Beoordelingen Autobedrijf Zieleman

8,3
663 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
571 t/m 580 van 663 beoordelingen

A uit Hippolytushoef

03-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zieleman is een prima bedrijf die ook als het niet meezit naar een passende oplossing zoekt.
Wij hebben een mooie auto gekocht bij dit bedrijf helaas liet de auto het afweten deze werd gerepareerd na korte tijd ging de auto wederom stuk dit gaf geen goed gevoel.
Uiteindelijk heeft na overleg het bedrijf besloten dat ik een andere auto uit mocht zoeken.
Nu rijden we alweer enige tijd in een mooie citroën deze doet het uitstekend is jonger en heeft een iets lagere kilometerstand.
Al met al geef ik dit bedrijf een dikke pluim!
Ze hebben jonge auto's zijn niet opdringerig hebben verstand van zaken en als er problemen zijn worden deze gewoon zonder moeilijk te doen opgelost.
Het is voor ons een eind weg maar de volgende auto gaan we toch weer voor naar Zieleman!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Epe

02-11-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: inmiddels al 2e gebruikte auto bij dit bedrijf aangeschaft. Prettig te woord gestaan goede service en eerlijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Nieuwleusen

30-10-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

wim uit almelo

27-10-2015
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: APK keuring was een debakel Niet gedaan bij aflevering. We hebben geluk gehad dat we geen bekeuring hiervoor hebben op gelopen. Om dit recht te trekken hebben we nog een keer naar de garage moeten rijden. Een onnodige 100 km en een dag die we wel anders hadden kunnen besteden
De verlichting in het dashbord vakje is defect. De krik en een sleutel voor het demonteren van de wielen en laten zakken van het reservewiel ontbreekt. De monteurs deden hun best om mij tevreden te laten vertrekken


Jeroen uit Darp

21-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik ben zeer tevreden, de mensen hier hebben me goed geholpen. zo heb ik de juiste keuze kunnen maken. met mijn prachtige Audi a3
vriendelijk bedankt,


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Zwolle

10-08-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst een occasion gekocht bij Zieleman.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Apeldoorn

08-08-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar, open en prettig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Alan uit voorschoten

07-08-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Zwolle

05-08-2015
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn 89 jarige vader heeft met hulp van Zieleman zijn mobiliteit terug: met een Aixam brommobiel! Heel zorgvuldig: eerst lessen, dan de Aixam naar Zwolle gebracht voor de rijtest, vervolgens afgeleverd bij huis! Hulde voor de geweldige service!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Zwijndrecht

03-08-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goeie zaak, veel aanbod, was de afstand meer dan waard. Nu een mooie auto en nette inruilprijs gekregen.


Ja, ik beveel dit aan