Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Enschede BV

9,2
152 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 152 beoordelingen

Agatha uit Haaksbergen

12-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Oldenzaal

20-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst bij zowel aankoop als aflevering. Alles tot in de puntjes verzorgd zonder er om te hoeven vragen. Service die je verwacht te krijgen, krijg je hier ook.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Hengelo (o)

20-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: betrouwbaar vakkundig, uitstekende service. Dank zei de heer Ramon Leuverink, heb ik weer de andere uitstekende occasion kunnen aanschaffen.
Hartelijk dank voor de medewerking hierin.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Enschede

21-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Redelijk goed, Alex is een goede en vriendelijke verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Enschede

08-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb inmiddels mijn 5e auto gekocht bij dit bedrijf. De auto's zijn hier ook altijd in onderhoud en mijn ervaringen zijn gewoon heel erg goed. Het contact zowel met verkoop werkplaats als receptie is altijd prima en men is altijd behulpzaam met raad en daad. Ik ben in de loop der tijd bij een stuk of 10 garages klant geweest, maar dit is met stip de beste.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Enschede

04-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een nieuwe auto gekocht en hebben een prima ervaring


Ja, ik beveel dit aan

M uit Enschede

23-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf Ik had voor 1 november een auto nodig voor mijn werk en dit is binnen 2 weken heel goed gelukt ( private lease) en zelfs nog in oktober de auto ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ootmarsum

15-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed en vriendelijk gastvrij


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Enschede

13-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima geholpen door verkoper Ramon Luverink bij de aankoop van een nieuwe Suzuki Vitara.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Enschede

15-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is de hoge klantvriendelijkheid, en niet alleen bij de afdeling verkoop en bedrijfsleiding maar ook vooral de receptie en de garage technici. Ook de service gerichtheid naar de klant toe is in dit bedrijf super goed


Ja, ik beveel dit aan