Beoordelingen Autobedrijf Wil van der Tol

8,5
268 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 268 beoordelingen

Margreet

17-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Aggie uit Rotterdam

14-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 31 jaar tevreden klant (vanuit Rotterdam) voor achtereenvolgens nieuwe auto en meerdere gebruikte auto's, APK en onderhoud. Professionele zakelijke afhandeling en vriendelijke bejegening. Altijd vooraf overleg over te maken kosten. Een "10" vind ik te overdreven maar is het bedrijf eigenlijk wel waard.


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Rdam

06-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik rij speciaal uit Rdam voor de geweldige klantgerichte, vriendelijke en kundige service. Al 15 jaar!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit kockengen

28-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Hoofddorp

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke en (voor zover door mij te beoordelen) deskundige hulp, gaat verder dan alleen een reclamepraatje. Goede uitleg, waarvoor ruim de tijd wordt genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Eemnes

25-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en klantgericht te woord gestaan en geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. De afspraken zijn goed nagekomen en de auto is keurig opgeleverd. De betrouwbaarheid van Van der Tol moet nog blijken maar tot nu toe voelt het zeer goed!


Ja, ik beveel dit aan

Zantina uit IJSSELSTEIN UT

21-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Carrol uit Waarder

20-06-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ga altijd voor onderhoud aan mijn auto naar dit bedrijf , leuke mensen , goede service , eerst even een belletje voordat ze iets gaan maken , zodat de rekening achteraf geen verrassing is .


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Vleuten

16-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, professioneel en proactief.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Woerden

25-04-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De service is erg persoonlijk.
Vervangend vervoer (zonder huurkosten) wat al klaar staat is erg prettig.
Ik ga er van uit dat de service goed is verleend. Ik kan de deskundigheid en kwaliteit echter niet vergelijken met andere bedrijven.


Ja, ik beveel dit aan