Beoordelingen Autocentrum Arkel

8,9
682 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
671 t/m 680 van 682 beoordelingen

Thomas uit Doorwerth

25-06-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Doen moeite voor je en zorgen dat je zo goed mogelijk geholpen wordt! Klant is hier daadwerkelijk koning!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Tiel

19-06-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima geholpen met LPG problemen. Duidelijke informatie voor en tijdens de reparatie betreffende voortgang, mogelijkheden en kosten, goed advies gegeven en vervangen onderdelen laten zien wat erg duidelijk overkomt ter onderbouwing van de factuur. Mijn auto rijd nu als nooit te voren. Ook prima nazorg geboden.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Gorinchem

27-04-2012
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Geweldige service en nog aardig ook. Ik kan betaalbaar mijn auto blijven rijden!


Ja, ik beveel dit aan

arie uit gorkum

13-12-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk en correct geholpen worden ook zijnse goed bekend met de wettelijke regels als je gezondheid parten speel PROFICIAT JONGENS.
mijn ziekte bracht 3 maanden rijverbod met zich mee.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Kedichem

10-11-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en aardig vakkundig personeel.
Prijs afspraken zijn ok.
Ook vaak word de auto nog gewassen (als service)
Kortom een prima adres. (waar vind je het nog.)


Ja, ik beveel dit aan

Jayent uit Breda

03-10-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hoi beste Mensen,

Ik persoonlijk heb een hele goeie ervaring met dit bedrijf voor het eerst ook geweest en aardig goed geholpen door deskundigen in deze auto vak .
Mijn auto had problemen met het Lpg systeem en werd gelijk verholpen plus alle ( kleine extras) waar er geen kosten in rekening zijn gebracht. Met een gerust hart toevertrouwd. Groeten Jongens Top


Ja, ik beveel dit aan

Gera uit Kedichem

30-09-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb alleen maar goede ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Heukelum

29-09-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een fijn bedrijf om mijn auto te brengen, ze overleggen altijd v.w.b. de kosten en komen hun afspraken na.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Ik kreeg mijn auto na een reparatie gewassen terug, fantastisch !!!


Ja, ik beveel dit aan

Sjefan uit Kaatsheuvel

28-09-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super bedrijf, duidelijke afspraak gemaakt, auto uur eerder klaar dan afgesproken, kapotte onderdelen lagen ernaast te wachten om getoond te worden, prijs beter dan verwacht en ander kleinigheidje (klepje autoradio hing op half 11) kosteloos gefikst. Hier kom ik vaker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Kedichem

27-09-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan