Beoordelingen Autobedrijf Witteveen & Brouwer

8,2
28 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Jaap uit Burgwerd

11-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Open en eerlijke communicatie m.b.t. de aankoop van onze nieuwe auto en inruil van onze auto.
Geen extra kosten m.b.t. aflevering en bemiddeling, heel fijn!
Goede service en onze nieuw aangeschafte auto (gebruikt) bevalt zeer goed!
Zeker de moeite waard om hier een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Matthew uit Wommels

09-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken doen met dhr S.Witteveen
En goede service ,nu voor de derde keer een auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek uit Swalmen

20-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, eerlijk-, en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ga zo door onze complimenten.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2016
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had meer betrouwbaarheid en kwaliteit verwacht voor een BOVAG gecertificeerd bedrijf. Afleveringskosten + garantiekosten veel te gortig en indien niet aangekocht, wordt dat als argument gebruikt voor serieuze mankementen en ontbrekende opties die worden afgedaan als "Had U zelf moeten zien"/ "Dat weet U als U een auto uit dat jaartal koopt in dit prijssegment "/ "dat zou allemaal bij de afleverbeurt ontdekt zijn". Jammer. Pluspunt was dat ze me op het station zijn komen halen.


Leon uit Overloon

19-09-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer tevreden over onze "nieuwe" Ford C-Max uit 2012. Fijn geholpen door dhr. Witteveen. De afstand van Noord-Limburg naar Friesland was het zeker waard! Kopje koffie stond al klaar :-)
De eerste 3000 km ( tijdens vakantie ) hebben we genoten van deze heerlijke ruime gezinsauto en is er geen enkele op of aanmerking. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Elize uit amsterdam

03-03-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een topbeoordeling wil ik aan dit integere Autobedrijf geven. Ik woon in Amsterdam, maar deze service en dit vertrouwen zal ik daar niet snel vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Geoffrey uit Rotterdam

21-11-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Je word goed en netjes ontvangen
De verkoper weet precies waar die het over heeft en wij hebben er weer een goeie vertrouwde auto bij

Toppie


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Uithuizermeeden

11-11-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels alweer een tijdje geleden onze auto hier gekocht. Naast dat we erg blij zijn met onze auto, raden wij dit bedrijf van harte aan. Geen opdringerige types, maar oprecht vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

S uit Blauwhuis

12-05-2014
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Niet verkeerd dat iedereen je een beoordeling kan geven maar
Dhr. of Mw. ? E.uit Assen, van de beoordeling hiervoor, komt in het klantenbestand van Witteveen & Brouwer niet eens voor.
Gelukkig beschikken we over een 1000-tal klanten waarvan velen ons al meer dan 30 jaar waarderen.


Ja, ik beveel dit aan

willem uit leeuwarden

20-07-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kwaliteit , service en vertrouwen die je verwachtingen overtreffen. Een schoolvoorbeeld van een gerenommeerd bedrijf waar menig manager zijn vingers zou bij aflikken. Twijfel nooit om deze garage in een pittoresk dorp eens te bezoeken en ik kan u verzekeren dat u altijd met een glimlach naar huis gaat.


Ja, ik beveel dit aan