Beoordelingen Autobetaalbaar.nl

9,1
150 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

Angela uit Woerden

09-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk geholpen tijdens de aankoop van mijn auto. Totaal niet opdringerig, snelle service en alles duidelijk voorgelicht. Erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Susan uit Vleuten

16-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst, Arno denkt echt mee, wij hebben elkaar 5 jaar geleden 1x ontmoet, maar Arno wist nog wie ik was.
Auto is keurig afgeleverd, voor een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Woerden

08-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben hier een auto gekocht en zijn zeer tevreden over de aankoop, erg goede service en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Robert Jan uit Amsterdam

07-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een ongelooflijke manier zeer vriendelijk geholpen met veel tips en advies


Ja, ik beveel dit aan

Hakim uit Eindhoven

06-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt een super aardige verkoper. Hij kijkt en luistert goed wat je nodig hebt. Verder is hij zeer warm persoon en geen irritante verkoper met attitude.

Ook gelukkig ruimte voor de kinderen, waar ze heerlijk kunnen kleuren.


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Woerden

09-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super fijne ervaring. Arno heeft een persoonlijke aanpak, denkt mee. Zoekt echt maatwerk bij jouw wensen. Top ervaring. Ik ben een mooie auto rijker nu. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Klazienaveen

07-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb vandaag 7 mei 2019 een goed uitziende en rijdende Citroen Xsara Picasso gekocht, de auto rijd perfect en van buiten en van binnen goed gereinigd, nieuwe APK, we zijn zeer maar dan ook echt zeer goed ontvangen en behandeld in een schone nette showroom met een goede werkplaats met allemaal nette monteurs die een goed luisterd oor hebben en vriendelijk zijn, een lekker bak koffie en goede voorzienings, alles bij elkaar een toppie garage bedrijf autobetaalbaar.nl.
Had Locatie op 7 gezet en bereikbaar op 8, alleen maar omdat ik er zelf zo'n pokkeneind voor moest rijden hihi.

Ze zijn klantvriendelijk
En zeer betrouwbaar
goed en snel
Heel relaxed
Goede nette prijzen
Toppie service

Arno en zijn mannen nogmaals dank je wel voor de hele goede ontvangst en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Naarden

06-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via internet bij deze garage een prachtige auto gekocht ontvangen door vriendelijke eigenaar (geen push figuur) in goed vertrouwen sleutels gekregen voor een proefrit.
Afhandeling en communicatie prima zoals het hoort geen bla bla maar duidelijkheid.
Mocht ik in de toekomst weer op zoek zijn naar een betrouwbare occasion zal ik zeker bij Autobetaalbaar aankloppen.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Mijdrecht

28-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima!!! Goed geholpen.



Ja, ik beveel dit aan

Betty

18-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel, klantvriendelijk en een betrouwbaar bedrijf.
Meedenkend met de klant. Een goed bedrijf om een auto bij te kopen en in onderhoud te hebben.


Ja, ik beveel dit aan