Beoordelingen Autobedrijf Wil van der Tol

8,6
321 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 321 beoordelingen

Aryan uit KAMERIK

07-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam bij Van der Tol met een gedetailleerde lijst met voorwaarden waar mijn volgende auto aan moest voldoen, deze hadden ze niet in de rij staan maar zijn voor mij op zoek gegaan.
Nu ben ik voor de tweede keer ontzettend goed geholpen bij de aanschaf van een andere auto en rij ik een auto die precies past bij mijn wensen!


Ja, ik beveel dit aan

Jon uit Mijdrecht

01-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: deskundig en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit kamerik

27-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Mary uit Kockengen

22-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jon uit Mijdrecht

29-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goede en servicegerichte dealer waar ik al jaren met veel plezier kom


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Vleuten

14-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Utrecht

11-05-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Kamerik

01-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Was voor mij de eerste keer. Super ervaring. Kijken vanuit totaalbeeld naar je auto. Zijn ook nog aardig en kundig en niet te duur. Heb goed gevoel bij en ik maak deze garage als mijn favoriet!


Ja, ik beveel dit aan

Arnold

26-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage waar service normaal is. Werd 's avonds laat nog gebeld over een reparatie, zodat ik niet voor niets heen en weer hoefde. Prima service met vervangend vervoer en denken mee met praktische oplossingen


Ja, ik beveel dit aan

Jgm uit Cothen

14-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag Peugeot 207 opgehaald. Alles top voor elkaar. Zeer prettig geholpen Door deskundige medewerkers. Echt een top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan