Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Enschede BV

9,2
143 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 143 beoordelingen

Gerrit uit Enschede

15-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is de hoge klantvriendelijkheid, en niet alleen bij de afdeling verkoop en bedrijfsleiding maar ook vooral de receptie en de garage technici. Ook de service gerichtheid naar de klant toe is in dit bedrijf super goed


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Eibergen

10-11-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede service.
Auto wou niet meer starten ze stonden gelijk paraat en hebben het probleem opgelost.
Zeer vriendelijk mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hengelo

16-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al negen jaar klant bij de Suzuki dealer in Enschede, en dit jaar (okt.'18) de nieuwe Ignis gekocht. De service en vriendelijkheid is voor mij het meest belangrijk.


Ja, ik beveel dit aan

Ray uit Enschede

05-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al sinds mijn kinderjaren kom ik (dus al 40 jaar) bij BW eerst natuurlijk in het vertrouwde Azelo, later Enschede en nu een mooie nieuwe Auto in Almelo gekocht. nergens vind ik de service en de klantvriendelijk zo hoog en goed als bij BW. Personeel denkt graag mee, en ook al kom je onverwachts binnen met een probleem, er is altijd koffie en tijd voor een praatje, Kom je op zaterdag om 16:55 (sluitinstijd is 17:00 uur)binnen met een doorgevreten kabel van je ruitensproeier systeem, monteur deed niet eens moeilijk, meteen gerepareerd en ook nog eens geheel kosteloos. de monteur nam zelfs de moeite om ons informatie te geven over een marter alarm in onze wagen. Deze later door BW in laten bouwen, nooit geen lastige knagers weer gehad gelukkig.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Enschede

02-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Sinds 2014 klant met Mitsubishi Space Star, onlangs Suzuki Ignis aangeschaft. Drie redenen waarom ik opnieuw voor BW E'de heb gekozen en hen overal aanbeveel: 1) Prima ervaring met BW E'de in de afgelopen 4 jaar: m.n. service, medewerking bij onderhoud en tussentijdse probleempjes. 2) Deskundige en betrokken verkopers (Cyril inmiddels weg - overdracht middenin aankooproces had beter gekund), deskundige 'vervanger' (Ramon). 3) BW dicht bij woonadres.


Ja, ik beveel dit aan

Hans

21-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijg


Ja, ik beveel dit aan

d j uit hengelo (O)

28-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer deskundige hulp goede uitleg auto goede verkoper die ons geholpen heeft zeer vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit AALSMEER

30-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aandacht. Persoonlijk. Doen moeite voor de klant. Ook als het afwijkt van de structuur zoals openingstijd


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit HENGELO OV

16-05-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Begeleiding koop is goed, ze nemen rustig de tijd om je te laten kiezen. Had een nieuwe auto gekocht met verouderde Tom Tom software, dat konden ze niet oplossen. Dat was minder


Ja, ik beveel dit aan

GH uit Enschede

12-05-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service vriedelijk


Ja, ik beveel dit aan