Beoordelingen Autocentrum Bollenstreek

8,1
8 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Edwin uit Rijswijk

20-11-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed behandeld en vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

Bert en groet

20-11-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

17-11-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jurriaan uit Utrecht

11-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en betrouwbare no nonsense familie autobedrijf. Je wordt fijn ontvangen met een lekker kopje koffie.

Je kunt op je gemak auto's bekijken, ze staan je goed te woord en over een proefrit met welke auto dan ook wordt niet moeilijk gedaan.

Check de auto die je interessant vindt goed, (ze zijn veelal uit Duitsland geïmporteerd), en ondanks een professionele autocheck door autocentrum bollenstreek, kunnen ook zij dingen missen. Maar dat zeggen ze ook eerlijk: "het blijven tweedehands auto's" dus dat geeft nooit 100% garantie. Een onafhankelijke (extra) autokeuring is nooit verkeerd om te doen.

Met de 3 maanden garantie die ze geven, doen ze niet moeilijk over reparaties. Ze werken met veel garages in omstreken samen en kunnen daardoor veel doen voor een veel lagere prijs die je kwijt zou zijn bij een officiële merkdealer.

Onderhandel goed uit en je gaat bij dit autobedrijf met een goed gevoel weg. Ik kan ze zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-11-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Jacob is een vriendelijke man die de tijd voor je neemt. Gebeld met een probleem en hij belt gelijk terug en lost het gelijk op.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit VOORSCHOTEN

09-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen, zowel in het verleden als ook nog onlangs.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Voorhout

02-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Wies uit Amsterdam

27-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen. Vanaf de eerste kennismaking een goede relatie. In mijn geval: men wist al snel wat ik wilde en wat ik persoonlijk belangrijk vond. De mensen van dit bedrijf stelden er een eer in mij een auto te verkopen die precies bij mijn persoon paste. Ik heb zelden aan de koop/het bezit van een auto zoveel genoegen beleefd als in dit geval. En dat genoegen, dat merkte ik aan alles, was wederzijds. Ook geen gezeur over pietluttigheden. Men weet de klant serieus tevreden te stellen. Waar vind je dat nog? Kortom: met dit bedrijf kun je op een leuke en, niet onbelangrijk, vertrouwde manier zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan