Beoordelingen Autobedrijf Wim Verberne V.O.F.

7,1
10 beoordelingen
  • Service 7,4
  • Deskundigheid 7
  • Prijs/kwaliteit 6,9
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Hans uit deurne

01-12-2016
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: voordelig geprijsde autos, maar dat vertaald zich in slechte service. Nemen geen eigenaarschap van problemen, maar sturen je weg. meer dan 1300 euro kosten na levering van de auto. Slechte zaak. Weet ook niet welke remolie in de auto moet, waardoor remsysteem helemaal gespoeld moest worden.


Maurice uit Someren-eind

20-08-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb 1 1/2 maand gehele een tweede hands auto opel astra van 2002 bij autobedrijf Verberne gekocht. Tijdens het verkoop gesprek gaf Rob Verberne aan dat als er wat aan is hij dat op zou lossen. Meestal blijft het bij praatjes en als er daadwerkelijk iets is zijn de meeste niet thuis. Maar dat geldt niet voor autobedrijf Verberne. De koppakking was stuk later bleek er meer stuk te zijn, dat konden we niet zien Hij heeft de gehele reparatie kostenloos uitgevoerd.Dat noem ik service. Ik zou zeggen, mocht je een nieuwe of gebruikte auto zoeken ga dan naar autobedrijf Verberne top service.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Helmond

12-06-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto's ,vriendelijke mensen,goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Someren

15-05-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon goed!


Ja, ik beveel dit aan

ivan uit Rotterdam

14-05-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte service. We moesten al akkoord gaan met de prijs, voordat we een proefrit mochten maken. De manier waarop dat duidelijk gemaakt werd was nors en zeer klantonvriendelijk.


bern uit aarle

09-03-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: top gerage


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit Veldhoven

08-10-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit was voor mij de eerste keer dat ik een auto heb gekocht bij een autobedrijf. Hier ben ik achteraf ontzettend blij mee aangezien de service en klantvriendelijkheid van dit autobedrijf TOP zijn!! Gegarandeerd een betrouwbare auto!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Someren

12-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn eerste auto kocht ik bij dit autobedrijf en ben er ook gebleven voor het onderhoud. De service was perfect, ze zijn eerlijk en de kosten vallen altijd mee! Daarom ook mijn tweede auto hier gekocht. Tweedehands, dus in principe geen recht op garantie. Maar toen er na nog geen maand een hele nieuwe motor (!!!) in moest hebben ze dit gemaakt zonder kosten in rekening te brengen!! Top dus! Mijn auto is een week weg geweest, kreeg keurig een leenauto mee.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Someren

21-04-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Nuenen

10-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is dat je altijd snel goed en correct geholpen word
het personeel is altijd behulpzaam en klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan