Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1676 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1621 t/m 1630 van 1676 beoordelingen

Jeffrey uit Nijmegen

14-01-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima Autogarage!


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit de Garf 4 6581sk Malden

14-01-2011
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Nijmegen

14-01-2011
5,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De onderhoudsbeurt zou in een dag klaar zijn en was dat niet.
2 Nieuwe banden waren niet uitgebalanceerd.
Begrijpelijke verklaringen, maar toch.
De aangegeven foutmeldingen in da auto waren niet opgelost. Voor een daarvan werd de oorzaak daarvan niet begrepen. Er is wel een vervolgactie geweest


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Rijen

14-01-2011
1,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het bedrijf bestaat uit twee vestigingen en deze beoordeling geldt alleen voor de vestiging in Nijmegen.

Met de vestiging in Doornspijk heb ik geen negatieve ervaringen.

In Nijmegen ontbreekt technische kennis volledig. Zeer ondeskundig.
Dit is niet het geval in Doornspijk.

Ga in Nijmegen lekker een bakje koffie drinken, want je hebt zeker aanspraak, maar laat daar niet je auto repareren!


B.P. uit Nijmegen

14-01-2011
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

René uit Nijmegen

14-01-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben klant van Autobedrijf Wijnne voor de reparatie van mijn auto.

Ik vindt Autobedrijf Wijnne een zeer klantvriendelijk bedrijf.
- De ontvangst (door mw. Anneke Wijnne: vriendelijk, duidelijk, heel persoonlijk en het voelt ook als ècht, gemeend)
- De uitleg, wat ze vinden, het laten zien van de vervangen onderdelen
- Het goed op de hoogte stellen van de kosten een evt. mogelijke kostenoverschrijding.
- Ook de openheid naar de werkplaats zelf. Je kunt er zo binnen en als klant kun je ook makkelijk contact hebben met de monteur, die met jouw auto bezig is of was.


Ja, ik beveel dit aan

WA uit Nijmegen

14-01-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Beuningen

14-01-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nijmegen

14-01-2011
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb nog weinig ervaring met dit bedrijf, maar ervaar het tot nu toe als redelijk prettig, maar niet goedkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Siebe uit Nijmegen

14-01-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan