Beoordelingen Autocentrum Bollenstreek

8,5
87 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 87 beoordelingen

koos uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

16-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Lisse

15-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jasper

11-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief laagdrempelig, we hebben een auto gekocht 2weken geleden en tot zover bevalt hij goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Noprdwijkerjoiut

31-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed


Ja, ik beveel dit aan

cobieenzwier uit Haarlem

29-03-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg trots met onze Dacia een mooie auto.De mensen zijn vriendelijk, wij zijn geholpen naar tevredenheid


Ja, ik beveel dit aan

Lyda uit Lisse

24-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle en correcte behandeling


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Lisse

11-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aanschaf nieuwe auto
Op zoek geweest naar een andere auto. Inruilprijs voor mijn oude auto was heel redelijk. Verkoper Ronald heel vriendelijk, liep niet te pushen en liet ons er "nog een nachtje over slapen".
Na aanschaf bleek een of meerdere wielsensoren defect. Geen probleem, de auto werd naar een bandenspecialist gebracht en het euvel werd zonder morren gerepareerd. Ook bleek de afstandbediening van een van de sleutels niet te werken. Ook nu weer geen probleem. Er werd een originele nieuwe sleutel besteld bij Renault.
Kortom bij Autocentrum Bollenstreek vind je vriendelijke mensen, krijg je een goede inruilprijs en een uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Spijkenisse

05-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands auto gekocht met inruil


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Harderwijk

02-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Katwijk

28-01-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netje geholpen, meedenkend met behoeftes en budget


Ja, ik beveel dit aan