Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Azelo BV

9,3
101 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 101 beoordelingen

Masoud uit Hengelo

07-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk , leuke sfeer , alles volgens de afspraak , goed gevoel , lekker koffie en .....
Het kon niet beter ..


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem

06-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima geholpen met de aankoop van onze auto.
Alles volgens afspraak en ook de aflevering was perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Eltjo uit Almelo

05-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Leuke sfeer. Staan altijd klaar voor de klant. Kwaliteit en deskundigheid staan voorop. Hier voel je je thuis


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Den Haag

16-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een klantvriendelijk bedrijf, er heerst een goede, informele sfeer. Prima service, kennis van zaken en altijd bereid om mee te denken/helpen. Dit geldt voor álle medewerkers!
Eerlijk w.b. onderhoudsbeurten, heb nooit het idee dat ze je op kosten willen jagen en bellen je op als de kosten hoger uitvallen. Kortom een zéér tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Den Haag

16-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een klantvriendelijk bedrijf, er heerst een goede, informele sfeer. Prima service, eerlijk, verstand van zaken en altijd bereid om mee te denken/helpen. Dit geldt voor álle medewerkers!
Eerlijk w.b. onderhoudsbeurten, heb nooit het idee dat ze je op kosten willen jagen en bellen altijd even als de kosten hoger uitvallen. Kortom een zéér tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Haaksbergen

22-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vlot, vriendelijk en zeer deskundig geholpen bij de aanschaf van een demo Mitsubishi ASX door Daan Meijer


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Delden

30-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wordt als zeer kundig en prettig ervaren.
geeft altijd een vertrouwd gevoel


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Denekamp

01-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

F.J.A. uit Goor

11-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Joosje uit Borne

01-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Direct al prettige ontvangst, met koffie. Goede informatie omtrent aan te schaffen auto. Perfecte uitleg over alle ins and outs van de wagen. Het was gezellig en leerzaam. Al met al: het kon niet beter!


Ja, ik beveel dit aan