Beoordelingen Autobedrijf Wil van der Tol

8,5
259 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 259 beoordelingen

Jeroen uit Woerden

25-04-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De service is erg persoonlijk.
Vervangend vervoer (zonder huurkosten) wat al klaar staat is erg prettig.
Ik ga er van uit dat de service goed is verleend. Ik kan de deskundigheid en kwaliteit echter niet vergelijken met andere bedrijven.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Oldenzaal

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een total loss schade van onze vorige auto zijn we helemaal vanuit het oosten des lands naar Kamerik gereden en hebben bij Wil van der Tol een gelijkwaardige occasion gekocht die aan onze wensen voldeed.Gezien het feit dat we die auto maar voor de helft hebben kunnen aanbetalen en momenteel nog in afwachting zijn van volledige schade uitkering heeft Wil van der Tol begrip getoond voor onze situatie en ons die auto alvast toevertrouwd en de sleutels overhandigd.Dit verdiend absoluut respect en een dikke pluim.Welk autobedrijf geeft heden ter dage nog een auto mee met een prijskaartje in 5 cijfers die maar voor de helft is aanbetaald.Onze ervaring met Autobedrijf Wil van der Tol:een keurige showroom met erg vriendelijke verkopers,doen niet moeilijk en alles is bespreekbaar.Tussentijds betalingsprobleem na aankoop keurig opgelost en 2 weken lang door hun een mooie huurauto ter beschikking gesteld voor een habbekrats.Dit noem ik top service!
Al zal ik er 260 km.voor moeten rijden,maar de eerst volgende auto wordt wederom gekocht bij autobedrijf Wil van der Tol.


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Lelystad

11-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Om even wat zaken recht te zetten van mijn vorige recentie over het auto bedrijf wil van der tol
Na een hoop mis communicatie ben ik tevreden over de wijze waarop de heer van der tol de zaken heeft op gelost
Telefonisch contact gehad en beide zijde van het geval netjes uitgelegd

En naar tevredenheid van beide zijden zijn we tot een oplossing gekomen

Daarvoor dank


Ja, ik beveel dit aan

Dieter F. uit de Meern

11-04-2017
9,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jon uit Mijdrecht

09-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik ben blij met Wil van der Tol als betrouwbare, deskundige en klantgerichte dealer


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Lelystad

08-04-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf wil alleen maar verkopen
en het maakt niet uit op welke wijze

Heb voor veel geld een auto gekocht nu blijkt dat deze auto een kapotte koppakking heeft en een gescheurde kop
Dus ik voel me echt heel erg genaait
Want ook word er niet gereageert als me de garage op de hoogte stelt

dit bedrijf denkt alleen aan winst marges en niet aan de kwaliteit van wat ze verkopen
Want volgens meerdere vakgarages waar ik geweest ben heeft de verkoper dit euvel geweten


Maurice uit De Meern

24-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: positief, deskundig en eerlijk advies


Ja, ik beveel dit aan

Jon uit Mijdrecht

20-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Driebergen-Rijssenburg

16-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel erg kundig bedrijf welke de klant centraal stelt en waarvoor geen moeite te veel is! Zeer vriendelijk en deskundig personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Barend uit Woerden

10-03-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hulpvaardig, betrouwbaar, open en transparant


Ja, ik beveel dit aan