Beoordelingen Autobedrijf Zieleman

8,3
630 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 630 beoordelingen

Vincent uit Delft

12-12-2018
5,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In de advertentie stond dat de auto dealer onderhouden was. Echter was dit niet terug te vinden in het auto onderhoudsboekje. Zet dan ook niet in de advertentie dat dit zo is of regel de onderhoudspapieren

De verkoopprijs kwam niet overeen met de advertentie verkoopprijs. Bij het aangeven hiervan werd de prijs wel veranderd. Ander had ik meer dan de gevraagde verkoopprijs betaald.

De koopbon zou opgestuurd worden maar tot op heden niet ontvangen in mijn mailbox.

Zou het bedrijf aanbevelen voor de goede prijs/kwaliteit verhouding. Niet op het gebied van deskundigheid en service.


Ja, ik beveel dit aan

Meta uit Zwolle

11-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk personeel !!!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk-Jan uit Zwolle

10-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed. Wel erg druk. Overschrijving en betaling onnodig omslachtig. Overschrijving moet bij boekwinkel terwijl dit toch ook op computer bedrijf kan.


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit EMMEN

09-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf, komen hun afspraken na. Zou mijn volgende auto er ook weer kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit WIJHE

08-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, klantvriendelijk.

Koffie in een kopje met een koekje, heel fijn!!


Ja, ik beveel dit aan

E uit Nieuwleusen

07-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: bandenwissel prima uitgevoerd
dank voor de attentie!


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Nieuwleusen

07-12-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Plezierig


Ja, ik beveel dit aan

P uit Zuidveen

05-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor de eerste keer dat we hier kwamen werden we vriendelijk ontvangen en nam men alle tijd voor ons.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan