Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Azelo BV

9,3
98 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
71 t/m 80 van 98 beoordelingen

ton uit bentelo

28-06-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig contact, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit HENGELO OV

21-06-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend en bijzonder klantvriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Mia uit Almelo

13-06-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende ervaringen uit het verleden hebben ons opnieuw naar Azelo gebracht. Ook nu weer dezelfde uitvoerige en deskundige voorlichting gekregen waar we erg gesteld zijn. Op een informele en uiterst plezierige wijze zijn we geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe ASX.


Ja, ik beveel dit aan

Jeanne en Dominique

12-04-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben nog nooit met zo'n fijn gevoel een auto gekocht! Optimaal tevreden over de service, het meer dan nakomen van afspraken en de prettige benadering. Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Borne

31-10-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service en zeer klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Hengelo

26-10-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben al jaren, tot volle tevredenheid, klant en heb nooit overwogen over te stappen naar een ander garagebedrijf. Service en klantgericht zijn van een zeer hoog niveau. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Zeist

05-10-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De gemoedelijke omgang en de klantgerichtheid spreekt ons erg aan. Het heen en weer rijden om aan deze kant van het land een auto te kopen is zeer de moeite waard gebleken. Hier voel je je nog klant!


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Hengelo

04-04-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit DEVENTER

13-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer klantvriendelijk
deskundig en altijd tijd voor de klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Hengelo ov

08-03-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige garage zowel in Enschede als Azelo. Kom er al ruim 20 jaar en nooit problemen gehad. Geen verkoop praatjes maar meedenkend en alternatieven aangevend. Hou er altijd een tevreden gevoel aan over zowel na onderhoud als na aanschaf nieuwe auto of occasion. Met name de persoonlijke benadering door steeds hetzelfde personeel geeft vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan