Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1808 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1681 t/m 1690 van 1808 beoordelingen

marcel uit wijchen

21-06-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Gemonde

21-06-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Elst Over-Betuwe

21-06-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: IK heb voor de eerste keer bij dit bedrijf een gebruikte auto gekocht.
De auto werd keurig zoals afgesproken afgeleverd
IK kreeg zelf bericht dat mijn Bovag garantie was afgelopen en wanneer deze een APK keuring moet hebben


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Nijmegen

21-06-2012
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Beuningen

21-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaring, vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Amsterdam

17-06-2012
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb hier een auto gekocht die de weg niet op mag.

De wielnaaf was gebroken, draagarm was scheef. Dezelfde dag nog Wijnne gebeld. De auto werd van de snelweg gesleept.
De auto zou opgehaald en gerepareerd worden.
Helaas kwamen ze daar 2 dagen later op terug. Na heel wat ellende geloofde ze niet eens dat het hun auto was.

Ik was opeens de oplichter al kwam ik met bewijzen (factuur van dealer en garages en dergelijke) na wat heen en weer berichten verstuurd kwam ze op het besluit van dat ik een stoep heb geraakt op de snelweg.

Vermijd dit bedrijf of controleer je auto zelf als je er een gaat kopen.


henk uit nijmegen

05-06-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jurriaan uit nijmegen

25-04-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn bedrijf, eentje waar je een tweedehands auto durft te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Nijmegen

26-03-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service! Rekening viel hoger uit dan aanvankelijk gedacht, maar hiervoor was een duidelijke reden.


Ja, ik beveel dit aan

Marije uit Arnhem

26-03-2012
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan