Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Enschede BV

9,2
125 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 125 beoordelingen

Anoniem

09-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super garage! Fijne, betrouwbare medewerkers. We komen er al jaren en hopen er nog vele jaren te komen. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Amersfoort

19-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren, 18 januari 2018 hebben we onze Mitsubishi Colt opgehaald en onze space star ingeruild. Ik heb al best wat dealers meegemaakt, maar onze ervaring met Bennie Willink in enschede zijn echt geweldig. Hier krijg je nog een persoonlijke benadering en ben je geen nummer.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Raalte

11-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een Kia Venga automaat gekocht; Geweldige begeleiding van verkoper Ramon, hij nam alle tijd voor ons.
Ik had nog een aanmerking op de winterbanden, geen probleem . kreeg gelijk 2 nieuwe banden gemonteerd,Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

R. uit n.v.t.

16-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed, zeer klantvriendelijk en punctueel.


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Aadorp

14-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontvangst super klantvriendelijk. Cyril is voor ons een kanjer!! Altijd een kop koffie.. Door prive omstandigheden werd zelfs voor ons de auto gewassen en de auto was van binnen helemaal schoongemaakt.. Alleen maar door een luisterend oor..Echt GEWELDIG!!!Kan iedereen aanraden om naar Wilmink te gaan.Als vrouw zie je dan niet tegen een garagebezoek op..Echt SUPER!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit OOTMARSUM

06-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst vriendelijke, innemende, hulpvaardige en deskundige mensen, die weten waarover ze praten! Niets dan lof. Het is dat ik nooit hoger waardeer dan een negen..............


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Geertje uit Overdinkel

03-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gewoon goed .
door verkoper wordt goed geluisterd naar wat je zoekt , en hij probeert niet iets te verkopen wat wij eigenlijk niet zochten .


Ja, ik beveel dit aan

TJ.J. en A. uit Leeuwarden

02-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een 10 kreeg je vroeger op school ook bijna nooit, maar jullie zijn geweldig!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Enschede

29-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan