Beoordelingen Autobetaalbaar.nl

9,1
109 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 109 beoordelingen

Anoniem

19-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Elaine uit Houten

25-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april hier een auto gekocht en mijn oude auto ingeruild. Een hele goede service en nette prijzen! Er wordt goed met je meegedacht. Echt een topservice! De auto is zo netjes afgeleverd dat ik weer jaren veilig op pad kan!


Ja, ik beveel dit aan

rinus uit Bodegraven

17-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij zijn vriendelijk en behulpzaam behandeld
je kan er zelfs je verzekering regelen
een aanrader dit bedrijf !!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hilversum

16-05-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk en meedenked met de klant en zijn wensen was zeer snelgeregeld mede omdat onze eigen auto problemen had en we dus snel vervanging nodig hadden prima geregeld


Ja, ik beveel dit aan

HJA uit Zwolle

15-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een 2de auto kwamen wij uit bij autobetaalbaar. De auto betrof een chevrolet spark. Deze gekocht. Werden prettig geholpen. Afleverdatum werd iets uitgesteld omdat er nog een airco pomp en condensator gemonteerd moesten worden. Al met al een fijn bedrijf. Auto is top. Komen zeker weer bij Arno, later dit jaar moet de andere auto worden vervangen.
Familie Bos uit Zwolle


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Apeldoorn

12-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: na een lange zoektocht voor een goede nette Peugeot 407 SW kwam ik uit bij autobetaalbaar in Woerden.
het eerste telefonische contact met de eigenaar was ruim voldoende om per direct een afspraak te maken.
na een hartelijke en gezellige ontvangst was het tijd om de desbetreffende auto te beoordelen.
een zeer goed onderhouden auto met een duidelijke history tot in de puntjes verzorgd.na een voldane proefrit is de koop gesloten en was ik op 1 september eigenaar van dit mooie exemplaar.
nu 30.000 km verder is de auto nog steeds top en rijdt als nieuwstaat geen issues uiteraard wel standaard onderhoud remblokken,olie wissel.
3 weken geleden airco koelde niet voldoende 1 telefoontje afspraak gemaakt en wederom weer een warm welkom 1 uur later was dit verholpen bijvullen systeem en rijden maar weer.
conclusie een zeer goed team staat achter autobetaalbaar en hierin staat de klant centraal.


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Nijmegen

11-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en eerlijke service. Veel klanten lijken daar terug te willen komen en wij snappen wel waarom.


Ja, ik beveel dit aan

Rene en Wies uit Linschoten

05-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij vinden Autobataalbaar een open en eerlijk bedrijf die met je mee denkt en naar oplossingen zoekt.
Arno is een betrouwbaar persoon en enthousisast in zijn vakgebied maar zeker ook als mens.


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Woerden

02-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Nijkerk

27-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en erg klantvriendelijk. Arno weet waar hij over praat en smeert je (zoals bij sommige andere bedrijven) geen dingen aan! Het is een bedrijf die met je meedenkt en altijd tot een oplossing komt. Kortweg een heel goed bedrijf om je auto bij te kopen.


Ja, ik beveel dit aan