Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1843 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1671 t/m 1680 van 1843 beoordelingen

Ans uit Nijmegen

20-04-2013
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Nijmegen

19-04-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle goede afhandeling. Men is flexibel, als er sprake is van spoed mag je tussendoor even komen. Vervangend vervoer is zeer voordelig en het is mooi dat een gratis leenfiets beschikbaar is. Men is eerlijk in advisering (men geeft ook advies iets niet uit te laten voeren aan de auto, als het niet echt nodig is). Mijns inziens een bedrijf met (alles in ogenschouw genomen) een goede prijs-kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Conno uit Elburg

18-04-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk en deskundige hulp


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Dronten

18-04-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Toin uit Nijmegen

16-04-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben al een aantal jaren klant en ik heb geen enkele negatieve ervaring met Wijnne. De service is uitstekend, men is zeer klantvriendelijk en de reparaties zijn altijd naar alle tevredenheid. In tegenstelling tot autobedrijven waar ik in het verleden ben geweest is de communicatie met Wijnne zeer goed! Bij de aanschaf van een andere auto zal ik zeker eerst bij Wijnne in de showroom gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Wijchen

15-04-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en betrouwbaar, super service, onze beide auto's gebruikt en nieuw bij deze garage in onderhoud.
Zit met spanning te wachten op vervolg van onderhoud van mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

F.O. uit NIJMEGEN

10-04-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een eerlijk goede autogarage fijne service.

AANRADER!!!!


Ja, ik beveel dit aan

theo uit beuningen

10-04-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

H.E. uit tHarde

10-04-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: we zijn erg tevreden over deze garage. De receptie is vriendelijk en vakkundig. De monteurs wetensnel en altijd een oplossing voor een probleem te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Nunspeet

10-04-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed en deskundig bedrijf, ze weten wat ze doen en de service is er goed. Je hoeft maar te bellen of ze staan voor je klaar. Dit is zoveel beter dan mijn vorige garage. Wat betrefd de kosten, die zijn normaal!


Ja, ik beveel dit aan