Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Azelo BV

9,3
103 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
71 t/m 80 van 103 beoordelingen

Henk uit Goor

08-01-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer correct en vriendelijk. Ter zake deskundig. Onderhoud wordt zeer goed uitgevoerd en men geeft daarbij goede adviezen. Ook bij inruil krijg je nimmer het gevoel dat in de eerste plaats aan de portemonnaie van Benny Wilmink wordt gedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Tiny uit Delden

08-01-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

GW uit Drunen

08-01-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prettig en sociaal en tevens altijd info over andere fam leden.ook
bij ziekte. de koffie staat altijd klaar.
we wonen in Drunen en van daar uit gaan we graag naar Azelo
voor onderhoud. tevens is dit goed voor verdere banden met oude kennissen.we komen al 35 jaar bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

HENK uit DELDEN

08-01-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede kwaliteit en altijd vriendelijk en behulpzaam terzake kundig personeel, die op allerlei manieren je terzijde staan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Rossum

23-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mitsubishi Space star gekocht, prima geholpen en goede uitleg gehad.


Ja, ik beveel dit aan

ton uit bentelo

28-06-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig contact, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit HENGELO OV

21-06-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend en bijzonder klantvriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Mia uit Almelo

13-06-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende ervaringen uit het verleden hebben ons opnieuw naar Azelo gebracht. Ook nu weer dezelfde uitvoerige en deskundige voorlichting gekregen waar we erg gesteld zijn. Op een informele en uiterst plezierige wijze zijn we geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe ASX.


Ja, ik beveel dit aan

Jeanne en Dominique

12-04-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben nog nooit met zo'n fijn gevoel een auto gekocht! Optimaal tevreden over de service, het meer dan nakomen van afspraken en de prettige benadering. Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Borne

31-10-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service en zeer klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan