal ik zeker eerst bij Wijnne in de showroom gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Wijchen

15-04-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en betrouwbaar, super service, onze beide auto's gebruikt en nieuw bij deze garage in onderhoud.
Zit met spanning te wachten op vervolg van onderhoud van mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

F.O. uit NIJMEGEN

10-04-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een eerlijk goede autogarage fijne service.

AANRADER!!!!


Ja, ik beveel dit aan

theo uit beuningen

10-04-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

H.E. uit tHarde

10-04-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: we zijn erg tevreden over deze garage. De receptie is vriendelijk en vakkundig. De monteurs wetensnel en altijd een oplossing voor een probleem te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Nunspeet

10-04-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed en deskundig bedrijf, ze weten wat ze doen en de service is er goed. Je hoeft maar te bellen of ze staan voor je klaar. Dit is zoveel beter dan mijn vorige garage. Wat betrefd de kosten, die zijn normaal!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Elburg

09-04-2013
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jammer dat er soms iets vergeten wordt,of na dat het nagekeken is toch snel weer kapot gaat.
Zoals de verwarming die het niet doet na een APK keuring.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Beuningen

09-04-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Nunspeet

08-04-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan