Beoordelingen Autobedrijf Wil van der Tol

8,5
284 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 284 beoordelingen

Bob uit Haarlem

25-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Meerdere auto's gekocht, auto's ingeruild, langdurige ervaring met onderhoud en reparatie. Uitstekende ervaring ook met schadeherstel.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Amsterdam

17-10-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: deskundig, klantvriendelijk en flexibel dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Almere

13-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk bedrijf. Tweedehands Range Rover Sport gekocht. Zonder problemen een proefrit kunnen maken. Daarna geen dwingend verkoopbedrag, kon er gewoon nog over nadenken. Uiteindelijk de auto naar tevredenheid gekocht. Na koop bleek er een klein probleempje met de PDC. Geen probleem om terug te komen. Keurig in orde gemaakt. Mijn ervaringen met verkoper Bart zijn zeer positief. Zeer vriendelijke en opgewekte man die verstand van zaken heeft en graag vol enthousiasme veel informatie geeft over de verschillende occasions. Geen bullshit verhalen, gewoon wat het is. Een verademing om op zo'n manier een occassion te kopen. Ik blijf hier graag komen ook al moet ik uit Almere komen. Wat mij betreft een aanrader om in de gaten te houden wanneer je een occassion wilt kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit AMstelveen

29-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring verteld een eerlijk verhaal.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Kamerik

28-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-09-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Aggie uit Rotterdam

05-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jarenlang uitstekende ervaringen met dit familiebedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Aryan uit Kamerik

02-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na in hier het verleden goede ervaringen opgedaan te hebben, ben ik bij het zoeken naar een bedrijswagen direct weer naar Autobedrijf Wil van der Tol gegaan.
Hier ben ik ontzettend goed geholpen, ik werd serieus genomen en er is maatwerk verricht!
Hier doen ze liever 2 stappen teveel voor de klant dan een halve te weinig.
Wil van der Tol, Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Sassenheim

01-09-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We willen een andere 2e auto. Iets leuks gezien op internet. We zijn niet van die plakkers die uren gaan kijken. Hop naar binnen, mijn vriendin op slag verliefd, binnen budget, goede garantie voorwaarden. 1-2 tje zou je zeggen.

Tot mijn verbazing zat een proefrit er niet in. De verkoper gaf aan geen zin te hebben de auto voor 30 min klaar te moeten maken als hij niet zeker wist dat we er financieel uit zouden komen?! Ik haakte volledig af op deze instelling maar mijn vriendin wilde blijven.

Voor onze oude auto al een bod via de bekende taxatie bedrijven gekregen na een uitgebreide inspectie door een expert. Maar was toch benieuwd wat deze verkoper er van zou maken. Tot mijn verbazing waren 3 tellen rondlopen en 2 tellen naar de motor luisteren voldoende om tot de conclusie te komen dat er voor meer dan 2000 euro reparatiewerk nodig was om hem te verkopen.

Perplex van deze snelle conclusie volgde een vreemde discussie. Wij moeten toch ook horen..... (ik moet niets) en tot 3 keer toe aangegeven dat ik niets vreemd hoor aan de motor. ipv een auto kopen leek de discussie zich te richten op het afzeiken van mijn auto. Ik moest ook maar op internet kijken daar staat het vol met problemen....

Uiteindelijk het financiële gat maar als excuus gebruikt om ons bezoek te beëindigen. Enfin zeiken zonder oplossing is zo Hollands dus als tip voor dit bedrijf:

Als je klant serieus is geïnteresseerd en dat kan ook binnen 15 minuten, bied dan een proefrit aan voordat je over de euro's wilt praten.

Stel jullie vermoeden is juist. Geef dan of aan dat je niet geïnteresseerd bent in inruil of bied een inspectie/taxatie aan. Je bent tenslotte een garage bedrijf! (cross-selling) En ga niet onderuitgezakt en verhaal ophangen dat je ons een plezier doet omdat je eigenlijk helemaal geen zin hebt in die complexe reparatie. Uiteindelijk mijn vriendin op de terugweg moeten geruststellen dat de auto veilig is voor haar en onze kinderen.



Fred uit Woerden

29-08-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig


Ja, ik beveel dit aan