Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Enschede BV

9,3
115 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 115 beoordelingen

Friedje uit Hengelo

08-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig bedrijf met vriendelijk personeel. Niets is hun te veel. Gerrit ter Doest heeft alle tijd genomen om een nieuwe auto voor mij samen te stellen. De aflevering was perfect. Ook hier nam hij alle tijd voor om mij alles uit te leggen. Voor onderhoud haalt hij bij mij thuis de auto op en brengt de auto 's-avonds weer terug. Een prima team in Enschede waar ik mij thuis voel.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ambt-delden

07-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Perfecte service en zeer klantvriendelijk!.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Enschede

25-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier word je goed ontvangen en bij aflevering een perfecte uitleg en ze nemen de tijd voor je


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Enschede

23-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig en niet duur. Ongelooflijk goede service. Een hecht team van automonteurs, balie, administratie, verkoop en wat nog meer; horizontaal, dynamisch bedrijf.
Voor zowel een auto van € 5000,= of € 50.000 steekt de verkoop hun nek voor je uit. Je loopt makkelijk de zaak binnen zonder drempelvrees. Schone toiletten en lekkere koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Hengelo

16-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

paul uit enschede

31-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Hengelo

23-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn vanaf de eerste kennismaking (vanaf ca. 2005) bijzonder goed. Heb voornamelijk contacten gehad met de verschillende baliemedewerkers en de "allround" Gerrit ter Doest. De ervaringen met de verschillende baliemedewerkers zijn meer dan uitstekend. Met name hun betrokkenheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid. Voor Gerrit ter Doest geldt dit in het bijzonder. Een geweldig persoon die zowel bij onderhoud als aanschaf van een auto in alles met je meedenkt en je vervolgens uitstekend weet te adviseren. De ervaringen met de verrichte onderhoudswerkzaamheden in de garage zelf zijn eveneens bijzonder goed. Spijt mij dat ik alleen positieve informatie over deze garage kan geven en helaas geen verbeterpunten.


Ja, ik beveel dit aan

Eugène uit Almelo

17-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze, zo goed als nieuwe, auto opgehaald. Wij zijn werkelijk uitmuntend geholpen bij de aankoop en aflevering van onze auto. Zowel Ramon Leuverink als Gerrit ter Doest hebben ons op zeer klantvriendelijke en servicegerichte wijze geholpen. Uiteraard dank aan de gehele vestiging Enschede voor de perfecte aflevering van onze nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Enschede

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

H.J. uit Enschede

20-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf welke door de service pas de klanten aan zich bindt. Super goede service.


Ja, ik beveel dit aan