Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Azelo BV

9,3
107 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Rogier uit Almelo

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klant vriendelijk, geholpen door verkoper jörgen Hartgerink. Eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Almelo

14-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf. Een bedrijf waar je fijn geholpen wordt door deskundig personeel.
Ze nemen alle tijd voor je en maken waar wat ze zeggen.


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Hengelo

13-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ruim veertig jaar naar volle tevredenheid onze dealer voor Mitsubishi


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Enschede

12-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hoi, ik heb hier mijn auto ingeruild op een andere auto.
Ik ben geholpen door Jörgen. Een eerlijke man die je geen onzin verkoopt. Zegt gewoon waar t op staat en dat vond ik erg prettig.
Vandaag de auto opgehaald en alles wat we besproken hadden was tot in de puntjes geregeld.
Ik blijf hier zeker voor het onderhoud naar toe gaan.
TOP BEDRIJF.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Ton

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaring bij inruil auto


Ja, ik beveel dit aan

Masoud uit Hengelo

07-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk , leuke sfeer , alles volgens de afspraak , goed gevoel , lekker koffie en .....
Het kon niet beter ..


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem

06-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima geholpen met de aankoop van onze auto.
Alles volgens afspraak en ook de aflevering was perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Eltjo uit Almelo

05-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Leuke sfeer. Staan altijd klaar voor de klant. Kwaliteit en deskundigheid staan voorop. Hier voel je je thuis


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Den Haag

16-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een klantvriendelijk bedrijf, er heerst een goede, informele sfeer. Prima service, kennis van zaken en altijd bereid om mee te denken/helpen. Dit geldt voor álle medewerkers!
Eerlijk w.b. onderhoudsbeurten, heb nooit het idee dat ze je op kosten willen jagen en bellen je op als de kosten hoger uitvallen. Kortom een zéér tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan