Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1963 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1651 t/m 1660 van 1963 beoordelingen

Herman uit Nunspeet

03-02-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Service is echt ok. Er worden duidelijk diagnoses gesteld en oplossingen aangedragen.


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit ELBURG

03-02-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na reparatie misverstanden met verzekering wel of niet verzekerd.
Door aangeboden bemiddeling van bedrijf is dit snel en gunstig voor mij afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

R uit oLDEBROEK

03-02-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Doornspijk

03-02-2014
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk meedenkend behulpzame werknemers. Helpen meedenken dat het niet te duur wordt enz. Enige opmerking is dat het soms lastig lijkt als je een auto hebt die niet zo gangbaar is. Verder niets dan lof


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Zwolle

16-01-2014
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in 2013 een tweedehands auto gekocht bij Wijnne in Doornspijk. Ik heb een half jaar garantie gehad. Toen ik de auto kocht zei ik dat ik wilde dat de auto uit 2005 goed zou zijn en ik niet bij de volgende APK/ grote beurt veel kosten zou krijgen. Er was veel mis mee, dus ik kwam er totaal een keer of 6 voor klachten reparatie. Ze gaven me af en toe het gevoel dat ik een zeur was. Ik ben er meerdere malen geweest voor de remmen die het niet goed deden. De jonge verkoper/ eigenaar moest door de monteurs geraadpleegd worden of iets vervangen kon worden of niet. Een keer is er niets aan gedaan en een andere keer zeggen de remmen wat gesmeerd te hebben en wat losser, waardoor het wat beter was. Nu, januari 2014 blijken bij de APK , een jaar en 13000 kilometer later er voor de remmen voor en achter alleen al aan remmblokken en en een remklauw voor ongeveer 500 euro aan materiaalkosten te zijn.
wijnne neemt mensen die hun auto gekocht hebben bij hen en garantie hebben niet serieus en laat hen in de kou staan. Echt vreemd dat zo'n bedrijf zich Bavog bedrijf mag noemen.


jack uit elburg

26-11-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al een paar jaar klant bij dit familiebedrijf, net weer een nieuwe auto gekocht bij de vestiging in Doornspijk. Gezellige ontspannen sfeer waarbij naar de klant geluisterd wordt. Voor het hele team: BEDANKT!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Nijmegen

26-11-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na de schade aan mijn spiegel is er snel gereageerd en gerepareerd,sneller kon niet ,bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-11-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, Gewoon goed.
Misschien n extra bakkie koffie is makkelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Micha en Lies uit Harderwijk

21-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recentelijk een prachtige 5 serie te koop zien staan bij Wijnne im Doornspijk. Alles klopte aan de auto. Ik was op zoek naar een kilometervreter en dit zou hem wel eens kunnen worden. Ik kreeg een zeer nette inruilprijs voor mijn Jeep en de deal was zo gemaakt. Respectvol , open en eerlijk. Prima! Iedereen is even vriendelijk daar! Na een paar dagen voelde ik een trilling bij het remmen, een mail was voldoende. Binnenkort word ik uitgenodigd om een en ander op te lossen! Top! Ik kan het bedrijf dan ook echt aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit den hoorn

19-11-2013
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 1e bezoek matig maar zodra interesse menes was prettige behandeling, goed aanbod en advies. Zijn er prima uitgekomen naar in ieder geval mijn mening. Aflevering van auto netjes en op tijd. afterservice ook goed. kortom tevreden!


Ja, ik beveel dit aan