Beoordelingen Autobetaalbaar.nl

9,1
139 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 139 beoordelingen

Coen uit Nieuwegein

19-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele prettige communicatie via mail en telefoon en zeer duidelijk en eerlijk over kosten reparaties. Was zeer verrast met korting op onderdelen. Ik raad ieder aan om hier eens langs te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Woerden

16-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Korte tijd geleden mijn 4e auto aangeschaft bij een bedrijf onder leiding van de eigenaar. Hiervan de tweede onder de naam Autobetaalbaar.
Dit is natuurlijk niet zomaar, dit mede door de kwaliteiten van het personeel en de eigenaar!
Prettige open manier van communicatie, zowel bij aankoop en onderhoud.
Bij aanschaf de opties aan de hand van mijn wensen en budget besproken met wederom een passende auto als aankoop.
In de afgelopen jaren heb ik in het onderhoud meerdere malen mogen ervaren hoe klantgericht en flexibel er gehandeld wordt. Er is altijd een oplossing op zeer korte termijn waardoor je weer snel de weg op kunt.
Al met al een fijn bedrijf voor een bak koffie, de aankoop of het onderhoud van je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobetaalbaar is deskundig en denkt met je mee. Daarnaast is het persoonlijk contact fijn. We hebben een aantal auto's bij hen gekocht en deze zijn ook bij hen in onderhoud. Autobetaalbaar is voor ons Autobetrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Willem en Corinne uit Den Haag

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ivm gezinsuitbreiding waren we opzoek naar een ruimere auto. Deze hebben we gevonden bij Autobetaalbaar.nl. Arno is een hele vriendelijke verkoper. Ook toen de auto niet helemaal in orde bleek, hebben Arno en Remko (hoofdman van de garage) het probleem in goed overleg helemaal opgelost. We kunnen autobetaalbaar.nl zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Maudy uit Waalwijk

22-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper, goede en betrouwbare auto gekocht. Fijne sfeer en top service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandra Edine uit Wouw

04-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service! Zeer betrouwbaar bedrijf, Arno denkt echt met je mee. Zorgzaamheid en klantvriendelijkheid ten top! Zo zouden er meer mogen zijn.
De distributieriem van mijn oude peugot sprong kapot..Te lang mee doorgereden helaas. Het kwam eigenlijk niet uit om een nieuwe auto te kopen. Toch bij Arno in Woerden een betaalbare en zeer goede peugot 207 sw gevonden in een geweldige leuke turqoise kleur...Ben er zo blij mee! Rijdt heerlijk en had nooit gedacht dat alles zo vlot weer geregeld zou zijn. Hij dacht echt mee..ben hem dankbaar! Je kunt goede afspraken met hem maken en Arno is iemand die woord houdt en de dingen goedmaakt! Top service!
Heel erg bedankt! Een aanrader!


Sandra


Ja, ik beveel dit aan

Ruby uit Amsterdam

18-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het lezen van een advertentie op Autoscout24 en de goede reviews hebben wij AutoBetaalbaar bezocht. Wij werden gelijk vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd door Arno. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij zijn tevreden weggereden in onze Toyota Aygo.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Woerden

18-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan