Beoordelingen Autocentrale Alkmaar

9,2
34 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Salvina uit Oudorp

09-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben erg positief over Auto Centrale Alkmaar. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel.
Fijn dat ik een leenfiets ter beschikking kan krijgen.
De planning verloopt erg goed.
De communicatie is zeer goed! Ook even een belletje om mij op de hoogte te houden in afwachting op een onderdeel dat in bestelling was.
En! Mijn auto is gestofzuigd! Een cadeau :D


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Kortgene

11-07-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nadat ik een mooie ford transit had gekocht zonder garantie ( omdat ik van ver kwam en de verkoper op zijn blauwe ogen geloofde waren weliswaar bruin ) na aankoop toch wat mis te zijn met deze wagen waarop ik toch de verkoper belde met hetgeen wat mijn garage had geconstateerd en zonder problemen werd het euvel naar alle tevredenheid opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Alkmaar

25-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed en deskundig bedrijf!
Ben zelf al jaren klant en al diverse auto's bij ze gekocht (nieuw en gebruikt).


Ja, ik beveel dit aan

jim uit alkmaar

21-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hier een auto gekocht waarvan na een week bleek dat de koppeling niet goed was. zonder enig moeilijk gedoe werd er een compleet nieuwe koppeling in gezet. klasse! een garage waar ik in onderhoud blijf en graag mijn nieuwe auto weer koop.


Ja, ik beveel dit aan

Lucien uit Alkmaar

15-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb zelf geen verstand van auto's, dus ben ik erg afhankelijk van een goed en betrouwbaar advies. Mijn laatste auto VW Golf heb ik hier gekocht en is hier nu ook in onderhoud.
Ik ben zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Alkmaar

15-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik breng voor het eerst mijn auto voor apk.
ben er wel al een aantal keer geweest om te kijken .
ik heb de volste vertrouwen in dit bedrijf.
mijn volgende auto koop ik hier.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Alkmaar

30-10-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De Alkmaarse Auto Centrale is een geweldig autobedrijf.
Ik heb al een aantal jaar mijn auto in onderhoud bij ze en iets meer dan een jaar geleden een goede Ford Focus gekocht.
Zowel de bedrijfsleiders als de monteurs zijn klantgericht en zeggen waar het op staat. Ook de kennis is enorm.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Zaanstad

29-08-2015
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij afhalen occasion toch een raar geluid. Tot 2x toe terug gebracht, uiteindelijk verholpen. Nu 4 maanden later koppeling moeten laten vernieuwen. Volgens monteur was het al flink versleten en was dat al veel eerder te zien.
Niet bij autocentrale alkmaar laten vervangen, ben hun vertrouwen kwijt geraakt.
Personeel vriendelijk, maar kwaliteit (mijn) auto aanzienlijk minder helaas.


J uit Alkmaar

10-07-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant en al 2 goede tweede hands auto verder.
ze zijn hier vriendelijk,denken echt met je mee!
Top garage!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Alkmaar

25-06-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Twee jaar geleden heb ik mijn auto bij Auto Centrale Alkmaar aangeschaft. Nog geen seconde spijt gehad. Wat ben ik blij met mijn auto en de kennis en kunde die de vakmensen van Auto Centrale Alkmaar hebben. De auto wordt vakkundig onderhouden en gekeurd, mijn winterbanden staan in opslag en dat alles tegen scherpe tarieven. Van Auto Centrale Alkmaar word ik blij!


Ja, ik beveel dit aan