Beoordelingen Autobetaalbaar.nl

9,0
132 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 132 beoordelingen

Ruby uit Amsterdam

18-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het lezen van een advertentie op Autoscout24 en de goede reviews hebben wij AutoBetaalbaar bezocht. Wij werden gelijk vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd door Arno. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij zijn tevreden weggereden in onze Toyota Aygo.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Woerden

18-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Mariëlle uit Woerden

12-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: By


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Utrecht

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Door de positieve reviews op internet over autobetaalbaar ben ik na een vrij lange zoektocht uitgekomen bij deze garage in Woerden. Ik heb geen verstand van auto’s. Daarom ben ik vrij voorzichtig en durf ik autoverkopers niet direct te vertrouwen en vind ze snel opdringerig en uit op een snelle deal.
Mijn ervaring bij autobetaalbaar heeft me positief verrast. Hoe fijn is het dat je iemand kan vertrouwen bij het aanschaffen van een auto. Ik mocht meteen een proefrit doen en mijn vragen werden direct en zorg- vuldig beantwoord. Er wordt geluisterd en gezocht naar oplossingen.
Met een mooie tweedehands Kia cee’d reed ik weg bij een garage die ik iedereen kan aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Den Haag

11-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is een bedrijf dat ik iedereen zou aanbevelen! Fijne mensen, goede service en de gemaakte afspraken worden nagekomen. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-12-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Baarn

26-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super Goed!!!! Ik heb een auto gekocht en mijn oude ingeruild. Ik kan niet anders zeggen dan TOP geregeld allemaal! Echt een aanrader! Deskundig advies, goede service en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Kockengen

24-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan