Beoordelingen Autobedrijf Wijnne

8,6
1808 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1781 t/m 1790 van 1808 beoordelingen

Provincie uit Leur

18-10-2010
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorige week met een dame die door ons schade had opgelopen aan haar auto naar Wijnne geweest.De achterruit die vervangen moest worden, werd gelijk besteld en mevrouw kon de volgende dag weer gebruik maken van haar auto! TOP SERVICE


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit 't Harde

13-09-2010
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gert

06-09-2010
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij autobedrijf GJ Wijnne uit Doornspijk voor aankoop andere auto en onderhoud, ik word daar altijd snel en goed behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Renkum

03-09-2010
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij aflevering was de auto niet in orde, ondanks duidelijke afspraken vooraf over de geconstateerde problemen.

Dit werd daarna wel goed en snel opgelost.

Bij "beveelt U dit bedrijf aan" heb ik nee ingevuld, omdat je geen nuance kunt aanbrengen in de score!


Monique uit Nijmegen

03-09-2010
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De auto wordt er onderhouden. APK kleine en grote beurt worden er uitgevoerd.
Als ik de auto breng heb ik altijd een leenfiets tot mijn beschikking.
Als er hogere kosten komen wordt ik opgebeld.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Nijmegen

30-08-2010
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

kees uit nijmegen

26-08-2010
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-08-2010
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Utrecht

08-08-2010
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben hier een gebruikte auto gekocht. We werden zeer netjes behandeld en hebben een half jaar garantie erbij gekregen. Binnen de garantie is de katalysator 2x kapot gegaan, beide keren zonnder problemen vervangen. Nette service.


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Lent

04-08-2010
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je kan altijd snel bij jullie terecht, en jullie zijn klantvriendelijk.
Wanneer er een probleem is die niet direct op te lossen is nemen jullie de mening en ideeen van de klant serieus en mee in jullie behandelplan!


Ja, ik beveel dit aan