Beoordelingen Autobedrijf Zieleman

8,3
663 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
581 t/m 590 van 663 beoordelingen

Rick uit Marienberg

08-07-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ioannis uit amsterdam

22-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in 1 woord geweldig snel hulpvaardig beleefd snelle email reacties


Ja, ik beveel dit aan

scenic kampen

16-06-2015
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben bij dit bedrijf een auto gekocht en een proefrit gemaakt en onze bevindingen die niet lekker waren door gegeven aan de medewerker en hebben alles duidelijk op papier gezet.
De auto hebben we full service gekocht en dat betekent nieuwe apk grote onderhouds beurt poets beurt en een half jaar garantie op alles.
De auto hebben we nu 2 weken in bezit en heeft al 5 dagen bij het auto bedrijf gestaan bij de proefrit was door gegeven dat de auto trekt in het stuur dit was de beste man vergeten i.v.m drukte oke kan gebeuren.
de distubutieriem zou vervangen worden maar geen sticker gepakt van wanneer en bij hoeveel kilometers aangezien dat de auto toch terug moest voor de reparaties die naar de aankoop zijn gedaan en zo van uit het niets opkwamen bleken er 2 raam motoren stuk te zijn en hij trok in het stuur dus werd uitgelijnd en 2 stabilisator rubbers moesten vervangen worden omdat hij kraakte als de auto door de veerring zakte op de drempels.
Er werd gezegt dat we vrijdags de auto konden halen wij vrijdags heen maar niets was minder waar de auto was niet klaar sterker nog ze waren en nog niet eens mee bezig geweest terwijl hij er woensdags savonds neer gezet is en ze er de volgende dag mee zouden beginnen niet dus en werd gezegd dat die maandag om vier uur klaar zou zijn wij maandags er weer heen en om vier uur nee hoor nog niet klaar uit eindelijk was om kwart voor zes de auto klaar mmm lekker op tijd.
na de auto mee genomen te hebben was er weinig op te merken tot afgelopen weekend was er een bak met geratel onder de motorkap toen bleek de multiriem stuk te zijn de auto hebben ze gisteren opgehaald en een leen auto neergezet en telefonisch was er gezegt op half negen zijn ze er ik had zelf al zo iets van dat zal wel weer later worden en niets was minder waar inderdaad half negen werd inderdaad kwart over negen de auto in meegenomen en er werd gezegt om half vier vanmiddag in de auto klaar nou u raad het al kwart over drie was ik bij het bedrijf en nee half vier was die niet klaar het werd kwart voor vijf tijds afspraken hebben ze kennelijk niet geleerd maar kan ook kloppen als er na koffie tijd het ook nog wel een half uur tot drie kwartier duurt voor dat ze er weer aan beginnen want dit heb ik zelf gisteren gezien en ook de eerste keer toen ik de auto kwam ophalen. heb gisteren een heel gesprek gehad met de medewerker over een tegemoet kromming want dit vind ik wel op zijn plaats maar de medewerker moest dat eerst overleggen en daar zou ik vandaag van horen en je raad het al ze vinden dat ze goede service hebben en daar heb je het mee te doen prima.
Dus een auto die je 2 weken hebt en van de 2 weken een week in reparatie heeft gestaan en net 200 kilometer mee gereden hebt en dan al zoveel mankementen heeft en dan zo gaan reageren dat vind ik erg on klantvriendelijk.
Maar de auto gaat van de week naar een onafhankelijke garage bedrijf en naar de bovag en word voorledig doorgelicht en elk ding die er aan mankeert mag het bedrijf waar de auto vandaan komt binnen de gestelde periode repareren want ik heb zelf nog zeer weinig vertrouwen in de auto na al deze reparaties.
Ook al het de medewerker van het bedrijf gezegd van wat rot dat u in 2 weken al zoveel pech heeft gehad ik geef u een tegemoet kromming van anderhalve maand extra garantie maar nee zelfs dat niet.
In het begin tot ik bij het bedrijf kwam om de auto te bezichtigen had ik zeer veel vertrouwen in dit bedrijf maar dat vertrouwen in op deze manier wel geschaad wat ik wel veel heb gehoord is sorry maar wat heb ik daar aan daar heb ik de kast la met gemak mee vol liggen.


Lucia uit Den haag

01-06-2015
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Beemte Broekland

05-02-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en deskundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit Minnertsga

21-01-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, ruim aanbod in verschillende prijsklassen. Doen wat beloofd en afgesproken wordt. Biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding


Ja, ik beveel dit aan

M uit Zwolle

17-01-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service betrouwbaar en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

M uit ENSCHEDE

10-01-2015
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Slechte communicatie; via de mail interesse getoond in een auto, prijs overeen gekomen, proefrit aangevraagd en aangegeven dat, wanneer hij zo goed is als verteld we hem meteen willen meenemen. Toen ik ochtend van proefrit belde om te checken, want we komen van ver, bleek er een ander bezig te zijn met een proefrit. Na 4x bellen en 2,5 uur later belde ze me terug om te zeggen dat auto verkocht was... Dus bar slechte communicatie !!!!! En ze houden zich dus ook niet aan afspraken, terwijl mondelinge/schriftelijke afspraken toch ook afspraken zijn !!! Baal enorm en heb flink de pest in !!!!


Koen uit Breda

24-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

JM uit Culemborg

23-11-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto op internet gezien, gaan kijken, vriendelijk ontvangen, en uiteindelijk een tweedehands auto gekocht bij Zieleman, die ze verkregen hadden via inruil. Bij wegrijden bleek de auto niet helemaal goed. Auto is opgehaald en helemaal nagekeken, opgeknapt en hele delen vernieuwd tot de auto weer fantastisch was en makkelijk mijn 50.000 km per jaar aan kan. Waanzinnige service. Ik kreeg zelfs een leen auto mee! Zeer tevreden met deze service en vriendelijkheid. Het bedrijf verdient niks dan lof. En ik zou iedereen aanraden hier een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan