Beoordelingen Autobedrijf Wouters BV

8,7
84 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
71 t/m 80 van 84 beoordelingen

Quintin uit Tilburg

10-04-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto moest naar garage voor grote beurt. Vooraf netjes de prijs doorgegeven. Toen het duurder zou worden remblokjes vervangen netjes gebeld met de prijs doorgegeven. Gratis leenauto ter beschikking gesteld. Mijn eigen auto was gratis gewassen toen ik hem ophaalde.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Tilburg

02-04-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom er al jaren met veel plezier. Altijd netjes, behulpzaam en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit dongen

02-04-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dimitri uit Hilvarenbeek

01-04-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, gastvrij en iedereen staat altijd voor je klaar, aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Oirschot

29-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Rijen

29-03-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een familiebedrijf waar de klant centraal staat, service nog met hoofdletters wordt geschreven en ze nog oog hebben voor hun kernactiviteit het leveren van mobiliteit. Waar andere officiƫle dealerbedrijven zich laten leiden door de regeltjes, procedures en andere ongemakken opgelegd door het vertegenwoordigde merk/importeur, werkt Wouters samen met jou om een oplossing te vinden om jou mobiel te houden.


Ja, ik beveel dit aan

T.W.A. uit OOSTERHOUT NB

28-03-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Enkele keren naar tevredenheid een nieuwe auto gekocht. Wij bezitten 2 auto's, en voor beide auto's wordt de APK en het onderhoud door Wouters
verzorgd. De faktuur valt niet altijd mee, maar wij denken dat het bedrag in verhouding staat tot het uitgevoerde werk. Dus wij zijn zeer
tevreden over het bedrijf en zijn personeel.


Ja, ik beveel dit aan

ruud uit tilburg

28-03-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: al sedert vele jaren zijn wij erg tevreden en content met dit bedrijf en de medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Tilburg

28-03-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zowel wat betreft de kwaliteit van de gebruikte auto's als het onderhoud en reparatie heb ik goede ervaringen met Wouters.


Ja, ik beveel dit aan

Tonny uit Tilburg

28-03-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan