Beoordelingen Autobedrijf Zieleman

8,3
608 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
571 t/m 580 van 608 beoordelingen

Anoniem

19-08-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gijsbert

26-07-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben bij Zieleman terecht gekomen voor een specifieke bedrijfswagen die ik zocht. Wilko is een erg vriendelijke en bekwame verkoper die met je meedenkt. De afhandeling na de koop ging prima. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-07-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-07-2013
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens de aanschaf van een vw polo heb ik alleen contact gehad met Wilko. Fijne ervaring, doet niet moeilijk over extra service.


Ja, ik beveel dit aan

berthil uit hardenberg

28-06-2013
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 20-6-2013 hebben we hier een ford focus gekocht. zover het lijkt is de auto prima in orde.
alleen de airco stinkt en maakt lawaai,even gebeld en ik kan de auto langs brengen voor een behandeling en krijg een leen auto mee.
kortom goeie service. ben zeer tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-06-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoekende naar een andere auto, via GP, gekomen bij Zieleman. Geinformeerd en nav omschrijving een bod gehad op eigen auto. Hierop een afspraak gemaakt. Omdat we wisten wat voor auto we wilden niet verder gekeken, maar in de showroom en rondom het bedrijf volop keuze. Verkoper spontaan en nu niet eens in een driedelig kostuum, gewoon spijkerbroekie en t-shirt. Praat allemaal wat makkelijker en.... verstand van zaken. Als we weer toe zijn aan een andere auto kijken we zeker als eerst bij Zieleman.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-06-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf, flexibel en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Rogier uit Nijverdal

10-06-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een plezierig bedrijf om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

H.J. uit Balkbrug

05-06-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, no nonsens.
Zeer goede indruk na enkele bezoeken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-06-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring. Heel redelijk inruilvoorstel en jonge, vriendelijke en enthousiaste medewerkers. Leuke occasions en gevarieerd aanbod. Prima familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan