Beoordelingen Autocentrale Uitgeest

8,6
15 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

C.P. uit Uitgeest

25-09-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Reuver

29-09-2015
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had een mooie BMW 318D Station zien staan. En na er even over nagedacht te hebben besloten naar Uitgeest te gaan om deze te kopen. Ik heb met de heren gemaild of de auto helemaal in orde was. Op de ochtend dat ik vertrok naar Uitgeest nog gebeld met de heren of de auto in orde was. Ze verzekerde me dat deze auto in prima staat was. Ik nog eens specifiek gevraagd of er geen roest op de voorschermen zat. Dit aangezien ik niet voor niks 3 uur in de trein wil zitten.
Wat top was is dat ze me ophaalde van het station. Ik zag de auto staan en van een afstandje leek deze erg netjes. Toen ik dichter bij kwam zag en voelde ik de roest op de schermen voor. Beetje jammer. Toch nog een testritje gedaan. Hieruit bleek (ik sleutel zelf ook regelmatig aan auto's) dat de koppeling op zijn einde was. Hij slipte nog niet maar pakte zeer hoog op. Zo net voor het eind van de slag.
Hierna terug gereden naar de autocentrale. Hier gezegd dat ik de auto niet ging kopen. Nou dat vond de verkoper niet erg zijn buurmand wilde de auto ook kopen (deze BMW staat nu nog steeds te koop). Daarnaast was er toch echt niks mis met de auto. En ja de koppeling nee hoor was niks mis mee. Vervolgens komt de vraag of ik wel eens eerder een achterwiel aandrijver heb gereden. Op dat moment wis ik dat ze me niet serieus namen. De verkoper wilde me wijsmaken dat een koppeling van een achterwiel aandrijver later oppakte dan een voorwiel aandrijver. Wat een onzin. Al met al een waardeloze ervaring. Jammer van de tijd die ik eraan moest spenderen. En als de auto in orde was had ik nog wel de vraagprijs willen betalen. Dit heeft mijn vertrouwen in autobedrijven niet goed gedaan. Dit soort bedrijven is de reden dat de auto branche zo'n slechte naam heeft. Ondanks dat je mailt en belt houden ze je voor de gek. Ik zal dan ook iedereen afraden om naar dit bedrijf te gaan!!


Cees-Jan uit Amsterdam

05-05-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb al 7 jaar zeer goede ervaringen met deze garage. De monteurs staan altijd voor je klaar om een probleem snel op te lossen.
Er wordt goed met de klant meegedacht. Als er een goedkopere manier is om een defect te repareren wordt dit altijd aangeboden in plaats van dure onderdelen onnodig te vervangen.
De kosten van reparatie worden vooraf prima doorgesproken.
Ook de aanschaf van 2e hands auto's is naar volle tevredenheid gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-04-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd bereid om vragen te beantwoorden en ad hoc een storing of probleem te verhelpen.
Fijne vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Hoorn

28-04-2013
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Uitgeest

30-03-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Topgarage! Ik kom hier al een jaar of negen en naar volle tevredenheid. Eerlijk, zeer deskundig, uitstekende service en aardige jongens ook nog. Ga er binnenkort mijn vierde auto kopen. Als je een garage zoekt, ga hier dan zeker even een praatje maken.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Uitgeest

26-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig,eerlijk bedrijf. Onderhoud en reparatie van 2 auto's steeds tot volle tevredenheid uitgevoerd en voor een schappelijke prijs. En ook niet onbelangrijk aardig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Nijkerk

20-02-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en correcte afhandeling bij het afleveren van een tweedehands auto! Zeer tevreden over de service en de mate waarin er wordt mee gedacht met de klant! Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Nijkerk

20-02-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en correcte afhandeling bij het afleveren van een tweedehands auto! Zeer tevreden over de service en de mate waarin er wordt mee gedacht met de klant! Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Uitgeest

12-11-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Doe maar normaal dan doe je gek genoeg zou een spreuk voor dit bedrijf zijn. Prima bedrijf. Heb er twee auto's gekocht en kom daar al jaren voor onderhoud. Ze denken mee en overleggen altijd als er iets "onvoorziens" moet gebeuren of als iets eraan zit te komen, zodat je er rekening mee kan houden. Heb je een probleem dan kijken ze er even naar. De prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening ook prima, maar de prijs mag natuurlijk altijd naar beneden.


Ja, ik beveel dit aan