Beoordelingen Autobedrijf Wil van der Tol

8,5
279 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 279 beoordelingen

Anoniem

12-09-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Aggie uit Rotterdam

05-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jarenlang uitstekende ervaringen met dit familiebedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Aryan uit Kamerik

02-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na in hier het verleden goede ervaringen opgedaan te hebben, ben ik bij het zoeken naar een bedrijswagen direct weer naar Autobedrijf Wil van der Tol gegaan.
Hier ben ik ontzettend goed geholpen, ik werd serieus genomen en er is maatwerk verricht!
Hier doen ze liever 2 stappen teveel voor de klant dan een halve te weinig.
Wil van der Tol, Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Sassenheim

01-09-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We willen een andere 2e auto. Iets leuks gezien op internet. We zijn niet van die plakkers die uren gaan kijken. Hop naar binnen, mijn vriendin op slag verliefd, binnen budget, goede garantie voorwaarden. 1-2 tje zou je zeggen.

Tot mijn verbazing zat een proefrit er niet in. De verkoper gaf aan geen zin te hebben de auto voor 30 min klaar te moeten maken als hij niet zeker wist dat we er financieel uit zouden komen?! Ik haakte volledig af op deze instelling maar mijn vriendin wilde blijven.

Voor onze oude auto al een bod via de bekende taxatie bedrijven gekregen na een uitgebreide inspectie door een expert. Maar was toch benieuwd wat deze verkoper er van zou maken. Tot mijn verbazing waren 3 tellen rondlopen en 2 tellen naar de motor luisteren voldoende om tot de conclusie te komen dat er voor meer dan 2000 euro reparatiewerk nodig was om hem te verkopen.

Perplex van deze snelle conclusie volgde een vreemde discussie. Wij moeten toch ook horen..... (ik moet niets) en tot 3 keer toe aangegeven dat ik niets vreemd hoor aan de motor. ipv een auto kopen leek de discussie zich te richten op het afzeiken van mijn auto. Ik moest ook maar op internet kijken daar staat het vol met problemen....

Uiteindelijk het financiële gat maar als excuus gebruikt om ons bezoek te beëindigen. Enfin zeiken zonder oplossing is zo Hollands dus als tip voor dit bedrijf:

Als je klant serieus is geïnteresseerd en dat kan ook binnen 15 minuten, bied dan een proefrit aan voordat je over de euro's wilt praten.

Stel jullie vermoeden is juist. Geef dan of aan dat je niet geïnteresseerd bent in inruil of bied een inspectie/taxatie aan. Je bent tenslotte een garage bedrijf! (cross-selling) En ga niet onderuitgezakt en verhaal ophangen dat je ons een plezier doet omdat je eigenlijk helemaal geen zin hebt in die complexe reparatie. Uiteindelijk mijn vriendin op de terugweg moeten geruststellen dat de auto veilig is voor haar en onze kinderen.



Fred uit Woerden

29-08-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Rijswijk

25-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette schone winkel, vriendelijk kundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Woerden

24-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende ontvangst en begeleiding van koop t/m aflevering. Zeer deskundige verkoper wist alles van de auto, en was zeer open.Ben ook heel blj met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

jeroen

27-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service bij aankoop van een occasion, waarbij alle afspraken zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Micha uit Woerden

25-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ouders en ik hebben al jaren zeer goede ervaringen met Autobedrijf Wil vd Tol in Kamerik.
We worden altijd super goed geholpen bij reparaties, aanschaf gebruikte auto's, APK enz. Autobedrijf Wil vd Tol is een bedrijf dat echt met je meedenkt en altijd samen in overleg de beste keuze maakt voor jouw specifieke situatie, het is gewoon een top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan