Beoordelingen Autocentrum Borger-Tom Ganzevoort B.V.

8,9
327 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 327 beoordelingen

Reinder uit Beilen

17-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hier zouden heel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Je welkom voelen als klant. Als je dan toch geld moet uitgeven voor onderhoud/reparatie aan je auto dan kun je dat hier het beste doen. Een plezier om te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Emmen

13-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service, zeer vriendelijke en deskundige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Ees

06-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heb mijn oude Volvo V40 er in onderhoud. De communicatie verloopt er altijd soepel, reparaties en onderhoud worden vakkundig uitgevoerd. Afspraak is afspraak bedrijf. Gisteren merkte ik dat een achterband leegliep en anticipeerde op vervanging. Autocentrum Borger maakte direct tijd, stelde de juiste diagnose, repareerde vlot en vakkundig en rekende -geen- kosten. Ik zie dit als de enige juiste manier om klanten te binden. Service en kwaliteit in de praktijk. Fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Assen

25-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed. Je bent klant (en geen nummer, zoals bij veel autobedrijven). Niet voor niks al jaren klant bij Ganzevoort. Je wordt netjes en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Pesse

22-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind april een mooie Ford Kuga gekocht. Verkoper was duidelijk en zeer uitgebreid met de info over deze auto.
Na ruim een half jaar, en veel plezier gereden te hebben met deze auto een kleine storing op vrijdagmiddag.
Ze voegen mij om nog deze middag langs te komen om dit op te lossen. Wat bleek, de accu was niet meer oké. (wat natuurlijk kan gebeuren)Deze middag nog een nieuwe accu ingezet. En toen ik vroeg om de rekening was het antwoord: die krijg je van ons. Dat is nog eens SERVICE. Het is mijn eerste auto bij deze garage, ze hebben er nu een nieuwe klant bij ook voor het onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Attent uit 2e Exloërmond

10-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk en deskundig bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Thijs v d uit Feanwaldn

31-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Topbedrijf. Door foutje stoeprand geraakt en twee lekke banden. Gebeld naar bedrijf en vlak daarna waren ze op plaats onheil. Een keurig bedrijf en niet duur en wat een service. Auto is met transporter opgehaald en het is niet in rekening gebracht.van mij krijgen ze een 10 !
De man van de Renault Lagune.




Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Emmen

31-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb eind Mei mijn auto ingeruild en ben erg tevreden hoe de afhandeling is verlopen. Het bedrijf wil een tevreden klant en dat is in mij geval heel goed gelukt .
Voortdurend het gevoel gehad dat men op eerlijke manier zaken wil doen. De auto die ik nu heb ben ik zeer tevreden over en de service is prima omdat ze de winterbanden en velgen (20")kostenloos speciaal naar mijn garagebedrijf hebben gebracht. Op hun vraag of ik dan ook het onderhoud wilde laten doen bij hen vond ik moeilijk want in mijn dorp heb ik al jaren een zeer goede garage maar als die er mee stopt dan sta ik zeker op stoep al moet ik er een aantal km's voor rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Arie

27-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: eerste keer met Fiat hier een servicebeurt laten geven. Enkele weken later zachte voorband in Borger, langs gereden en werd direkt hersteld, u bent immers vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Borger

29-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ook op zaterdag staan ze klaar voor snelle en goede service.


Ja, ik beveel dit aan