Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1784 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1671 t/m 1680 van 1784 beoordelingen

Gino uit eLBURG

06-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Het bedrijf ziet er goed verzorgd uit. Een vertrouwelijk adres.


Ja, ik beveel dit aan

eef uit nijmegen

05-03-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J. uit STOKKUM

14-02-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens gebruik van mijn auto (chevrolet captiva) merkte ik dat er bij bepaalde snelheden een trilling op het stuur merkbaar was. De klacht werd terstond en met goed vakmanschap verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Elburg

04-01-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 3 autos gekocht


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Druten

04-01-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen verkoop-praatjes. Duidelijk to the point.Een hartelijke sfeer.Men staat open voor vragen en onderhandelingen, kortom als je een auto zoekt ga er eens langs.


Ja, ik beveel dit aan

Ray uit Krommenie

31-12-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Wijnne is klantvriendelijk. Showroom en werkplaats zien er tip top uit. Wij zijn er netjes en naar tevredenheid geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Nijmegen

13-12-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-12-2011
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn huidige auto er gekocht en dat was goed geregeld. Ik heb (nog) geen ervaring met de overige aspecten van Autobedrijf Wiinne. Momenteel heb ik wat startproblemen. Daarvoor moet ik op korte termijn een afspraak maken.


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Nijmegen

10-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Geerlof uit Hoge Enk / Doornspijk

14-11-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met het bedrijf is super goed te noemen ik kom er namelijk al 35 jaar. Ik heb nog nooit een probleem gehad wat niet naar tevredenheid opgelost is. Gewoon een goed en prettig bedrijf/personeel om zaken mee te doen.


Ja, ik beveel dit aan