Beoordelingen Autobetaalbaar.nl

9,1
81 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Sanne uit Brandwijk

15-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week mijn 1e auto gekocht. Auto zag er goed en verzorgd uit en de service was top. Zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit IJsselstein

09-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week mijn eerste autootje gekocht bij Autobetaalbaar! Een Daewoo Matiz, precies waarna ik op zoek was. Ik vond het prettig dat er eerlijk verteld werd wat er nog aan de auto gedaan/vervangen moest worden. Helaas kon ik hem daardoor niet meteen mee nemen, maar Arno gaf mij tot die tijd een andere auto mee, zodat ik mijn eerste kilometers kon maken :-)
Geweldige service! En mijn zoontje was daar ook heel erg blij mee, samen met mama op pad!
Een aanrader om je auto hier te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Maarssen

07-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Celine uit Woerden

25-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig! Goede service, denken mee en bieden opties. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Vorburg

19-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: juiste correcte geen opdringerige verkoop, fijn zaken doen en auto werd thuis afgeleverd!!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Rotterdam

18-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Goed geholpen en meegedacht. Dat biedt vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

CG uit Woerden

18-01-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service met duidelijke klantvriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Woerden

10-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Karen uit Utrecht

02-01-2018
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk ontvangst. De eigenaar, Arno, die mij hielp, gaf een hele rustige, betrouwbare, kundige indruk. Ik kwam een proefrit maken. De auto was van achter uit de showroom al voor me klaar gezet. Het was geen moeite om de proefrit te maken. De telefonische bereikbaarheid was erg goed, ook tijdens de rit. Er werd goed met me meegedacht. Ik heb de auto uiteindelijk niet gekocht omdat hij niet aan mijn voorwaarden deed, maar heb het bezoek als heel prettig ervaren.
Ik had tijdens de proefrit voor mijn eigen geruststelling even extra getankt (in overleg) en werd afgeleid bij de kassa waardoor ik het bonnetje vergat te vragen. Maar zonder problemen kreeg ik het geld van de benzine terug. Ik heb een heel betrouwbaar gevoel over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan