Beoordelingen Autobetaalbaar.nl

9,1
98 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

M uit Aalsmeer

15-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via autoscout bij dit bedrijf terecht gekomen, Arno heeft ons vriendelijk en deskundig geholpen en zijn erg tevreden met onze auto. Service achteraf ook erg netjes afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Woerden

15-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Waarder

14-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldige service, werd meteen een auto voor je gezocht en meegedacht in wat je wilde en wat je kon voor een vaste prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Waarder

14-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top bedrijf, je kunt afspraken met ze maken die ze nakomen en helpen je de perfecte auto te vinden!


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Purmerend

14-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig geholpen en goed geadviseerd


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Nieuwegein

29-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eigenaar met veel passie. Snelle afhandeling van mail verkeer en super snelle service. Met recht een TOP bedrijf. Jammer dat je niet meer dan een 10 kan geven.


Ja, ik beveel dit aan

Chequita uit S-GRAVENHAGE

28-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-03-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

EPJ uit Alphen aan den Rijn

24-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: we hebben een auto gekocht bij autobetaalbaar ik kan niets anders zegen dat je daar goed en beleeft word behandelt .
Ik beveel dit bedrijf echt toe top


Ja, ik beveel dit aan

Moira uit Huizen

11-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin januari heb ik een auto gekocht bij Autobetaalbaar. Ik werd erg vriendelijk geholpen. Verder was het makkelijk om afspraken te maken m.b.t. het ophalen van de auto. In het begin maakte ik me zorgen om de versnellingsbak, aangezien hier een probleem mee leek te zijn. Nadat duidelijk was geworden waar dit aan lag, is het probleem keurig en snel opgelost. Ik zou Autobetaalbaar omschrijven als vriendelijk, betrouwbaar en flexibel.


Ja, ik beveel dit aan