Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Enschede BV

9,2
86 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Jacqueline uit Enschede

21-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 auto's gekocht. Reparaties laten uitvoeren. APK. Hulp bij schade en verzekering.


Ja, ik beveel dit aan

Liselotte uit Lichtenvoorde

12-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch geholpen door Ramon en na een heel prettig verlopen gesprek een hele mooie auto gekocht. De aflevering eergisteren was een warme douche met uitgebreide uitleg van alle technische snufjes en we namen afscheid met een mooie bos bloemen en een warm gevoel...


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Nijverdal

14-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we zijn hier fantastisch geholpen bij aankoop van een gebruikte Suzuki. De verkoper Ramon Leuverink was betrokken en enthousiast. En na een proefrit konden wij geen nee meer zeggen tegen deze mooie auto.


Ja, ik beveel dit aan

V.A.H. uit HAAKSBERGEN

29-12-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

V.A.H. uit HAAKSBERGEN

30-11-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

P.H. uit Delden

15-11-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alle onderhoud en/of reparaties van de afgelopen 5 auto's uitstekend verzorgd. Ook prima hulp bij aanschaf van een tweedehands auto en twee nieuwe auto's. Erg vriendelijk en kundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

sijp en alja uit hengelo

23-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldige service bij de aankoop van een nieuwe auto. Maar ook bij schade een geweldig behulpzaam team. Hartelijke dank.


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Enschede

06-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Enschede

23-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zojuist om 17.30uur bij Bennie wilmink geweest met een schroef in de band. Ondanks dat de garage als gesloten was gingen ze de band gewoon fixen. Niet voordat ik nog een lekker bakje koffie kreeg angeboden. Helemaal top en bijzonder.


Ja, ik beveel dit aan

william uit enschede

02-09-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prima bedrijf met dito service.


Ja, ik beveel dit aan