Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Almelo BV

8,8
149 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 149 beoordelingen

Bart uit Enschede

11-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M uit wierden

05-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

a uit dodewaard

04-02-2018
3,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: niet fijn geen goed gevoel. verkoper is niet eerlijk geweest spreekt zich tegen. als ik de auto op afstand had gezien dan niet gekocht. stond zo dat ik niet kon zien wat er was. daarover telefonisch gesproken en daar sprak hij zich tegen. dus resultaat. Klant kwijt.


Dhr./mevr. uit delden

27-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super autobedrijf,zeer nette aflevering,thijs en team Almelo bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Hengelo

22-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag mijn nieuwe aanwinst opgehaald.Al weer auto nummer 4 bij benniewilmink Almelo. Zoals altijd was alles weer tot in de puntjes geregeld. Ik ben al jaren een tevreden klant ,vooral ook doorr de gemoedelijke sfeer. TOP!


Ja, ik beveel dit aan

H uit Hengelo

13-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon top


Ja, ik beveel dit aan

M uit Nijverdal

12-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik kan iedereen aanbevelen om hier klant te worden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke ontvangst


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Hengelo

08-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij Dalibor (en Michiel) een Outlander gekocht (binnen 24 uur). Uitstekende voorlichting, solide inruilprijs, transparant en betrouwbaar kooptraject.
Vandaag de Outlander opehaald en afscheid genomen van onze 4e Saab...
De Outlander stond keurig klaar (mét welkomsgroet en bloemen!) en we werden voorgestld aan Jeroen (werkplaats). Keurig!
Hulde, Dalibor & Bennie Wilmink!!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Almelo

30-12-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige transactie met een prettige, goed geïnformeerde verkoper met een prachtige naam.


Ja, ik beveel dit aan