Beoordelingen Autocentrum Bollenstreek

8,3
20 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

jan uit 2162vh lisse

16-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heelfijn bedrijf alles is bespreekbaar staan altijd voor je klaar niets is te veelvr gr jj luijtenondervinden is weten


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Alphen ad rijn

15-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Oosterblokker

15-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf met goede service


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Oegstgeest

29-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf!l leuke inruilprijs voor onze oude wagen .Prettig onderhandelen met verkoper Ronald die ons direct een goed gevoel gaf. Kortom een garage die wij iedereen kunnen aanbevelen.

Fam. Bol
Oegstgeest


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Leontiene uit Noordwijkerhout

21-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb super goeie ervaringen met dit bedrijf. Staan altijd voor je klaar, klantvriendelijk, heel voorkomend


Ja, ik beveel dit aan

Jeanne uit schijndel

19-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede autozaak !!


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Hoofddorp

13-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kwamen bij dit bedrijf via internet. Er werd een aantal type auto's aangeboden in de prijsklasse waarin we naar op zoek waren. We werden vriendelijk geholpen. Konden zonder poespas proefritten maken. Na de koop was er binnen een week een storingsmelding in de auto. Na een telefoontje was dat snel en kosteloos gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

Renske uit Vianen

07-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, alles werd duidelijk uitgelegd en goed geregeld!


Ja, ik beveel dit aan