Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1696 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1671 t/m 1680 van 1696 beoordelingen

Gert

06-09-2010
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij autobedrijf GJ Wijnne uit Doornspijk voor aankoop andere auto en onderhoud, ik word daar altijd snel en goed behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Renkum

03-09-2010
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij aflevering was de auto niet in orde, ondanks duidelijke afspraken vooraf over de geconstateerde problemen.

Dit werd daarna wel goed en snel opgelost.

Bij "beveelt U dit bedrijf aan" heb ik nee ingevuld, omdat je geen nuance kunt aanbrengen in de score!


Monique uit Nijmegen

03-09-2010
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De auto wordt er onderhouden. APK kleine en grote beurt worden er uitgevoerd.
Als ik de auto breng heb ik altijd een leenfiets tot mijn beschikking.
Als er hogere kosten komen wordt ik opgebeld.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Nijmegen

30-08-2010
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

kees uit nijmegen

26-08-2010
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-08-2010
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Utrecht

08-08-2010
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben hier een gebruikte auto gekocht. We werden zeer netjes behandeld en hebben een half jaar garantie erbij gekregen. Binnen de garantie is de katalysator 2x kapot gegaan, beide keren zonnder problemen vervangen. Nette service.


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Lent

04-08-2010
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je kan altijd snel bij jullie terecht, en jullie zijn klantvriendelijk.
Wanneer er een probleem is die niet direct op te lossen is nemen jullie de mening en ideeen van de klant serieus en mee in jullie behandelplan!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-08-2010
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Heesch

31-07-2010
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben positief over dit bedrijf. Komen prima hun afspraken na. Prijs/kwaliteit van de aangeschafte auto was goed.
Als tip: misschien betere afstemming tussen Doornspijk en Nijmegen.


Ja, ik beveel dit aan