Beoordelingen Autobetaalbaar.nl

9,1
63 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 63 beoordelingen

Elly uit Bilthoven

08-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit BUSSUM

22-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gemoedelijke ontvangst door Arno (directeur). Met veel geduld en meedenken hebben we een mooie occasion met een goede zit gevonden (rugpatiënt). Autobetaalbaar is daarom zeer aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Amstelveen

18-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit De Bilt

15-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke ondernemer, aangenaam anders in zijn omgang met auto kopers.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Utrecht

08-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Nienke uit Gouda

20-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede auto gekocht, na een klein probleem met de airco werd dit direct kosteloos opgelost! Heel erg blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Filip uit Woensderecht - Nederland

20-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: topservice - bedrijf dat zich aan de afspraken houdt. beveel ik zeker aan


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Heemskerk

19-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen Donderdag gereageerd op een aantrekkelijke Alfa, en ben meteen teruggebeld door de eigenaar van deze zaak. Arno kwam meteen op ons over als iemand die (veel) waarde hecht aan afspraken en dat waardeer ik zeer. Tegenwoordig lijkt dat steeds schaarser te zijn; de afgelopen drie auto’s die wij hebben gehad zijn daar het trieste resultaat van. Serieuze gebreken, fors teruggedraaide tellerstanden, etc.
Wij zijn dan ook zeer opgelucht dat ik dan uiteindelijk met een persoon als Arno te maken heb gekregen, dat hersteld het vertrouwen weer enigszins.
Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Wat ook wel benoemd mag worden is zijn manier van adviseren en meedenken en de geleverde service zijn gewoon Top!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Leidschendam

19-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Den bosch

07-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig, open en eerlijk. Behulpzaam bedrijf en met een goed gevoel onze nieuwe auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan