Beoordelingen Autobedrijf Zegers B.V.

7,7
6 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,3
1 t/m 6 van 6 beoordelingen

Piet uit Sint Anthonis

24-03-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd prettig en makkeluk


Ja, ik beveel dit aan

Pam uit Stevensbeek

27-12-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf verdient zijn naam niet als autobedrijf. Ervaringen zijn zeer slecht, zeker toen de met name de baas zelf daar alles regelde. Kwam zijn afspraken niet na en zijn deskundigheid liet zwaar te wensen over. In ieder geval geen goed woord voor over en kan ook niets vinden wat al goed zou zijn. Zeker niet aan te bevelen !!!! Helaas jammer voor zijn zonen die het wel proberen goed te doen, zij verdienen beter.


Dorien jansen uit Boxmeer

22-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben juli jl een mooie fort fiesta gekocht die is top een goede service zijn helemaal blij met de klantvriendelijk heid als je belt kunde gelijk komen


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit RIJKEVOORT

28-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd op zoek geweest naar een betrouwbare garage. Een garage waar je niet het gevoel krijgt waar ze je vanalles wijs kunnen maken omdat je er zelf toch geen verstand van hebt. Een garage waarvan je niet het gevoel krijgt dat je onnodige (dure) reparaties aan je auto uit voeren. Een garage die vertrouwen geeft.
Nu een aantal keer voor APK en onderhoud bij Zegers geweest. Ik moet zeggen dat ik dit tot nu toe gevonden heb bij hen. Ze geven mij het gevoel dat ze eerlijk zijn, houden voor mijn gevoel geen mooie praatjes om me vanalles wijs te maken.
Daarnaast ook al gratis gebruik gemaakt van hun breng-en haalservice en hun gratis leenauto. Ook dit is natuurlijk super! Kortom wij blijven hier komen voor APK en onderhoud onze auto's. Betrouwbaar en dichtbij.


Ja, ik beveel dit aan

Clemens uit Sint Anthonis

19-05-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De heren zijn super vriendelijk en verlenen een super service. Wij zijn zeer tevreden over Jan en Andre Zegers.


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit Sint Anthonis

03-05-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan