Beoordelingen Autocentrum Borger-Tom Ganzevoort B.V.

8,8
319 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 319 beoordelingen

Arie

27-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: eerste keer met Fiat hier een servicebeurt laten geven. Enkele weken later zachte voorband in Borger, langs gereden en werd direkt hersteld, u bent immers vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Borger

29-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ook op zaterdag staan ze klaar voor snelle en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zwiggelte

12-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer goed geholpen en vorige week weer geweldige service toen mijn spiegelglas uit de spiegel viel. Kosteloos weer erin gemonteerd.
En natuurlijk altijd de beste cappuccino van Borger.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Odoorn

29-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer correct, vriendelijk, open en eerlijk, ruimte voor humor


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Stadskanaal

24-10-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super dealer en het vertrouwen waard. Al 17 jaar lang!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Bronneger

31-08-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd weer word je vriendelijk ontvangen en er wordt meteen naar een oplossing gezocht...ik vind dat zeldzaam in deze tijd en ben blij met de hartelijke mensen die bij Ganzevoort werken!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Bronneger

31-08-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren zeer tevreden klant!!! ben al heel lang van plan om hier te zeggen wat ik van het team "Ganzevoort " vind: in 1 woord geweldig!!!vandaag auto grote beurt en de vriendelijkheid en het enthousiasme dat de technische kennis vergezelt maakt het altijd weer tot een plezier als er iets met je auto is om er heen te gaan. Naast de beurt auto schoon buiten en binnen!! Toen ik belde of ie klaar was, stond ie al thuis voor de deur!!!!!
Absolute klasse en top service!!! Gerard, Gerrit,Henk en Jaap en Tom jullie zijn kanjers!!!! Jan Gilhuis Bronneger


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit RIDDERKERK

17-08-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kwam slechts voor controle bandenspanning, ondanks het feit dat ik geen Opel, maar een Mercedes rij. Direct geholpen en geen kosten. Dat noem ik nog eens service. Zeer vriendelijk personeel. Als ik in de buurt zou wonen, dan is dat mijn garage waar ik graag zou komen voor alle diensten.
Dank en een compliment. Met vr. groeten. Ton Vink


Ja, ik beveel dit aan

Egge uit B0rger

20-06-2016
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed Klant Vriendelijk
Altijd Staan ze voor je Klaar .
En een Dropje is ook nooit weg !


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zwiggelte

19-04-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles goed. Klantvriendelijk. Deskundigheid. Prijs kwaliteit. Perfect.


Ja, ik beveel dit aan