Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1740 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1631 t/m 1640 van 1740 beoordelingen

M. uit Druten

04-01-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen verkoop-praatjes. Duidelijk to the point.Een hartelijke sfeer.Men staat open voor vragen en onderhandelingen, kortom als je een auto zoekt ga er eens langs.


Ja, ik beveel dit aan

Ray uit Krommenie

31-12-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Wijnne is klantvriendelijk. Showroom en werkplaats zien er tip top uit. Wij zijn er netjes en naar tevredenheid geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Nijmegen

13-12-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-12-2011
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn huidige auto er gekocht en dat was goed geregeld. Ik heb (nog) geen ervaring met de overige aspecten van Autobedrijf Wiinne. Momenteel heb ik wat startproblemen. Daarvoor moet ik op korte termijn een afspraak maken.


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Nijmegen

10-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Geerlof uit Hoge Enk / Doornspijk

14-11-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met het bedrijf is super goed te noemen ik kom er namelijk al 35 jaar. Ik heb nog nooit een probleem gehad wat niet naar tevredenheid opgelost is. Gewoon een goed en prettig bedrijf/personeel om zaken mee te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Kerkdriel

02-11-2011
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands auto gekocht. Is goed en snel verlopen en naar het zich laat aanzien hebben we een goede wagen voor redelijk geld.


Ja, ik beveel dit aan

m uit hoogeveen

27-10-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob

20-10-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in 2008 een VW Passat gekocht. Alles keurig volgens afspraak gegaan; ook met garantie. Onlangs de auto weer verkocht waarbij foutieve NAP-registraties bleken. Met behulp van Wijnne alles weer hersteld.


Ja, ik beveel dit aan

ingrid uit beuningen

15-10-2011
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede sevice alleen toen we de auto kwamen ophalen was hij niet schoon gemaakt en zat er nog niet eens een halve tank benzine in was wel beloofd hier niet op terug gekomen met dealer wegens prive omstandigheden


Ja, ik beveel dit aan