Beoordelingen Autobetaalbaar.nl

9,1
55 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Linda uit Leidschendam

19-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Den bosch

07-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig, open en eerlijk. Behulpzaam bedrijf en met een goed gevoel onze nieuwe auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Nieuwegein

07-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Twee maanden geleden heb ik hier een auto gekocht. De eigenaar kwam zeer betrouwbaar en vriendelijk over. Deze week leek er even iets mis met de auto en ondanks dat het toch weer beter leek is de auto nog eens goed nagekeken. Geweldige service! Bij een aanschaf van weer een nieuwe auto zullen we zeker weer hier gaan kijken en ik raad autobetaalbaar zeker aan aan anderen.


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Woerden

07-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto hier gekocht, in een jaar tijd 1 x pech gehad met me auto, kwamen zelfs thuis helpen! Top mannen, bij vragen kan je altijd bij ze terecht, super service!


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Amersfoort

06-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goede service, vriendelijk personeel. Helemaal blij met mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top sfeer! Zeer tevreden! ...en lekker betaalbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Woerden

27-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel erg blij met onze nieuwe auto!omdat we goed zijn geadviseerd! Onze vorige auto ergens anders gekocht,waar we toch niet blij mee waren.en andere autodealers er niks mee wilde doen,zijn we blij dat arno ons wel heeft geholpen!
Goed geluisterd naar onze wensen en uiteindelijk dus heel blij met de auto!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Beverwijk

25-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen, kunnen andere bedrijven wat van leren. We liepen spontaan naar binnen omdat we er bij een andere zaak niet uitkwamen.
We kregen goed advies over een ander type auto die goed bij ons zou passen. Uiteindelijk had autobetaalbaar niet deze auto voor ons, maar ze hebben wel gezocht en hun best gedaan. Uiteindelijk hebben we het geadviseerde type auto wel degelijk gekocht, alleen elders, maar wel mede dankzij het advies en service van autobetaalbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief en open. Fijne ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Ede

19-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan