Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Enschede BV

9,1
160 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 160 beoordelingen

Luuk uit Enschede

10-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het is de eerste ervaring met autobedrijf Wilmink en deze vinden wij zeer prettig. De onderhandeling over een nieuwe auto met de heer Ramon Leuverink is zeer betrouwbaar en uitermate deskundig. De afhandeling van kopen tot de aflevering van de auto werd door de heer Leuverink tot in de puntjes geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Uden

08-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van het eerste telefonisch contact tot aan de daadwerkelijke aflevering geweldig goed contact gehad met Ramon Leuverink.
Een verkoper met oor en hart voor de klant!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Almelo

04-07-2019
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zo kan het ook gaan helaas!

Onlangs alweer onze 3de auto gekocht bij Wilmink.
De gebruikte auto die wij gekocht hadden bleek na 3 dagen in bezit toch een schade auto te zijn, niet gezien bij aankoop de verkoper ook niet zei die.
Wij willen natuurlijk geen schade auto en Wilmink had op dat moment niets staan wat wij wilden,dus enigste optie terug naar onze vorige en wachten totdat er een geschikte binnen zou komen.Dat kon maar alle kosten waren voor onze rekening denk daarbij aan poetsen,benzine,trekhaak,velgenwissel geen fifty/fifty nies was bespreekbaar omdat de
verkoper Ramon Leuverink het gevoel had dat wij de verkeerde keuze hadden gemaakt (wie wil er nu een schade auto?)
Niet erg netjes om dit achteraf te zeggen!!
Jammer




Gerard uit Almelo

28-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit wederom als zeer prettig ervaren, in het verleden ook regelmatig auto,s gekocht, bij autobedrijf Wilmink, zowel Mitsubishi als Citroen.
Geholpen door Ramon Leuverink en dat was gelijk vertrouwd, alsof je hem al langer kent, dit vinden wij erg prettig,

Zeer deskundig en weet wij hij over praat duidelijke uitleg, en geen haast werk erg fijn.
Vriendelijke groet. Fam. Veldhuis Almelo.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Enschede

21-06-2019
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: S morgens Afgesproken om de auto te kopen de verkoper zal het in orde maken zal 's. Middags langs komen om af te spreken waneer de auto opgehaald kon worden kom je er begin van de middag is de auto verkocht door een collega . Niet echt professioneel


Erik uit Zwolle

28-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een gebruikte Volvo via Cartrack bij Wilmink in Enschede terecht gekomen. Na eerst een prettig telefonisch contact later in de week gastvrij ontvangen en zeer deskundig te woord gestaan door Ramon Leuverink.
Met heel veel plezier de auto gekocht waar we naar op zoek waren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Enschede

28-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goed geholpen door Ramon Leuverink, helpt je bij je vragen en onduidelijkheden. Ook als je een auto koopt worden alle knopjes goed en duidelijk uitgelegd.

Helemaal top, zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Berdie uit Enschede

21-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al van 1997 klant(even weggeweest ivm lease), zie geen reden waarom dit te veranderen.
Ouwerwetse goede service, niet gestrest – altijd een luisterend oor voor je vraag /probleem.
Wordt waar mogelijk direct opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Agatha uit Haaksbergen

12-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Oldenzaal

20-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst bij zowel aankoop als aflevering. Alles tot in de puntjes verzorgd zonder er om te hoeven vragen. Service die je verwacht te krijgen, krijg je hier ook.


Ja, ik beveel dit aan