Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1963 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1771 t/m 1780 van 1963 beoordelingen

Marcel uit Nijmegen

06-05-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Die zijn top. Mijn J9 loopt weer als een zonnetje en start in 1 keer. John goed werk.


Ja, ik beveel dit aan

Karen uit Nijmegen

06-05-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit 't Harde

04-05-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en klantvriendelijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-05-2013
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Er wordt met je meegedacht.
Eerst schoonmaken dan pas vervangen ipv gelijk vervangen.
Op de dag van het maken van de afspraak, kon ik mijn auto na laten kijken.
Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

gerry uit nijmegen

01-05-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: klant vriendelijk en behulpzaam,ook al was mijn auto in eerste instantie afgekeurd op een scheurtje in de band.een andere er op laten leggen en alles was oke.nog bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nijmegen

01-05-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service, altijd vlot en deskundig geholpen, erg vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Kampen

01-05-2013
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In tegenstelling tot mijn ouders wordt ik niet vriendelijk te woord gestaan bij het brengen of ophalen van de auto, ik begrijp dit niet zo goed, ik mis duidelijk de vriendelijkheid van Han.


Jeanne uit Kampen

01-05-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nunspeet

25-04-2013
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Tot nu toe goed, alleen bij de reparatie van de golf (d-riem)is de prijs veel hoger uitgevallen dan afgesproken. omdat de waterpomp ook is vervangen.maar dan nog vond ik het aan de hoge kant.
Ik vind het wel klasse dat jullie 50 euro van de rekening hebben afgehaald.
Ik vind het jammer dat niet even contact met me opgenomen is, dat de reparatiekosten hoger zouden uitvallen.
Vandaar de 6 voor service.en de 7 voor prijs/kwaliteit
Wat misschien ook wel mee speelt is dat ik er nog steeds aan moet wennen dat Han er niet meer is, maar dat zal wel persoonlijk zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Beuningen

25-04-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan