Beoordelingen Autobetaalbaar.nl

9,1
145 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 145 beoordelingen

Mirjam uit Woerden

09-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super fijne ervaring. Arno heeft een persoonlijke aanpak, denkt mee. Zoekt echt maatwerk bij jouw wensen. Top ervaring. Ik ben een mooie auto rijker nu. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Klazienaveen

07-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb vandaag 7 mei 2019 een goed uitziende en rijdende Citroen Xsara Picasso gekocht, de auto rijd perfect en van buiten en van binnen goed gereinigd, nieuwe APK, we zijn zeer maar dan ook echt zeer goed ontvangen en behandeld in een schone nette showroom met een goede werkplaats met allemaal nette monteurs die een goed luisterd oor hebben en vriendelijk zijn, een lekker bak koffie en goede voorzienings, alles bij elkaar een toppie garage bedrijf autobetaalbaar.nl.
Had Locatie op 7 gezet en bereikbaar op 8, alleen maar omdat ik er zelf zo'n pokkeneind voor moest rijden hihi.

Ze zijn klantvriendelijk
En zeer betrouwbaar
goed en snel
Heel relaxed
Goede nette prijzen
Toppie service

Arno en zijn mannen nogmaals dank je wel voor de hele goede ontvangst en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Naarden

06-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via internet bij deze garage een prachtige auto gekocht ontvangen door vriendelijke eigenaar (geen push figuur) in goed vertrouwen sleutels gekregen voor een proefrit.
Afhandeling en communicatie prima zoals het hoort geen bla bla maar duidelijkheid.
Mocht ik in de toekomst weer op zoek zijn naar een betrouwbare occasion zal ik zeker bij Autobetaalbaar aankloppen.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Mijdrecht

28-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima!!! Goed geholpen.



Ja, ik beveel dit aan

Betty

18-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel, klantvriendelijk en een betrouwbaar bedrijf.
Meedenkend met de klant. Een goed bedrijf om een auto bij te kopen en in onderhoud te hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastisch!


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Nieuwegein

19-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele prettige communicatie via mail en telefoon en zeer duidelijk en eerlijk over kosten reparaties. Was zeer verrast met korting op onderdelen. Ik raad ieder aan om hier eens langs te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Woerden

16-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Korte tijd geleden mijn 4e auto aangeschaft bij een bedrijf onder leiding van de eigenaar. Hiervan de tweede onder de naam Autobetaalbaar.
Dit is natuurlijk niet zomaar, dit mede door de kwaliteiten van het personeel en de eigenaar!
Prettige open manier van communicatie, zowel bij aankoop en onderhoud.
Bij aanschaf de opties aan de hand van mijn wensen en budget besproken met wederom een passende auto als aankoop.
In de afgelopen jaren heb ik in het onderhoud meerdere malen mogen ervaren hoe klantgericht en flexibel er gehandeld wordt. Er is altijd een oplossing op zeer korte termijn waardoor je weer snel de weg op kunt.
Al met al een fijn bedrijf voor een bak koffie, de aankoop of het onderhoud van je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobetaalbaar is deskundig en denkt met je mee. Daarnaast is het persoonlijk contact fijn. We hebben een aantal auto's bij hen gekocht en deze zijn ook bij hen in onderhoud. Autobetaalbaar is voor ons Autobetrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Willem en Corinne uit Den Haag

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ivm gezinsuitbreiding waren we opzoek naar een ruimere auto. Deze hebben we gevonden bij Autobetaalbaar.nl. Arno is een hele vriendelijke verkoper. Ook toen de auto niet helemaal in orde bleek, hebben Arno en Remko (hoofdman van de garage) het probleem in goed overleg helemaal opgelost. We kunnen autobetaalbaar.nl zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan