Beoordelingen Autobedrijf Wouters BV

8,7
83 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

S. uit Tilburg

28-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fantastisch autobedrijf, met een gelijkwaardige of zelfs grotere liefde voor Italiaanse auto's dan mijzelf.

Zelfs voordat ik zelf ├╝berhaupt klant was ben ik daar diverse malen erg goed te woord gestaan met mijn vragen.

Na aanschaf van een (voor mij nieuwe) tweedehands Giulietta, heb ik me per direct aangemeld voor het aankomende onderhoud. Sindsdien ben ik niets dan onder de indruk van de vriendelijkheid en fantastische service welke daar iedere keer weer geleverd wordt.


Ja, ik beveel dit aan

a uit gilze

01-01-2017
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zeer slechte ervaring zo wel met de monteurs als de verkoper


Erik uit Tilburg

16-12-2016
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geen kennis van zaken,
foute diagnoses,
kilometerstanden die niet kloppen,
vage beloftes en reparatie adviezen,
met bijbehorende rekeningen.
Wat klopt er wel?
Ze zijn er wel vriendelijk en de koffie is ok.


Eric uit Oirschot

28-08-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren voor de 1e keer geweest met Alfa.Prima en snelle service.Ook uiterst vriendelijke mensen.Top!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Tilburg

14-06-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

henry uit tilburg

12-06-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed bedrijf fijne en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Tilburg

11-06-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hartstikke goed. Hartelijk en kundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Cordez uit breda

11-06-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service wordt aangeboden en zeer klantvriendelijk. Zeker een specialist waar ik graag bij blijf terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Goirle

16-05-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goede ervaringen over een lange periode


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Tilburg

13-05-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zee professioneel, correcte behandeling. Snelle afhandeling klachten


Ja, ik beveel dit aan