Beoordelingen Autocentrum Eemnes

8,1
18 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Sab uit Eemnes

19-09-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk.. afgekeurd op vele punten. Toen ik aangaf n second opinion bij n ander te gaan doen was t allemaal opeens een moment opname. Volgende dag bij n andere garage geweest en die gaven na goedkeuring aan dat dit n zaak voor t RDW was. Totaal onterecht afgekeurd dus. Kan herkeuring bij rdw aanvragen, betaal dan n bepaald bedrag en bij in gelijkstelling zal ik t bedrag terugkrijgen. Never nooit meer. Erg jammer dat zo'n bedrijf mag bestaan.


Edward uit Baarn

15-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig goede service ondervonden na aankoop van een accasion, uitlaat en koppeling zijn onder coulance vervangen. Dit bedrijf is in één woord geweldig te noemen.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit LAREN NH

02-08-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Stanley van Munster van Auto Centrum Eemnes B.V. heeft mij vandaag uitstekend geholpen! De accu van mijn auto was helemaal leeg en kapot. Stanley kwam al snel naar mij toe om met startkabels mijn auto te starten, zodat ik naar de garage kon rijden, en hij heeft de kapotte accu direct vervangen door een krachtige nieuwe Bosch accu. Hij gaf mij waardevolle adviezen en een zeer scherpe prijs (alle Bosch accu's zijn bij hen momenteel in de aanbieding: 15% korting). Ik ben nog nooit zo vriendelijk en servicegericht geholpen bij een garage. Volgens mij is dit een zeer betrouwbaar bedrijf (ik vond hen via de website van BOVAG).


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Willem

27-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Bussum

07-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto gebracht goed geholpen door de heren. 100% betrouwbaar qua analyse en kostenplaatje van de auto. Er is goed met mij mee gedacht om tot een voordelige prijs te komen. Heel erg tevreden zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Eemnes

24-03-2015
1,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slechte uitleg van reden afkeuring APK. Ook allerlei adviezen en beweringen van onderdelen die vervangen moeten worden, welke niet op het rdw formulier staan. Klinkt als geldklopperij. Apk trouwens erg duur, net geen €60, op de website staan nergens prijzen aangegeven. Twijfel ten zeerste of de afkeuring terecht is.


M uit Laren NH

29-12-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben nu 6-7 jaar klant bij dit bedrijf en heb daar hele goede ervaringen mee; de kosten zijn altijd heel reëel en er wordt inderdaad altijd met je meegedacht. Snelle service zowel aan de telefoon als in de werkplaats. Alleen maar positief nieuws dus1


Ja, ik beveel dit aan

J.L.

24-11-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Diverse malen geweest voor onderhoud en reparatie. Er wordt heel goed meegedacht over een uit te voeren reparatie en volkomen eerlijk advies. Zeer betrouwbaar en alles tot volle tevredenheid uitgevoerd, zowel onderhoud als de reparaties.


Ja, ik beveel dit aan