Beoordelingen Autobedrijf Willekes B.V.

8,8
1404 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1351 t/m 1360 van 1404 beoordelingen

Patrick uit Vught

05-02-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijke ontvangst, ook telefonisch !! Prima naservice, snel, accuraat en niet te vergeten een mooie nieuwe leenauto....


Ja, ik beveel dit aan

johan uit tiel

04-02-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed klant vriendelijk en correct.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Est

04-02-2011
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Laurensz uit Tiel

04-02-2011
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Willekes levert goede service aan haar klanten. Onderhoud en reparaties worden goed en professioneel uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Mariska uit Waardenburg

03-02-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na aanschaf van onze auto in November 2008 gaan wij voor alle reparaties en onderhoud aan onze auto's naar Autobedrijf Willekes. Zij verlenen een prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Werner en Daphne uit Wadenoijen

03-02-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds wij in 2002 naar de Betuwe zijn verhuisd zijn wij op advies van onze buren klant bij Autobedrijf Willekes. Wij zijn uitermate tevreden over Willekes. We hebben nu een aantal keren een tweedehands auto aangeschaft met Willekes als intermediair. Ze hebben ons altijd goed geadviseerd. Garantie en onderhoud is prima geregeld. Ons vetrouwen in dit bedrijf is zeer groot.


Ja, ik beveel dit aan

ronald uit opijnen

02-02-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

L uit Tiel

02-02-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tiel

02-02-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service vooraf is zeer prettig en de omgang met de klanten kan ik als zeer prettige noemen.gasten die weten van vakkennis en weten waar ze over praten en leggen alles goed uit.een bedrijf dat ik zal aanprijzen als ze het aan mijn vragen.al diverse gasten onder gebracht bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

jacqueline uit kapel-avezaath

02-02-2011
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, goede service! En netjes werk.


Ja, ik beveel dit aan