Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Almelo BV

8,8
118 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 118 beoordelingen

Richard uit Nijverdal

20-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: na een "irritatie" heb ik mijn klacht geuit.
(met keer een 1)

Nog dezelfde dag werd ik hierover gecontacteerd en werd het probleem bespreekbaar. Ook intern heeft men dit besproken en bij volgende bezoek kreeg het nog even aandacht met de persoon die hierbij betrekken was.

e.e.a. is allemaal tot volle tevredenheid opgelost en fijn om te zien dat men het serieus opneemt en oplost.

Kortom top. Dit is drie keer een 10 waard.


Ja, ik beveel dit aan

K. uit Tolbert

19-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar Juli een SX4 gekocht, de auto voldoet super. Ik ben super goed geholpen, en een super aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Almelo

19-02-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Een bedrijf met het hart op de goede plaats. Een bedrijf waar de klantvriendelijkheid op 1 staat. Een bedrijf waar je met een gevoel van welkom binnen stapt. Een bedrijf waar je , je thuis voelt. Een bdrijf wat ik in 1 woord omschrijf als ,geweldig.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Nijverdal

08-02-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: wat een dropveter achter de balie
hij verkoopt me moeilijkheden en ellende

ben vol irritatie weg gegaan

beloofd iets en doe het niet

als dit geen opvolging krijgt ben ik weg


J.w uit Nijverdal

12-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.w uit Nijverdal

12-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Tubbergen

07-12-2016
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bijzonder slecht. Afspraken worden telkens niet nagekomen. Er wordt op de afgesproken datum niet teruggebeld. Al een jaar bezig om te zorgen dat mijn autoradio het goed gaat doen. Geen kennis voldoende in huis om dit probleem op te lossen.


Jan uit Almelo

24-11-2016
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: De service en de klantvriendelijkheid staat er hoog in het vaandel , zowel bij de verkoop , de monteurs , de service balie , de man van de onderdelen , en de derectie , het voelt voor mij net als een tweede familie want zo warm word je er verwelkomt en behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Joek uit OLDENZAAL

07-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettig en toch professioneel. Nemen de tijd, geen haastwerk, ziet er heel netjes uit


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn personeel. Niet opdringerig. Eerlijk erg fijn. Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan