Beoordelingen Autocentrum Borger-Tom Ganzevoort B.V.

8,9
339 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 339 beoordelingen

Eildert uit Emmen

29-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na overname door Tom Ganzefoort van wat voor jaren garage Van Lingen was altijd bij dit bedrijf gebleven en dit tot volle tevredenheid
Weet vrij zeker, dat een tweede auto-onderneming als deze moeilijk te vinden zal zijn.
Gevoelsmatig zeg ik voor alles een 10, maar dat klinkt ook weer enigszins ongeloofwaardig daarom zeg ik ondervinding is de beste leermeester.


Ja, ik beveel dit aan

Rini uit Muntendam

09-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldige service


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Rolde

07-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage met uitstekende service die ik ook niet-Opel rijders kan aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Rolde

03-12-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant bij dit bedrijf. Altijd vriendelijk en goede monteurs. Een afspraak is snel gemaakt. De koffie is lekker


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Velserbroek

01-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn erg ingenomen met de service van dit bedrijf. Vriendelijke behandeling en snelle hulp.
Van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Hank uit Borger

30-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, alles in 1 keer goed, zonder fouten en volgens afspraak


Ja, ik beveel dit aan

geert uit exloo

30-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekende services en zeer klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Borger

29-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede garage altijd vriendelijk en vakmensen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Scheemda

27-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al meer dan 20 jaar klant en dat zegt eigenlijk genoeg. Ik wordt altijd netjes te woord gestaan door deskundige mensen. Er wordt overlegd en meegedacht over het onderhoud. De prijs is goed, kwaliteit is goed. Ik blijf klant.


Ja, ik beveel dit aan

Aaltjo uit 2e Exloermond

27-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alweer vele jaren klant van dit bedrijf en toch weer versteld staan van hun super service! Onverwachts langs gekomen omdat er plotseling een raar geluid in de auto te horen was, ondanks de drukte in de werkplaats werd ik toch direct geholpen en het probleem werd vakkundig opgelost


Ja, ik beveel dit aan