Beoordelingen Autobedrijf Zieleman

8,4
738 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
581 t/m 590 van 738 beoordelingen

Rene uit Nieuwleusen

09-06-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik woon nog niet zo lang in Nieuwleusen en heb mijn auto onlangs voor het eerst bij Autobedrijf Zieleman gebracht voor een servicebeurt. Klantvriendelijke medewerkers met oog voor kwaliteit. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Een positieve ervaring. Een verbeterpunt is de leenauto. Op mijn werk vroeg men zich af met wat voor een barrel ik kwam aanrijden. De leenauto is gratis, maar een moderne auto is voor het bedrijf een beter visitekaartje.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit Weiteveen

09-06-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Deventer

07-06-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerlof uit Stiens

29-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke 2e hand auto gekocht! Alle op/aanmerkingen naar tevredenheid afgehandeld. Prettige mensen in de omgang en doen zeker niet moeilijk.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Didam

26-05-2016
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb er een occasion gekocht. Prettig contact. Door de grote voorraad auto's is het er altijd druk, waardoor het soms even kan duren voordat de verkoper tijd voor je heeft. Ik kreeg een mooie inruilprijs voor mijn auto. In de afhandeling is alles netjes verlopen, ze houden zich aan de afspraken en ze zijn flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Oudehaske

25-05-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen met Autobedrijf Zieleman zijn positief, hoewel ik mijn occasion net 1 dag in mijn bezit heb. Het is dus even afwachten hoe de auto is afgeleverd. De communicatie heb ik vooralsnog als goed ervaren. Leuk bedrijf met scherpe prijzen!


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Dalfsen

24-05-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

marloes uit hoogkarspel

24-05-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles op goed vertrouwen en dat werkte voor ons fijn. Ook een snelle service, zowel de bezichtiging (die op de late avond plaatsvond) als de levering van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit NIEUWLEUSEN

21-05-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Hasselt

20-05-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact en flexibele service.
Voelt als een betrouwbare club.


Ja, ik beveel dit aan