Beoordelingen Autobedrijf Wilmink Enschede BV

9,2
89 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Wim uit Dinxperlo

22-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zo juist de tweede keer een Suzuki bij dit bedrijf gekocht en met Ramon kun je prima door een deur! Perfecte koffie!


Anoniem

10-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ambt-delden

28-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettig en goede service!.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Enschede

21-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 auto's gekocht. Reparaties laten uitvoeren. APK. Hulp bij schade en verzekering.


Ja, ik beveel dit aan

Liselotte uit Lichtenvoorde

12-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch geholpen door Ramon en na een heel prettig verlopen gesprek een hele mooie auto gekocht. De aflevering eergisteren was een warme douche met uitgebreide uitleg van alle technische snufjes en we namen afscheid met een mooie bos bloemen en een warm gevoel...


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Nijverdal

14-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we zijn hier fantastisch geholpen bij aankoop van een gebruikte Suzuki. De verkoper Ramon Leuverink was betrokken en enthousiast. En na een proefrit konden wij geen nee meer zeggen tegen deze mooie auto.


Ja, ik beveel dit aan

V.A.H. uit HAAKSBERGEN

29-12-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

V.A.H. uit HAAKSBERGEN

30-11-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

P.H. uit Delden

15-11-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alle onderhoud en/of reparaties van de afgelopen 5 auto's uitstekend verzorgd. Ook prima hulp bij aanschaf van een tweedehands auto en twee nieuwe auto's. Erg vriendelijk en kundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

sijp en alja uit hengelo

23-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldige service bij de aankoop van een nieuwe auto. Maar ook bij schade een geweldig behulpzaam team. Hartelijke dank.


Ja, ik beveel dit aan