Beoordelingen Autobedrijf Zieleman

8,3
420 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 420 beoordelingen

M.S.

20-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima Autobedrijf, alles bestens.


Ja, ik beveel dit aan

Hilko

18-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rogier uit De Kiel

16-02-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Contact klant verkoper is wat gehaast. Verkoper lijkt te veel dingen tegelijk te moeten doen.
Afgesproken punten in de onderhandeling blijken bij het afnemen van de auto niet te zijn aangepakt. Een vervolgafspraak is noodzakelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Kerst uit Leeuwarden

13-02-2018
5,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Komt allemaal erg gehaast over. Het is er altijd erg druk waardoor er afspraken niet na gekomen worden. er zou bij mij een deukje uit de deur gehaald worden. maar toen ik de auto ophaalde was er niets gedaan.


Peter uit Delfzijl

12-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Coevorden

08-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Wateren

07-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed netjes en vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Kornhorn

06-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en voortvarend geholpen. Zeer tevreden. De verkoper was deskundig, alleen kende hij de niet echt. Maar dat kan ook moeilijk met zoveel auto's


Ja, ik beveel dit aan

J.K uit Dalfsen

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen.
Scherpe deal gehad


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Zeewolde

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige omgang met klanten, staan open voor vragen en advies. Kunnen de auto in overleg op zaterdag ophalen. Erg goede ervaring, zouden zeker nogmaals komen.


Ja, ik beveel dit aan