Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Almelo BV

8,8
174 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 174 beoordelingen

Simone uit Vriezenveen

03-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Wierden

15-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed autobedrijf waar de klant voorop staat en de service super is. Vriendelijk personeel en goeie koffie 👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Hengelo (o)

18-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: betrouwbaar vakkundig, uitstekende service. Dank zei de heer Ramon Leuverink, heb ik weer de andere uitstekende occasion kunnen aanschaffen.
Hartelijk dank voor de medewerking hierin.


Ja, ik beveel dit aan

jos uit Ewijk

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer vriendelijke en deskundige verkoper heeft mij geholpen.
zeker een aanrader om daar een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Mikel uit Warmenhuizen

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een mooie Mitsubishi ASX aangeschaft bij autobedrijf Bennie Wilmink. Vanaf het begin een goed contact met de verkopers. Aankoop en klaarmaken van de auto verliep allemaal vlot en duidelijk. Al met al een tevreden klant !


Ja, ik beveel dit aan

Voortman uit Rijssen

14-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf. Je wordt er netjes en persoonlijk geholpen. Geen gevoel dat je een nummer bent. Ook wil men meedenken in oplossingen etc. Wij komen hier nu al een aantal jaren bij dit bedrijf en we hopen dan ook nog lang klant te blijven


Ja, ik beveel dit aan

R uit Borne

20-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Almelo

12-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede service en vriendelijk personeel met alle tijd voor de klant


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Harbrinkhoek

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne prettige sfeer waar geluisterd wordt en meegedacht wordt met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Purmerend

17-10-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Had een probleem met mijn auto, kon snel terecht en goed geholpen. Na verhelpen probleem was een nieuw probleem ontstaan, ook die vlot verholpen waardoor ik de 150 km naar huis alsnog (veilig) kon afleggen. Goede service, super klantvriendelijk. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan