Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Enschede BV

9,2
123 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 123 beoordelingen

Johan uit Raalte

11-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een Kia Venga automaat gekocht; Geweldige begeleiding van verkoper Ramon, hij nam alle tijd voor ons.
Ik had nog een aanmerking op de winterbanden, geen probleem . kreeg gelijk 2 nieuwe banden gemonteerd,Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

R. uit n.v.t.

16-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed, zeer klantvriendelijk en punctueel.


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Aadorp

14-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontvangst super klantvriendelijk. Cyril is voor ons een kanjer!! Altijd een kop koffie.. Door prive omstandigheden werd zelfs voor ons de auto gewassen en de auto was van binnen helemaal schoongemaakt.. Alleen maar door een luisterend oor..Echt GEWELDIG!!!Kan iedereen aanraden om naar Wilmink te gaan.Als vrouw zie je dan niet tegen een garagebezoek op..Echt SUPER!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit OOTMARSUM

06-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst vriendelijke, innemende, hulpvaardige en deskundige mensen, die weten waarover ze praten! Niets dan lof. Het is dat ik nooit hoger waardeer dan een negen..............


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Geertje uit Overdinkel

03-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gewoon goed .
door verkoper wordt goed geluisterd naar wat je zoekt , en hij probeert niet iets te verkopen wat wij eigenlijk niet zochten .


Ja, ik beveel dit aan

TJ.J. en A. uit Leeuwarden

02-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een 10 kreeg je vroeger op school ook bijna nooit, maar jullie zijn geweldig!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Enschede

29-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Friedje uit Hengelo

08-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig bedrijf met vriendelijk personeel. Niets is hun te veel. Gerrit ter Doest heeft alle tijd genomen om een nieuwe auto voor mij samen te stellen. De aflevering was perfect. Ook hier nam hij alle tijd voor om mij alles uit te leggen. Voor onderhoud haalt hij bij mij thuis de auto op en brengt de auto 's-avonds weer terug. Een prima team in Enschede waar ik mij thuis voel.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ambt-delden

07-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Perfecte service en zeer klantvriendelijk!.


Ja, ik beveel dit aan