Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Azelo BV

9,3
94 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
81 t/m 90 van 94 beoordelingen

Anoniem

05-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aanschaf occasion. Prima geholpen nette zaak .komen er al jaren. Dikke pluim. Goede communicatie en prijs kwaliteit verhouding


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Almelo

13-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ook nu weer is ons contact (60000km beurt) naar volle tevredenheid afgehandeld.
(met dank aan Kevin, voor de extra service)


Ja, ik beveel dit aan

hans uit delden

31-05-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Hengelo

03-05-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage. Eerlijk, gemoedelijk en betrouwbaar en ze geven je het gevoel dat ze moeite doen om het niet te duur te laten worden.
Ben al bijna 25 jaar klant en nog nooit iets slechts meegemaakt en ik blijf klant met welke auto dan. Ook veel familieleden en kennissen zijn klant en wat ik hoor om me heen, ze zijn allemaal tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Diele uit Hengelo

27-01-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hulpvaardig, kostenbewust en prettig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rijssen

14-11-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al een aantal jaren client bij dit bedrijf. Onze keuze is bepaald door de manier waarop men hier tegenover clienten staat en de wijze waarop het bedrijf zich presenteert. Het is een echt "familie" bedrijf, men doet alles samen.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Almelo

29-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: al jaaaaaaarenlang klant en zeeeeer tevreden, nog meer sinds Kevin bij jullie werkt en ik zelfs niet meer zelf de auto voor onderhoud naar de garage hoef te brengen. Die neemt hij mee en levert hem keurig weer in (mert rekening!)


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Goor

13-10-2012
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De laatste reparatie betrof oa het vernieuwen van de remschijven en remblokken. Sindsdien maakt de auto het geluid van een oude stoptrein. De wiellagers maken, integenstelling tot voorheen, veel herrie.


Ja, ik beveel dit aan

Bep uit Goor

29-09-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al ongeveer 30 jaar klant en ben met alles wat ooit aan een auto van mij moest gebeuren zeer tevreden, of het nu reparatie, onderhoud of aanschaf van een andere auto was. Altijd goed geinformeert en vriendelijke ontvangst.


Ja, ik beveel dit aan

Glenn uit Almelo

23-09-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een gebruikte auto aangeschaft, mijn eerste indruk is erg positief


Ja, ik beveel dit aan