Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Azelo BV

9,3
123 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 123 beoordelingen

Jan uit Hengelo Ov

20-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe leaseauto gekocht; nooit gedacht dat we dat rond zouden kunnen krijgen. Uitstekend voorgelicht en alles uitgelegd gekregen. En ter overbrugging eenzelfde leenauto. Allemaal met voldoende tijd en persoonlijke aandacht.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hengelo ov

13-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: aanschaf nieuwe auto

Wij zijn super goed geholpen door de mensen van Bennie Wilmink in Hengelo, niets werd je opgedrongen en je kon ook gelijk een proefrit maken in de gewenste auto, ( niet de nieuwe, maar 1 die ervoor gebruikt werd van het merk). Super team bij Bennie Wilmink in Hengelo. Jurgen en collega Super bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Enschede

10-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een occasion aangeschaft. Zeer prettig verlopen. Benadering geeft veel vertrouwen. Gehele afwikkeling prima.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hengelo

07-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaar het contact met autobedrijf Wilmink als zeer prettig Het bedrijf is erg gericht om een goede service te verlenen.


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Borne

04-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zo ontzettend blij met m’n nieuwe auto. Het was een zeer geslaagde zoektocht die mijn verwachtingen 100% heeft overtroffen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hengelo

30-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net een nieuwe auto opgehaald in Hengelo. Vanaf het 1e gesprek tot de laatste afhandeling erg goed gevoel. Er werd alle tijd voor je genomen, en heerlijke gewone benadering en geen snelle verkooppraatjes. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

henk uit Borne

30-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service.. zoals je wenst.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Delden

02-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

DE WITTE LELIE uit Woold

31-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vestiging Hengelo


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Hengelo

25-03-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht in Hengelo .
Super goed geholpen door Jürgen .


Ja, ik beveel dit aan